- 4 Temmuz 2017
- 62
- 18
- 18
- Konu Sahibi Yasamakbumu
-
Rabbim yardımcınız olsun vereceğiniz kararlarda.... Düğünden sonra ailenize tavır alması için illa ki birşeyler olmuştur.belki animsayamadiginiz yada sizin için önemli olmayan ama eşiniz için önemli olan birşey iyi düşünün ..
Şahsi fikrim eşinizin içinden bencil bir egoist çıkmış adeta .. Keşke en başında müdahale etseydiniz izin vermeseydiniz.. Şimdi bütün haklarınızı geri almak zor olacak..
Acilen rest çekmeniz lazım zira böyle ömür geçmez gençliğinize yazik.
Ailesi dolduruyor yüksek muhtemel . Siz bununla ilgili konuştunuz mu peki onunla ? Ne demek ailenize gitmenize izin vermemek . Siz niye izin alıyorsunuz çıkın gidin gelmezse gelmesin dengesiz . Yazık ailenize gerçekten binbir emekle büyüttükleri kızlarını görememek .
Sorma benim arabam yok. Ailem 40 dk uzak. Daha dogrusu hem var hem yok. Araba bozuk dedi, 1 yil uzak yere sürmeme izin vermedi. Simdi gercekten bozuldu. O götürmeden gidemiyorum. Isin en sacmasida is yeri benim aileme 10 dk uzaklikta. Ama beni götürmemek icin Hep bahaneler buluyor. Cok seviyor beni biliyorum evinede Cok bagli birisi. Ne yapcagimi bilmiyorum. Aynenn annesi cok doldurdu gözümün önünde bide. Ama ben ailesiyle cok iyim sorunum yok. Sorun esimde.
Ben de aileyle gorusmek icin esten izin alma olayini anlamam. Hangi kafayla yapiyorsunuz bunu bi anlatsaniza??
Hic mi otobus minibus vs yok? Babaniz gelip alamaz mi mesela? Yok esiniz de goturuyorsa paşa paşa goturmek zorunda. Oz annenize goturmemesi ne demek yahu? Onca yapilan iyiligi silip atmis. Cok yazik. Kv gorumce her kim varsa esinizi bir guzel doldurmuslar. Esinizde nankorluk ediyor bence.Cok dogru söylüyorsun aslinda. Ama malesef kendi imkanim yok gidebilmem icin. 40 dk uzaklikda. Anca o beni koyarsa. Araba alacakti Bana güya, Ama 1 seneyi gecti Hep oyaliyor. Araba icin parayida Ben vercem yani bi düsün. Zaten arabam olsa simdi hic düsünmeden gider gelirdim
ailesi dolduruyorsa nasıl iyi oluyor?
seni üzen, rencide eden adam seni nasıl seviyor?
ben olsam sevgisinden şüphe ederim.
seven insan sevdiğini üzmez kırmaz.
ailene göndermiyorsa bin bir arabaya git. yine tartışırsınız ama zamanla alışır.
sen sustukça her şeyi yasaklayan kocan, yakında nefes almanı da yasaklar.
ona eşya ya da köle olmadığını davranışlarınla göster.
Sevgi bu değil canım benim yapma bunu kendine bak şiddet de diyorsun.. sabah olacak nerdeyse çok sinirlendim şuan ...
Toparla kendini hamile filan kalma sakın ve hemen restini çek
Çocuğunuz da mı var...
Hic mi otobus minibus vs yok? Babaniz gelip alamaz mi mesela? Yok esiniz de goturuyorsa paşa paşa goturmek zorunda. Oz annenize goturmemesi ne demek yahu? Onca yapilan iyiligi silip atmis. Cok yazik. Kv gorumce her kim varsa esinizi bir guzel doldurmuslar. Esinizde nankorluk ediyor bence.
Evet 3 aylik dahane yapacagimi o yüzden bilmiyorum.
Sesini çıkar susma kavga etmekten korkma.. Sen sustukça tepene çıkmış.. seviyor diyorsun seviyorsa yapmaz yapamaz ..
Ara aileni gelsin alsın git biraz kafa dinle iki insan gör değişik, zihnin açılsın ..
Var ama ona asla izin vermez binmeme. Zaten surdan suraya zor cikiyorum. Annemgilde öyle diyor sen iste biz alalim geri götürelim diye bazen ama korkuyorum daha Cok büyür diye Problemler. 3 ayda bi esim isdeyken ugrarlar. Tskkrler cevaplarin icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?