Böyle bir sorun beklemiyordum çocukları bırsk boşanmış bile asla istemiyordum ama kısmet işteKonu sahibi keşke çocuğu olmayan biriyle evlenseydin. Böylece ikinizde çocuğa heves ederdiniz ve böyle sorunlar olmazdı.Çocuklu bir adamla evlenerek kendini ateşe atmişsin. Adam evlat sevgisini tatmiş ve tekrar istemiyor anladığım kadarıyla. Adamın tek gayesi seninle ikinci baharını cinsel hayati yaşamak bence, çocuk falan düşünmüyor
Adam ne kadar yakışıklı olursa olsun ne kadar mükemmel olursa olsun, sana bir evlat sevgisi tattıramadıktan sonra senden bir evlat istemedikten sonra boş. Nasıl kandın bu çocuklu adama kendine yazık etmişsinBöyle bir sorun beklemiyordum çocukları bırsk boşanmış bile asla istemiyordum ama kısmet işte
Her şey çocuk mu?Adam ne kadar yakışıklı olursa olsun ne kadar mükemmel olursa olsun, sana bir evlat sevgisi tattıramadıktan sonra senden bir evlat istemedikten sonra boş. Nasıl kandın bu çocuklu adama kendine yazık etmişsin
Çok itici.onun çocugu var diye sen anne olmaktan vazmıgececekmişsin.biraz ezilecekleri yerde bide pişkinlik yapıyolar.yani yaşınızdan dolayı acele etmeniz çok normal bunu anlaması lazımZaten bi tane var diyo onu bas bağrına (sırıtarak)ay yemin ederim gırtlağını sıkasım geliyo öyle deyince de
Benden çocuk istiyor da erken diyor.Bugün "hamile olursan.... " diye Başlayan bir cümle kurdu kız çocuk hevesi var aslındaAdam ne kadar yakışıklı olursa olsun ne kadar mükemmel olursa olsun, sana bir evlat sevgisi tattıramadıktan sonra senden bir evlat istemedikten sonra boş. Nasıl kandın bu çocuklu adama kendine yazık etmişsin
Güya böyle beni kızdırmaya çslışıyor hiç sevmediğim şaka türü..istenmiyor değil aslında ama erteliyor malesef benim ertelenecek durumum yok oysakiÇok itici.onun çocugu var diye sen anne olmaktan vazmıgececekmişsin.biraz ezilecekleri yerde bide pişkinlik yapıyolar.yani yaşınızdan dolayı acele etmeniz çok normal bunu anlaması lazım
Eşiniz kaç yaşında, erkekler açısından da belli bir yaştan sonra çocuk sahibi olmak zor diye biliyorumGüya böyle beni kızdırmaya çslışıyor hiç sevmediğim şaka türü..istenmiyor değil aslında ama erteliyor malesef benim ertelenecek durumum yok oysaki
41 YaşındaEşiniz kaç yaşında, erkekler açısından da belli bir yaştan sonra çocuk sahibi olmak zor diye biliyorum
Ayy amiiiiinnn sağolunBosanma konusunu acmayin tamam haklisiniz anne olmak istiyorsunuz ama bosanirim demeyin bence umarim en kisa zamanda hayirlisiyla hamile kalirsinizda bu sorunda kendiliginden cozulmus olur
Çocuk olunca cinsel hayatının biteceğini düşünüyorsa ..Sorun çıkarma, kavga etme. Adam mutlu olsun evliliğinde. Ateşli ol yatakta seni çok arzulasın. Hem mutlu hem çok istekli olursa o çocuk olur söyleyeyim sana.
Ay Allah korusun o kadar da değildir yaDiğer konunuza da yazmıştım. Eşinize karsı bu derece fedakar ve verici olmanıza rağmen eşinizin sizin anne olmanızı engellemeye çalışması kabul edilebilir bir durum değil. Borçları bitince sizi bırakacağını düşünüyorum nedense. Umarım yanılıyorumdur.
Eski eşiyle her ne yaşadıysa benimle de aynısını yaşamayacağını bilinçaltına işlerdim.Çocuk olunca cinsel hayatının biteceğini düşünüyorsa ..
Ben de öyle yapmaya çalışıyorum,Eşiyle pek ortak Yönleri de yoktu benimle var.Bu arada eski eşini de 3 sene bekletmiş kadın tehdit etmiş işi bırakıcam çalışmıcam o zaman Demiş de öyle ikna olmuş şimdi de onu örnek veriyo önceden de ben hemfn yapmamıştın diyo yaş ve şartlar ayni değil diyorum ben deEski eşiyle her ne yaşadıysa benimle de aynısını yaşamayacağını bilinçaltına işlerdim.
Birsüre bu konuyu hiç açmasan daha mı iyi olur acaba? Bir şeyi çok üstelersen insanda ters teper iyice soğur belki uzaklaşıyordur çocuk düşüncesinden bu sebeple. Boşanmak istemiyorsan onsuz yapamayacağını asla ondan gidemeyeceğini düşünsün.Ben de öyle yapmaya çalışıyorum,Eşiyle pek ortak Yönleri de yoktu benimle var.Bu arada eski eşini de 3 sene bekletmiş kadın tehdit etmiş işi bırakıcam çalışmıcam o zaman Demiş de öyle ikna olmuş şimdi de onu örnek veriyo önceden de ben hemfn yapmamıştın diyo yaş ve şartlar ayni değil diyorum ben de
Kız çocuğa heves ediyor da önceki çocuk tecrübesinde eşi onu bi kenara atmış ayni şeyi yaşamak istemiyor sanırım bi de evliliğimizin Kalıcı olacağından emin olmak istiyormuş ortada bi çocuk daha kalmasın diye ama Çocuk konusunda beni ertelemese ben her halükarda onun yanında Olacağım bunu bi anlasa.Çocuk istiyor istemiyor değil ama biz ilişkiye girmeye son 3 ayda başlayabildik Biraz da ondan galiba bikaç nedeni var kendince ama ben ona malesef vakit veremem o bunları anlayıncaya kadar doğurganlığımı kaybetmek istemiyorumNe yalan söyleyeyim bunu 35 yaşından küçük biri yazsa bencil ve tuhaf olduğunu söylerdim. Ama şu durumda çok haklısınız, zaman aleyhinize işliyor çünkü... Eşiniz aşırı bencil davranıyor böyle bir durumda, evlenmeden evvel konuşmamış olsanız bile 37 yaşında çocuksuz bir kadının her an anne olmak isteyebileceğini düşünmeli, gerekirse düşüncelerini önceden paylaşmalıydı istemiyor olsa bile... Yine de habersiz yapmanız hiç hoş olmaz bence. Eşiniz sizin yaşınızda ve daha ilerisinde doğum yapmanın anne için riskli olabileceğini biliyor mu? Hiç yapmama yanlısı mı sürekli geçiştiren cevaplar mı veriyor yoksa biraz zaman lazım diye garanti mi istiyor?
Evet aynen.konuyu açmıyorum o bu Günler'de takılıyor bana bu konuda gülüp geciyorum kritik Yapmıyorum biraz zaman tanıyorum şu an ve tartışmasız geçirmeye çalışıyorum günlerimizi cinsellikte asla hayır dememeye çalışıyorum.Bugün ev bakıyorduk hamile filan olursan hastane var yakında bak mevki güzel filan dedi bakalım yola gelir inşallah.Neler yapabilirim hamileliğe nasıl hazırlanabilirim folik asit Filsn mi içeyim ?Birsüre bu konuyu hiç açmasan daha mı iyi olur acaba? Bir şeyi çok üstelersen insanda ters teper iyice soğur belki uzaklaşıyordur çocuk düşüncesinden bu sebeple. Boşanmak istemiyorsan onsuz yapamayacağını asla ondan gidemeyeceğini düşünsün.
Sen daha önce eşine, çocuk istemiyordu ondan dolayı şununla evlenmedim dediysen eşin senin çocuk istediğini biliyordur diye seni destekliyorum. Önceden çocuk yapmayacağz diye konuşmuş olsanız böyle düşünmezdim. Biraz sabırlı ol bakalım. Bu arada ona çaktırmadan vücudunu bebek için hazırla şimdiden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?