- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.972
- 798
- Konu Sahibi Yasamakbumu
-
niye?kilit mi
Sende onun ailesine gitmeyeceksin olacak bitecek
Hayat felsefem:Ne kadar ekmek,o kadar köfte....
Tam boşamalık bir koca.Ama siz önce bi süreliğine ailenize gidin.Hatta anlatın ailenize herşeyi.Eşinize de boşanmayı düşünüyorum die bi gözdağı verin bakalım Ne tepki verecek.Böyle belli yaşa gelmiş annesinin dolduruşuna gelen tipleme sinir oluyorum.Kendi aklı Yok anasının aklıyla oturup kalkıyor.Allah eşinize akıllll size de sabır versin inşallah.
niye?
kendi evinin kapısını kilitlemen için engelin mi var?
kapı kilitlemeyecek kadar aciz misin, güvenilmez mi?
eşin seni iyice ezmiş, paspas etmiş, akli melekelerini zayıflatmış.
bu kadar sinikliğin ve seviyor kandırmacasının başka açıklaması var mı sence?
Ben artık gerçek olduğunuzu düşünmüyorum. .
Aileni vormek icin neden izin aliyorsun ki? ben annemlere gidiyorum de. Neden ezdiriyorsun ki kendini, neden seni baskalarinin yaninda rencide etmesine izi veriyorsun ki? Erkeklik tasliyor guya annesinin yaninda sana bagirarak. Izin verme. Tepkini koy.
Evet 3 aylik dahane yapacagimi o yüzden bilmiyorum.
Eşinin sevdiğinden nasıl emin olabiliyorsunuz? Ailesinin yanında bağıran, sizi ailenizden mahrum bırakan, ailenizin evinize gelmesine tahammül edemeyen biri için sizi sevdiğini söylemeniz ve buna inanmanız çok ilginç. Seven insan sevdiğinin üzülmesine dayanabilir mi?
Pepe ile karsilik veriyorum.
İnsan sevdigini hic uzer mi?
Canım resti çekmek için daha ne bekliyorsun ki ? Tamam zor biliyorum birde çocukla ama ailen ya Allah korusun onlara bisey olduktan sonra birdaha boyle bi şansın olmayacak. Nolursa olsun ailenden uzak kalma
Beni aileme gitmemi öyle bir kisitliyorki anlatamam. Bazen 2 hafta gidemiyorum bazen oluyor 1 -2 ay.
Ama her hafta sonu ya annesigildeyiz yada onlar burda
Arkdaslarimla bile görüsmeyi artk yasakliyor. Tagen disari izin vermiyordu, onlar bana ziyerete 2-3 ayda 1 gelirlerdi esim isteyken.
Cok seviyor beni
Aynenn katiliyorum. Anlayamuyorum bende zaten niye Böyle yapiyor.
Seni sindiriyor. Sen kavga cikmasin diye onun isteklerine boyun egmek zorunda kalmissin.Bende öyle yaptim bastan ama cok kavgalarimiz oldu bu yüzden. Hep denedim dedim daha iyi olur ama düzelmedi. Daha kötü oluyor Ben öyle yapinca.
Kocan sonuna kadar haklı. Bu muameleleri eve bağlılık, sevgi olarak adlandırıyorsan eşin nw yapsın. Demek seni bunlar mutlu ediyor.
Seni sindiriyor. Sen kavga cikmasin diye onun isteklerine boyun egmek zorunda kalmissin.
Bu normal bir evlilik degil. Esin ruh hastasi bence. Duzelmesini de bekleme.Dogru diyorsun. Kavgalardan nefret eden bi insanim. Hayatimda hic bir dostumla kavga olmadi. Kafam almiyor sürekli tartismalari. Birde ise yaramayinca zaten dahada kötü oluyorum her kavgadan sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?