kocam boşanmakla tehdit ediyor

KV ve görümce sizi neden sevmiyor, neden kavga ediyorsunuz, onlardan hiç bahsetmemişsiniz... kocanızın tehdit etmesi elbette yanlış ama ailemle iyi geçin diye bi laf söylemiş size... siz neden iyi geçinemiyorsunuz bunları da açıklasanız...
ama bir anlık sinirdir kocanızınki, o da hatasını anlar elbet.

Adamdan boşa ver nafakamızı tazminatımızı defol git diceksin...

Öyle ezik büzük konuşma
Güçlü ve kararlı bir duruşun olsun

Arkadaşım kocanla mutlumusun ona göre yön ver hayatına
Kayınvalide görümce için aileni dağıtma görüşecekmisin görüş hoşgeldin/hoşbulduk nasılsın/iyiyim sonra hadi eyvallah de çık git
Evlerine kocanla git gel
İdare olmadan evlilik olmuyor maalesef ama idare edemem affedemem dersen de yine sen bilirsin

Söyle ailelere çok sinir oluyorum daha ne bekliyorlar gelinler köle mi olsun anlamadım ki bence de sen aç davayı madem bosucan sen zahmet etme ben seni bosarim de eğer ki onun bu söylemesine rağmen o adamı kabul edersen bundan sonra köle olmaya hazırlan çünkü kv grmc ikilisi nede olsa her istediğimizi yaptırırız diyip daha bir üstüne gelecek

Blöf yapıyo kendi istediğini kabul ettirmek için.Asla taviz vermeyin.Yerinizde olsam hadi boşa diyip ailemin evine gitmiştim.

Blöf yapıyo kendi istediğini kabul ettirmek için.Asla taviz vermeyin.Yerinizde olsam hadi boşa diyip ailemin evine gitmiştim.

Hiç durma derim. Sakın kocamı seviyorum deme bundan sonra. Böyle durumlarda şöyle höt diyip evdeki 20 kadını susturan erkekleri arıyorum. Görümcen Nasıl böyle konuşur seninle.

Kardeşim, eşinizin sizi ve evliliğinizi düşünmediğini sanmıyorum. Yoksa sizi barıştırmak için sizi bir araya getirmez en başta kestirip atar size hiç söz hakkı tanımazdı. Ama meseleyi nasıl çözeceğini bilmiyor. Bildiği yöntemler çözümsüz kalmış. Bildiği en son yol olarak sizi tehdite başvurmuş. Eğer sizi daha insaflı görüyorsa sizden yana çözüm arayacaktır.

Arkasında duramayacağınız hiç bir sözü tehdit için de olsa eşinize sarfetmeyin. Eğer gerçekten boşanmayı düşünmüyorsanız tehdit için boşanmayı öne sürmeyin. Eşinize ben sana söylemistim gibi cümleleri kurmayın. Ailesiyle görüşmek istemediğinizi onların da senle görüşmek istemediğini bundan sonra tek gidip gelmesinin hem onun için hem evliliğiniz için daha sağlıklı olacagini söyleyebilirsiniz. Ve neden eşinizin ailesiyle anlaşamadığınız da önemli. Burada mesele kıyafet vs değil bence. Birisi sizden laf taşımış olabilir, birisi sizin aleyhinize onları dolduruyor olabilir.Arkadaş ve aile ortamlarında vs ailesi hakkında nasıl konuşuyorsunuz bunları gözden geçirin. Bunların hiçbiri kendinizden taviz vermek değil ama bu tartışmayla yuvanızı dagitmamak ve eşinizi kendinize çevirmek için akıllı davranmalisiniz.

Boşansin,git ver dilekceyi de,bosansin dagorsun gununu, gitsin anasiylabacisiyla yasasin.

Blöfunu gör ve tmm ac bosanma davani de. Kararli oldugunu anlasin. Sakın ezik ezik durma. Hele ki aglama. Hatta yavastan toplan. Ben de artik bana bunlari yasatan adamla olmak istemiyorum de.

Yoksa seni hizaya sokmak icin 3 ay daha konusmaz. Ver tepkini. Inandir gidecegine. Cek restini.

Catir catir bosa guzelim gule oynaya bosa! Zira es denen sumsuk bunu hak ediyor.
Anasin emdigi sut burnundan gelsin Boyle gerizekalilarin.
Ailesi sevmiyorsa saygi gosterecek, bukadar basit. Gorumcenin ettigi cumlede bile hayir yok. Buyu yapmis missin cahil iste ..boylelerine ne desen bos. Hic yorma nefesini. Kendine guven istedikten sonra tek basina bile herseyi yaparsin. Cekmeyin Boyle suursuz erkekcikleri ve insanliktan nasibini almamis ailelerini.

Ya sinirlerim tavan oldu sen elinden geleni yapmissin onlar hep seni uzup bole ezecekmi hasta olursun ha bosanalim de ozaman ne olcak bakalım. Anasi kardeşi olsun yanında 2 ci gelen bunları kabul etmez bile

Beyinsiz bir arkadaşımız vardı , hani şu yıllardır arkadaşlık ettiğiniz atsan atılmaz satsan satılmaz türden.Neyse bu gerizekalı evlendi.Karısı akıllı , zeki , iyi bir işi olan , aileden zengin , mütevazı ve gerçekten duru bir güzelliği olan bir kadındı.Bu beyinsizle neden evlendi diye herkes şaşırdı.

Neyse gel Zaman git Zaman bebekleri oldu , yıllandılar , kızcağıza şiddet uygulamaya başladı anne ve babasının hatta görümcesinin dolduruşlarına geldi.Annesi "Boşa bu kadını , gel bizimle yaşa oğlum." diyordu düşünün.Neyse bu kız da yuvam yıkılmasın , ailem dağılmasın diye yıllarca uğraştı (5 6 yıl) Sabretti.Sonra bizim beyinsiz arkadaş boşanmak istediğini söyledi bu kıza.Kız da kabul etti , bizimki de evi terk etti gitti anasıyla yaşamaya başladı.

Bir gün telefon çaldı , biz o Zaman sevgiliydik eşimle.Eşiyle barışmak istediğini , annesinin evinde hiç Mutlu olmadığını , annesinin kendisine bir oda bile vermediğini , eşyalarının ortada olduğunu , düzeninin olmadığını , annesinin kendisini sürekli eşine karsı doldurup sabah akşam eşinin dedikodusunu yaptığını ve buna artık dayanamadığını anlattı ve eşiyle barıştırmamız için araya girmemizi istedi.Neyse gittik bu beyinsizle görüşmeye üstü başı kötü , ütüsüz , dağılmış durumda.Bakımsız görünüyor.Biz bişey yapamayız diye anlattık.Sonra başkalarını araya sokmuş , kız da asla kabul etmedi barışmayı.Boşandılar.Kız da başka biriyle evli daha yeni evlendi hem de.Bizim arkadaş mı? Annesiyle yaşayamadı , yalnız yaşıyor ve boşandığı için her gün pişman.

Çok uzun oldu ama eşiniz de böyle düşünüyor olmalı da kazın ayağı o kadar değil derler adama.Yemin ederim beyinsiz bu erkekler.Cadaloz anne ve kızkardeşi için yuvasının huzurunu bozar mı insan ya?

Babam da bir anısını anlatmıştı. Babannem sürekli annemi çekiştirirmiş. Evde tek çocuk varmış. Anneme demiş: "annem sana laf söylediğinde ben seni evden kovucam, sen de komşuya kahveye git" demiş. Neyse bunlar kavga ediyor, babam annemi kovuyor, vs... 5dk sonra Babannem de paltosunu almış çıkmış. Babam "anne nereye" demiş . Abinin evine gidiyorum. Demiş babannem . "çocuk nolcak ben nolcam demiş babam . Karını kovmadan düşünseydin banane demiş. Bu da benden olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…