Kocam Cok degisti artik dayanamiyorum yardim edin

Kocam cok degisti artk dayanamiyorum yardm edin5 lütfeeen

• Hakli

OY: 4 8,2%
  • Haksiz

OY: 45 91,8%

• Ankete Katılan
    49
  • Anket Kapalı .
niye?
kendi evinin kapısını kilitlemen için engelin mi var?
kapı kilitlemeyecek kadar aciz misin, güvenilmez mi?
eşin seni iyice ezmiş, paspas etmiş, akli melekelerini zayıflatmış.

bu kadar sinikliğin ve seviyor kandırmacasının başka açıklaması var mı sence?

Bende zaten biraz daha sabir diyorum. Degismezse bu konuda resti cekcem sonunda. Bende bi insanim yaaa

Sevgi anlayışınızı anlamadım kusura bakmayın bana göre beni seven insan bana koşulsuz sartsız inanır ve güvenir bende ona aynı şekilde ne demek aileme göndermemek bu ne akıl mantık Allah aşkına hem ne diye izin alacağım ondan

Evliliğinizde yerine oturmamış çok şey var bunları düzeltmeye bakın kırmadan kırılmadan inşallah yoluna koyun

Aileni vormek icin neden izin aliyorsun ki? ben annemlere gidiyorum de. Neden ezdiriyorsun ki kendini, neden seni baskalarinin yaninda rencide etmesine izi veriyorsun ki? Erkeklik tasliyor guya annesinin yaninda sana bagirarak. Izin verme. Tepkini koy.

Tabi kendimde kilitleyebirim. Ama Ben kilitlemeyi sevmedigim icin o yapiyor. Bence zaten burasi güvenli Ama bu onun acis bakisi. O öyle görmüyor.

Bende öyle yaptim bastan ama cok kavgalarimiz oldu bu yüzden. Hep denedim dedim daha iyi olur ama düzelmedi. Daha kötü oluyor Ben öyle yapinca.

Evet 3 aylik daha ne yapacagimi o yüzden bilmiyorum.

Tüm dediklerine katiliyrum Ama evine bagli bir insan. Alisverisi yapar ara sira. Beni cok sevdigini söyler arada. Benimsin falan der. Vs.

Beni aileme gitmemi öyle bir kisitliyorki anlatamam. Bazen 2 hafta gidemiyorum bazen oluyor 1 -2 ay.

Niye dinliyorsun ki? Ondan izin almak nedir ailenle görüşmek için. Asla dinleme bu konuda onu. İstediğin zaman git. Bunun için ayrılacak değil ya. Öyle yaparsa defolsun gitsin zaten.

Ama her hafta sonu ya annesigildeyiz yada onlar burda

E sende de hata var. Senin ailene gidilmiyorsa sen niye gidiyorsun? Senin ailen eşek başı mı?

Arkdaslarimla bile görüsmeyi artk yasakliyor. Tagen disari izin vermiyordu, onlar bana ziyerete 2-3 ayda 1 gelirlerdi esim isteyken.

Dinleme canım dinleme

Cok seviyor beni

Seven böyle davranmaz. Ne biçim sevgileri var bunların anlamıyorum.

Kocan sonuna kadar haklı. Bu muameleleri eve bağlılık, sevgi olarak adlandırıyorsan eşin nw yapsın. Demek seni bunlar mutlu ediyor.

Guvenlik anlaminda mi kilitliyor? sen icerden de kilitleywbilirsin. O aslinda seni hapsediyor. es degil seni kole olarak goruyor. Bu evlilikte bir sakatlik var. Sevgi degil bunun adi. ve sen olanlari normal karsilamaya baslamissin. psikolojin bozulur boyle giderse.

Kocan sonuna kadar haklı. Bu muameleleri eve bağlılık, sevgi olarak adlandırıyorsan eşin nw yapsın. Demek seni bunlar mutlu ediyor.

Ailemi yokmu sayayim? Sadece onunla ve ailesiylemi mutlu olmayi calismaliyim? Ailemi elvette özlüyorum. Zaten onun her istedigini yapiyorum. Zaten cok sükür ickisi kumari kadin hayati yok. Ama ondan önce ailem vardi. Ve Ben aileme cok bagli biriyim. Haftada 1 kez bile görsem yeter Bana.

Seni sindiriyor. Sen kavga cikmasin diye onun isteklerine boyun egmek zorunda kalmissin.

Dogru diyorsun. Kavgalardan nefret eden bi insanim. Hayatimda hic bir dostumla kavga olmadi. Kafam almiyor sürekli tartismalari. Birde ise yaramayinca zaten dahada kötü oluyorum her kavgadan sonra.

Dogru diyorsun. Kavgalardan nefret eden bi insanim. Hayatimda hic bir dostumla kavga olmadi. Kafam almiyor sürekli tartismalari. Birde ise yaramayinca zaten dahada kötü oluyorum her kavgadan sonra.
Bu normal bir evlilik degil. Esin ruh hastasi bence. Duzelmesini de bekleme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…