Kocam çocuk işini erteliyor :(

Böyle bir sorun beklemiyordum çocukları bırsk boşanmış bile asla istemiyordum ama kısmet işte

Böyle bir sorun beklemiyordum çocukları bırsk boşanmış bile asla istemiyordum ama kısmet işte
Adam ne kadar yakışıklı olursa olsun ne kadar mükemmel olursa olsun, sana bir evlat sevgisi tattıramadıktan sonra senden bir evlat istemedikten sonra boş. Nasıl kandın bu çocuklu adama kendine yazık etmişsin

Adam ne kadar yakışıklı olursa olsun ne kadar mükemmel olursa olsun, sana bir evlat sevgisi tattıramadıktan sonra senden bir evlat istemedikten sonra boş. Nasıl kandın bu çocuklu adama kendine yazık etmişsin
Her şey çocuk mu?
Konu sahibi tek hatanız bu konuyu evlenmeden önce konuşmamış olmanız. Boşansam tekrar evlensem çocuk yapmak istemeyebilirim ama bunu evleneceğim kişiye söylemek zorundayım. Bir de çocuk büyütmek gerçekten zor. Evliliğinize biraz zaman vermek tadını çıkarmak istiyor olabilir. Çünkü çocuk olunca çok fazla fedakarlık yapmanız kendinizden ödün vermeniz gerekecek.

Zaten bi tane var diyo onu bas bağrına (sırıtarak)ay yemin ederim gırtlağını sıkasım geliyo öyle deyince de
Çok itici.onun çocugu var diye sen anne olmaktan vazmıgececekmişsin.biraz ezilecekleri yerde bide pişkinlik yapıyolar.yani yaşınızdan dolayı acele etmeniz çok normal bunu anlaması lazım

Benden çocuk istiyor da erken diyor.Bugün "hamile olursan.... " diye Başlayan bir cümle kurdu kız çocuk hevesi var aslında

Çok itici.onun çocugu var diye sen anne olmaktan vazmıgececekmişsin.biraz ezilecekleri yerde bide pişkinlik yapıyolar.yani yaşınızdan dolayı acele etmeniz çok normal bunu anlaması lazım
Güya böyle beni kızdırmaya çslışıyor hiç sevmediğim şaka türü..istenmiyor değil aslında ama erteliyor malesef benim ertelenecek durumum yok oysaki

Güya böyle beni kızdırmaya çslışıyor hiç sevmediğim şaka türü..istenmiyor değil aslında ama erteliyor malesef benim ertelenecek durumum yok oysaki
Eşiniz kaç yaşında, erkekler açısından da belli bir yaştan sonra çocuk sahibi olmak zor diye biliyorum

Bosanma konusunu acmayin tamam haklisiniz anne olmak istiyorsunuz ama bosanirim demeyin bence umarim en kisa zamanda hayirlisiyla hamile kalirsinizda bu sorunda kendiliginden cozulmus olur

Diğer konunuza da yazmıştım. Eşinize karsı bu derece fedakar ve verici olmanıza rağmen eşinizin sizin anne olmanızı engellemeye çalışması kabul edilebilir bir durum değil. Borçları bitince sizi bırakacağını düşünüyorum nedense. Umarım yanılıyorumdur.

Sorun çıkarma, kavga etme. Adam mutlu olsun evliliğinde. Ateşli ol yatakta seni çok arzulasın. Hem mutlu hem çok istekli olursa o çocuk olur söyleyeyim sana.

Sorun çıkarma, kavga etme. Adam mutlu olsun evliliğinde. Ateşli ol yatakta seni çok arzulasın. Hem mutlu hem çok istekli olursa o çocuk olur söyleyeyim sana.
Çocuk olunca cinsel hayatının biteceğini düşünüyorsa ..

Ay Allah korusun o kadar da değildir ya

Eski eşiyle her ne yaşadıysa benimle de aynısını yaşamayacağını bilinçaltına işlerdim.
Ben de öyle yapmaya çalışıyorum,Eşiyle pek ortak Yönleri de yoktu benimle var.Bu arada eski eşini de 3 sene bekletmiş kadın tehdit etmiş işi bırakıcam çalışmıcam o zaman Demiş de öyle ikna olmuş şimdi de onu örnek veriyo önceden de ben hemfn yapmamıştın diyo yaş ve şartlar ayni değil diyorum ben de

Ne yalan söyleyeyim bunu 35 yaşından küçük biri yazsa bencil ve tuhaf olduğunu söylerdim. Ama şu durumda çok haklısınız, zaman aleyhinize işliyor çünkü... Eşiniz aşırı bencil davranıyor böyle bir durumda, evlenmeden evvel konuşmamış olsanız bile 37 yaşında çocuksuz bir kadının her an anne olmak isteyebileceğini düşünmeli, gerekirse düşüncelerini önceden paylaşmalıydı istemiyor olsa bile... Yine de habersiz yapmanız hiç hoş olmaz bence. Eşiniz sizin yaşınızda ve daha ilerisinde doğum yapmanın anne için riskli olabileceğini biliyor mu? Hiç yapmama yanlısı mı sürekli geçiştiren cevaplar mı veriyor yoksa biraz zaman lazım diye garanti mi istiyor?

Birsüre bu konuyu hiç açmasan daha mı iyi olur acaba? Bir şeyi çok üstelersen insanda ters teper iyice soğur belki uzaklaşıyordur çocuk düşüncesinden bu sebeple. Boşanmak istemiyorsan onsuz yapamayacağını asla ondan gidemeyeceğini düşünsün.
Sen daha önce eşine, çocuk istemiyordu ondan dolayı şununla evlenmedim dediysen eşin senin çocuk istediğini biliyordur diye seni destekliyorum. Önceden çocuk yapmayacağz diye konuşmuş olsanız böyle düşünmezdim. Biraz sabırlı ol bakalım. Bu arada ona çaktırmadan vücudunu bebek için hazırla şimdiden.

Kız çocuğa heves ediyor da önceki çocuk tecrübesinde eşi onu bi kenara atmış ayni şeyi yaşamak istemiyor sanırım bi de evliliğimizin Kalıcı olacağından emin olmak istiyormuş ortada bi çocuk daha kalmasın diye ama Çocuk konusunda beni ertelemese ben her halükarda onun yanında Olacağım bunu bi anlasa.Çocuk istiyor istemiyor değil ama biz ilişkiye girmeye son 3 ayda başlayabildik Biraz da ondan galiba bikaç nedeni var kendince ama ben ona malesef vakit veremem o bunları anlayıncaya kadar doğurganlığımı kaybetmek istemiyorum

Evet aynen.konuyu açmıyorum o bu Günler'de takılıyor bana bu konuda gülüp geciyorum kritik Yapmıyorum biraz zaman tanıyorum şu an ve tartışmasız geçirmeye çalışıyorum günlerimizi cinsellikte asla hayır dememeye çalışıyorum.Bugün ev bakıyorduk hamile filan olursan hastane var yakında bak mevki güzel filan dedi bakalım yola gelir inşallah.Neler yapabilirim hamileliğe nasıl hazırlanabilirim folik asit Filsn mi içeyim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…