KOCAm beni komşum olan arkadaşım dediğim kadınla aldatıyor......

Valla mesajı gördüğüne eminsen hiç kanıta ihtiyaç yok bence
Normalde bu aldatma konularına hep muhatabım eşimdir diye yorum yaparım ama senin konun farklı
Evine girip çıkan, ahbaplık ettiğin biri söz konusu
Öyle bir rezalet çıkarırım ki kırk akıllı temizleyemezler
Kadının seninle makul bir konuşma yapmadan ayağını kesmesi bence en büyük delil
Anladığım kadarıyla gündeminde boşanma yok , o zaman somut delile de ihtiyaç yok, s... ağızlarına bırak, onlar düşünsün
Ayrıca boşanmaktan bu kadar korkma , devir değişti artık, bu kararı verirsen her türlü çözüm var, ailene de ihtiyaç yok

Ben olsam kocamı pis kadına kaptırmam hatta imkanım varsa kocamın telini değiştirir evimide değiştiririm. O kadınlada irtibatımı keserim o kadar kolay değil dağdan gel bağdakini kov olmaz bebeğim dayan yap bu dediklerimi

Soyle bisey var ama kocasi da o kadini seviyosa teli degistirmez evdende tasinmaz

Ama adam demişki o kadınla beni nasıl yakıştırırsın bence oyunu kuralına göre oynamalı haklısın diyecek nasıl yakıştırdım taşınmak istiyorum ama diyecek. Adam taşınmazsa sorun tabi o zaman çıkar oyunları ondan sonra kendisi bilir napacağını

Yalandan uydurmustur beni nasl yakistiriyorsun demis gecmistir ates olmayan yerden duman cikmaz

Yalandan uydurmustur beni nasl yakistiriyorsun demis gecmistir ates olmayan yerden duman cikmaz
diyorumki işte oyunu kurala göre oynamalı napsın o kadına mı bıraksın ailesini karşısına aldığı adamı. Ben de farkındayım o kadar aklım var tabiki bişeyler var ortada ama kocasına innaıyormuş gibi yaparak bu işi çozmeli salağa yatıp numara işte ev vs değiştirebiliyorsa değiştirmeli herkes hata yapabilir kadınlardan korkulur zaten ama ben olsam kocamı o kadına bırakmam kocam kaymış olsa bile

kocasına anlatın her seyi, delil ne varsa gösterin. yaptığı yanına kar mı kalsın yani..

Allah kimsenin basina vermesin zor bi durum oyle bisey olsa guven sevgi kalmaz ne hali varsa gorsun der gecerim savasmam bi kere yapan devamli yapar her gittigim yerde devamli supheyle yasayacagima onunla muhatabimin keserim sadece cocuklar icin evde olurum

konu komşu herkese anlatcaksın o kadının kocasının kulağna gider bi şekilde.. o ewde kalarak herşeyi kabul etmiş sayılıyorsunz. belkide arkandan konuşuyorlardr " bak o kadarda korkmamıza sebep yokmş bz yine dewam die..

ömür boyu bu şüpheyle mi yaşayacak?? yapılan ihaneti unutması kolay olcak mı sence?? ve inan onların yaşadığı sadece entrika.. yasak ortadan kalkınca aşk die bşeyde kalmıyor .
tek taraflı olsaydı haklı olurdun ama adamın bedeni yanında olsa ne fayda gözü gönlü oynaşta olduktan snra..!

Okuduğum kadarıyla ayrılmaya gönlün yok o zaman ya kocanı sıkı takibe alacaksın ve gözünü korkutacaksin bir daha olursa ayrılırım diye ya da herşeyi sineye çekip aldatsa da katlanacaksın çünkü bosanamam ayrilamam falan demissin

aldatılmayı kabul etsin demiyorum ama anladığım kadarıyla kadının işi yok çocuğumu alır diyor ayrılsam annesi gile rest çekmiş karşına almış bu adam için ve fiziksel bi aldatmada yok ortada tabiki adam.haksız ama ayrılmalı tamamen mantıksız affetsinnama unutmasın bence

Canım sen o kadınla konuş defolsun gitsin o kocanada kök söktür. Onunla görüşmeyi kesmezsen çocuklarimi alır aileme gider her şeyi anlatırım seni de Boşarim de ona yalnız olmadigini arkanda ailenin oldugunu farkettir Korkut. Ama mutlaka o kadıni da gönder.

kadının affetmesine gerek yok ki.. adam af dilemiyor çünkü
Öyle saf saf evde belki yatakta basarım da kocam beni dövmezse 'ne yapıyorsunuz siz' derim diye bekliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…