- Konu Sahibi selinnehir
-
ilk mesajı gördüğümde konuştum hesap sordum aramızda birsey yok olamaz dedi falan filan Birsuru yalan ..mesajın devamı varmis ben onu görmemişim yalana bak ya.. Dedimki kim yazar seni seviyorum diye çocuklu kandiriyorsun..seni rezil ederim bak dedim o son oldu bir daha gelemedi zaten sessizlik hakim simdi bende bir açık yakalarsam kocasına göstermek icin kanıt lazım ama telefon kilitli acamiyorumki..
diyorumki işte oyunu kurala göre oynamalı napsın o kadına mı bıraksın ailesini karşısına aldığı adamı. Ben de farkındayım o kadar aklım var tabiki bişeyler var ortada ama kocasına innaıyormuş gibi yaparak bu işi çozmeli salağa yatıp numara işte ev vs değiştirebiliyorsa değiştirmeli herkes hata yapabilir kadınlardan korkulur zaten ama ben olsam kocamı o kadına bırakmam kocam kaymış olsa bileYalandan uydurmustur beni nasl yakistiriyorsun demis gecmistir ates olmayan yerden duman cikmaz
yada değiştrse bile başka tel başka hat gizli gizli yürütür yine. çünkü karakterinde var adamın. ve hiçde pişman görünmüyorSoyle bisey var ama kocasi da o kadini seviyosa teli degistirmez evdende tasinmaz
ömür boyu bu şüpheyle mi yaşayacak?? yapılan ihaneti unutması kolay olcak mı sence?? ve inan onların yaşadığı sadece entrika.. yasak ortadan kalkınca aşk die bşeyde kalmıyor .diyorumki işte oyunu kurala göre oynamalı napsın o kadına mı bıraksın ailesini karşısına aldığı adamı. Ben de farkındayım o kadar aklım var tabiki bişeyler var ortada ama kocasına innaıyormuş gibi yaparak bu işi çozmeli salağa yatıp numara işte ev vs değiştirebiliyorsa değiştirmeli herkes hata yapabilir kadınlardan korkulur zaten ama ben olsam kocamı o kadına bırakmam kocam kaymış olsa bile
aldatılmayı kabul etsin demiyorum ama anladığım kadarıyla kadının işi yok çocuğumu alır diyor ayrılsam annesi gile rest çekmiş karşına almış bu adam için ve fiziksel bi aldatmada yok ortada tabiki adam.haksız ama ayrılmalı tamamen mantıksız affetsinnama unutmasın benceömür boyu bu şüpheyle mi yaşayacak?? yapılan ihaneti unutması kolay olcak mı sence?? ve inan onların yaşadığı sadece entrika.. yasak ortadan kalkınca aşk die bşeyde kalmıyor .
tek taraflı olsaydı haklı olurdun ama adamın bedeni yanında olsa ne fayda gözü gönlü oynaşta olduktan snra..!
ay bz burda kıçımızı yırtıoz kadın affetti mi ne çoktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?