Cogu kadın burda arabada gaz yok diye bırakmamasını ama o kadını almasinda problem olduğunu düşünmüş arkadaşlar bu problem değil ama alınılacak bir konu . adam burda art niyetli tembel sorumsuz yaftası neden aliyor anlamadım ha belki öyledir ama bu konudan bu çıkmaz, ben esime hep derim bana yapmadığın biseyi başkasına yaparsan bu çocuğumuz dahi olsa benim zoruma gider ama gece yarısı sokakta kalmış kadın ile işe giden ben arasında tonla fark var. Bir ornek vereyim çoğumuz çalışan kadınlarız hatta ev hanımı olanlarımız bile yeri geliyor çok yoruluyoruz adam sabah ise giderken yarın akşama sorma dolma yada ne bilim zor bi yemek söyledi ama sizinde hiç içinizden gelmiyor yapmak yapmadığımız zamanlar olmuştur hepimizin adam geldi aaa ne görsün makarnaya talim ne hikmetse bir zaman sonra bi yakınınıza soz vermişsiniz yemeğe gelecekler ama siz yine yorgunsunuz , bu sefer naparız mecburiyetten de olsa o sarmalar dolmalar yapılır yetmez tatlısı çorbası salatası mezesi bi güzel hazır olur misafiri uğurladık. Anaaaam adam delirdi sen bana değer vermiyorsun millete güzel yemek yapıyorsun ben iki gün önce sarma istedim yorgunum dedin deyip trip atıp ben bu şekilde evlilik yürütemem ilgisizsin deyip boşanmak istiyorum dedi adama burda ilk yapacağımız yorum kesin başka biri var bahane arıyor. Hepimizi üç aşağı beş yukarı adamda sorun var deriz neden normal bir davranış sergilemiyor çünkü ama iş kadınlara gelince neden anormal davranışları bu bizim doğamız deyip erkeğe yüklüyoruz nasıl ki ev işleri salt bizim işimiz değilse adamlarda kompleks çekmek zorunda değil erkekler düzdür iyi yada kötü bütün meseleleri bu davranışlarını sorgularken kendi davranışlarımızı da sorgulamalıyız ilişkide adil olalım