KOCAm beni komşum olan arkadaşım dediğim kadınla aldatıyor......

Ne kadar sakin konu sahibi. Yapacağın çok basitti tüm apartmanı ayağa kaldıracaktın, aileni öküzünün ailesini arayıp anlatacaktin. Daha rezil olmadığı yerler varsa rezil edip bosanacaktin.
Kimse kusura bakmasın çocuk var iş yok bana hep bahane geliyor . Bıçak kemiğe dayanınca insan neler başarıyor. Kadınlarımız çalışmayı sevmiyor oturup evde bir şerefsizle yaşamak kolayına geliyor. Konu sahibi de şunu duymak istiyor, yapmamıştır sen yanlış anlamışsın. Zaten herkes komşusuna seni seviyorum yazıp duruyor ya.

Yeterince delil toplamadiysan bile dilini düzgün kullanamiyorsun. Agzini ac bagir cagir git kadinin kocasina anlat git kadini rezil et bütün apartmana tabi ayni zamanda esin de rezil olacak bunu göze alamiyon demi.
Vallah yasamadim insallah da yasamam ama ben öyle sessiz sakin bidibidi diye fisildamam herhalde

Mesajlarin ciktisini al kocasina postala..
Ciktilardan cogalt apartman katlarina tek tek as..
Hesap sorana tekme tokat dal ..

Aylardır iz sürüyorum bununla yatıp kalkıyorum elimde delil yok arastirdim..Hesabına girdim birsey bulamadım birde wapsaap var. Tabi onuda araştırdım ama birsey bulamadım

Iknci teli olmadigini nerden biliyosun ?
Heee bi de buna gerek yokki adamla kadin bagirarak ask yasiyoruz biz deMisler
Sen iz surmeye devam et
Surdugun izlerle napicaksin merak ettim bu arada

Ayrılmayacaksın madem burnundan getır ay hemen o mesaJları kadının kcasına gster ya ne sacma bısey senı sevıyrum oylesıne denır mı hem elalemın adamyla mesaJlasmak da neyın nesı kadını ıbretı alem ıcın skakta rezıl et bence

Benim bi arkadaşım ın başına da geldi bu durum onun da iki küçük çocuğu vardı kocam göstermez boşanırsam diyordu allah aşkına çocuğuna o kadar düşkün olan adam bunu çocukların annesine yaşatır mı. Tehditler etti adam çocuk yüzü göremezsin boşanırsan dedi. Sonuç bi cesater boşandı şimdi adam o kadının peşinde koşmaktan çocuk aklına gelmiyor.

Önce o cadolozu yola getirelim. Herşeyi git çatır çatır kocasına anlat. Ama %100 eminsen yap bunu. Çünkü nasıl anladığını tam anlamamissin. Mesela kocan olacak adi başkasının telini bu kadının adıyla yazmamistir dimi

Herkes doğru söylüyor ama yinede ne yapacağımı bilmiyorum tutunacak dalım yok. Ve ne olacak bilmiyorum aptal oldum yaa ne düşüneceğimi bilmiyorum kimseye anlatamadim kendimi yiyip bitiriyorum sadece

Mesajı bulduğunuzda eşinize hesap sorduğunuz gibi o bayanada sormalıydınız.Gerekirse kavga edip diğer komşularınızında bunu öğrenmesini sağlamalıydınız.İnanın kaybedecek birşeyiniz olmazdı.

O kadınla konuşmadınız mı

nasıl korkmuyorlar hayret ediyorum.kadının kocasına anlatsın da cinayet çıkabilir.ne cesaret ne aymazlık.
çocuklarını gösterip göstermemek onun elinde değil.mahkeme sana verir.işin varsa tabii bildiğim.
boşan ya da boşanma demem.boşan diyemiyorum kimseye zaten.
kendini geliştirmeye ve iş bulmaya bak.
o kadınla da ilişkini kes.nasıl vicdan ya.her şey zevk mi ya.

Benim komşular da boyle bi sey yaşadilar hemen hemen ayni sekilde öğrenmişsiniz hatta. Kadin o pislik karinin evini basti butun apartmana rezil ettti eşyalarini bile toplamadan kaçmak zorunda kaldilar.Kadin kocasini da dehledi. Obur adamda karisi olacak o...yu boşamis. Pisliklerden arinmiş oldular..

Aylardır iz sürüyorum bununla yatıp kalkıyorum elimde delil yok arastirdim..Hesabına girdim birsey bulamadım birde wapsaap var. Tabi onuda araştırdım ama birsey bulamadım

bunların dökümanları için savcılığa başvuruda bulunulabiliyor mu?karısıyım deseniz.başvurunuzu rica etseniz gizlide tutarlar

Zaten mesaji görmüssun daha ne ? Birinin birşeye inandirmasina gerek var mi sence ?

Aldatilip daha ne düşünüyorsun bilmiyorum boşan gitsin.

Kocasi bu oylesine yazilmis mesaj hakkinda ne dusunuyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…