kocam boşanmakla tehdit ediyor

Adam zeytin yağı misali,
Bu adamların bi tarafını ne diye kaldırırsınız Allah aşkına?

Yallah anana de gitsin!
Resmen sorgu masasına oturtmuş sizi karaktersiz kocanız. Okurken ben bile sinirlendim, ben olsam dünyayı dar ederdim o adama!

Sizin o minicik çocuğun psikolojisini bozmaya hakkınız yok yalnız. Evde sürekli huzursuz ortamda kalacağına boşanın daha iyi. Hem baba manyak hem hala ve babaanne ayrı manyak hem de bu manyaklar yüzünden annesi sürekli ağlıyo ve psikolojisi bozuK. Boşanmamak için çocuğu bahane etmeyin inanılmaz aciz görünüyorsunuz burdan. Adam sizi çoktan gözden çıkarmış neyin çabası bu? Asıl o küçük masum yavrun için kocan olucak adamın k.çına tekmeyi bi güzel vur. Mağazada mı çalışıcam falan diyip beğenmemişsiniz galiba ama gerekirse evlere temizliğe gideceksiniz. Küçümsemek için asla söylemiyorum bunu kimse yanlış anlamasın. Sen de aklını başına topla

Allah çok sabır versin çok zor bir durum.gerçekten allah yardımcın olsun söyleyecek bir şey yok yapacak bir şey de.

Boşa dicektin hakketn! Allah selamet versn

Sen merak etme davayi ben acarim dicektin aslinda otursun pasa pasa yaslanana kadar ailesiyle

Blof yapiyor. Sozde sizi adam edecek ve sindirecek. Bosarsan bosa diyinde bakalim napiyor.

Ben olsam 'artık ailenden gına geldi, senden de geldi gelecek. Mümkünse hemen boşanalım. Alırım tazminatımı, nafakamı oturur yerim rahat rahat. Sizle mi uğraşcam' derdim. İşsizliğine güvenebiliyor mu görürdü o zaman.

İçi boş tehdit hepsi de

Bi kez geliyoruz dünyaya, üzülmeye mi ya? Minicik evladına sarıl gerisi yanında olursa ne ala, olmazsa kapı orada.

Kocanın sıkı bi sarsılmaya ihtiyacı var.

Yok canim öyle bı dünya anasi kardesi sana hakaret ler savuracak sen susup oturacakmisin yilanlar ya resmen yilan donup kendilerini soksunlar inşallah Allaha havale et kuzum yarina birakir da yanlarina birakmaz emin ol

Ailesini atsa atamaz satsa satamaz bu yüzden seni dize getirmek daha pratiğine gelmiş. Arada kalmış ve saçmalamış eşin. Yapman gereken belli. Kendini saydırmalısın, bunun için seninde gözünü karartman gerekiyor. Ama böyle bir erkek için mücadeleye değmez. Senin yanında değil. Annesi, kardeşi de ne kadar kötüler. Yuvanızı yıkma çabası içindeler. Eşiniz adam değil maalesef.

Kusura bakmayin ama kocaniz "adam " olsa madem anlasamiyorsunuz muhatap olmayin der kapatir konuyu.
Onlara boyun egeceksin yoksa bosarim diyen adama "bosa,bosamayan adam degil" der cikar giderim.
Evladini dusunmeyen baba'siz kalsa ne kalmasa ne cocugunuz.
Ve emin olun sizin evladim babasiz kalmasin boyun egmeliyim diye dusuneceginizi sanarak boyle tehdit ediyor.
Eger ki hakliysaniz sonuna kadar kendinizi ezdirmeyin.
Ayrica gorumceniz "buyu muska" islerinden cok anliyorsa ne malum kendilerinin yaptirmayacagi

Tehdit etmekle kalmasın, hemen boşasın.

seni istemeyen insanların içinde ne işin var.

koca da koca değil. sal gitsin. Bu kadar pasif olmayın Allah aşkına.

Ben senin aileni yoksaysam seni yoksaysam bana hakaret etmelerine rağmen o masaya oturmazdim
Senin ailen..
Seni dünyaya getiren insanlar onlar...

Bende esinim hayat arkadasinim. Sen benim için değerlisin. Bende insanım. Kiriliyorum hakaret duyduğumda yıpranıyorum

Kırıklığım için beni boşayacaksan kendin bilirsin. De.

Gorumceye bak gorumceye.. Tam agzina vurmalik. Kimse kimseyi sevmek zorunda degil ama saygi duymak zorunda. Gorumcenin abisine saygisi yok ki yengesine olsun kaldi ki kocaniz da size saygi duyulmasini saglamamis. buyu konusuna gelince "büyü yaptirdigim adam boyle mi olur" deseydiniz keske.. Esiniz masallah ailesine cok adil ama karisinin payina adaletinin zerresi dusmemis. Sizi aileniz esinize emanet ederek evlendirdi degil mi? Boyle mi sahip cikiliyormus emanete? Yazik.. Uzuldum keske bir damla gozyasinizi gostermeseydiniz onlara cunku sizin gozyasinizla besleniyorlar.

Cope gitsin yillariniz, bosverin. Siz rest cekmezseniz daha beterlerini yasayacaksiniz cok uzgunum. Cikmazda oldugunuz icin hersey devlesiyor gozunuzde ama kimler kimler bosandi burada eski konulara bi goz atin eminim gucunuz yerine gelecektir. Bunu evladiniz icin yapin. Aileniz size sahip cikmasa bile sadece cocugunuz konusunda yardimci olursa bi ise girip onu daha huzurlu bir ortamda buyutebilirsiniz. Daha kendini koruyamayan bi anneyi gordukce o cocugun da karakteri etkilenecek. Bunu evladiniza yapmayin. Iyi bir avukatla cok guzel nafaka tazminat alip guzel bir baslangic bile yaparsiniz.

Caresiz oldugunuzu saniyorsunuz ama degilsiniz. Umarim farkina varip en hayirli karari verirsiniz.

Son düzenleme:
Çok zor. Seni anlıyorum. Bunca yıllık hayallerin planların bir anda çöp olması. Hele ki yerinde bir B planı yokken. Bence insan her zaman aklının bi köşesinde yalnız kalırsam ne yaparım diye bi tartmalı. Bu illa boşanmakla olmuyor. Dünyanın binbir türlü hali var. Ailenizi tanımıyorum ama bence eşimin ve ailesinin ezmesindense kendi ailemin ezmesini tercih ederdim illa ki ezileceksem. Allah yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…