Kocam Cok degisti artik dayanamiyorum yardim edin

Kocam cok degisti artk dayanamiyorum yardm edin5 lütfeeen

• Hakli

OY: 4 8,2%
  • Haksiz

OY: 45 91,8%

• Ankete Katılan
    49
  • Anket Kapalı .
Ya annemler gelsin alsinlar ya da suratini asma. Misafirlige gidiyoruz sonucta. Zorla geliryorsan hic gelme diyebilirsiniz. Ya da sonuc alacaginizi dusunuyorsaniz bazikce biraz da duygu somurusuyle sen boyle yapinca cok uzuluyorum tarzi konusabilirsiniz :)

Arkadaşım 40 dk uzaklıkta gidemem diyorsun. Ankarada Çayyolundan Kızılaya insanlar hergün işe gidip geliyor otobüs ya da dolmuşla. Metroya gitmek isteyenler 2 vesait değişiyor. Otobüsle 40 dkdan fazla sürüyor, Eskişehir yolunda trafik varsa hele 1 saati aşıyor. 1,5 saatte gittiğimi bilirim ben üniversitedeyken. Her gün git gel yapardım. Sen neden gidemiyorsun? Şimdi ise sürekli otobüslerle şehirlerarası gidip geliyorum memleketin çeşitli şehirlerine gece 4te 3te kalkıp taksiyle garaja oradan otobüse bindiğim oluyor. Araba kullanmak istemediğim için sırf. Neden kendinizi bu kadar muhtaç ediyorsunuz. 40 dk nedir ya hu. İzmirde Gaziemir'den Karşıyaka'ya gitmek 40 dkdan fazla sürüyor kadınlar bebek arabalarıyla binip gayet istedikleri yerlere varıyorlar. Bu bahaneleri anlamıyorum ben. Anne karnındaki bebekler gibi bu erkeklere muhtaç olmanızı anlamıyorum.

tamam işte annene gidince araba al dön.
niye yalvarıyorsun ona? muhtaç mısın?

bir de şiddet görmüşsün.
eşinin dengesizlikleri hep sevgiden diye kandır sen kendini.
eşini ailesine getiren, götüren, surat asmayan, şiddet uygulamayan kocalar eşini sevmiyor demek ki.

çok sakat bir sevgi anlayışınız var karı koca olarak.

40 dakikalık yol alt tarafı ya, otobüse, minibüse binmek için bile eşinizden izin mi istiyorsunuz?
Adam işteyken binin gidin Allah aşkına, o kadar sakin sakin yazıyorsunuz ki bir de normalmiş gibi benim gelip isyan edesim geldi kocanıza.
Bir de evine bana çok bağlı diyorsunuz, kimin evinde evcil hayvanı gibi otur deyince oturan kalk deyince kalkan biri olsa herkes bağlı olur.
Şiddet var, aileyle görüştürmeme var, çok seviyormuş gözlerim yaşardı.

Sende onun ailesine gitmeyeceksin olacak bitecek
Hayat felsefem:Ne kadar ekmek,o kadar köfte....

Eşi normalde çok iyi ama zaten değil mi ?
Normal olmayan zamanlarda psikopatca davraniyo,Ailene gitmene izin vermiyo , 1 2 şiddette olmuş ee ama sana çok bağlı. ...
Sen kafanın içini degistirmedikce kimse yardım edemez...
Ne desekte eşim aslında bana ve evine bağlı ama ailesi dolduruyor...
Erkek dediğin zaten kimsenin lafına bakmaz, doldurusa gelmezzzz, erkek sıfatı yapistirmayin soylelerine ; ashabim bozuluyor....

bence siz de biraz abartmissiniz. benim ailemde araba ile 50 dk uzaklikta oturuyor ama ben minibus-metro-otobus 3 aktarma yaparak 1buçuk-2 saatte gidiyorum ama gidiyorum yani... haftaici esim calisiyor götüremezki ama işin ucunda ailem varsa yolu da cekerim nolacak. tabi bebekle sizin icin daha zor ama gözünüzü karartsaniz bi iki kere gitseniz alisirsiniz, bi arkadasim bebegiyle dünyayı fethetti nerdeyse, her yere otobusle, dolmusla giderdi hem de :))

eşiniz de ayip ediyor o ayri bi mevzu tabi. eşini gercekten seven adam ailesinden uzaklastirmaz, karisini uzmez.. malesef esinizi gercek anlamda sizi cok da sevmiyor. ona ilerde bizim de kizimiz olabilir onun kocasi da böyle yapsa ne hissedersin diye sorun

Tam boşamalık bir koca.Ama siz önce bi süreliğine ailenize gidin.Hatta anlatın ailenize herşeyi.Eşinize de boşanmayı düşünüyorum die bi gözdağı verin bakalım Ne tepki verecek.Böyle belli yaşa gelmiş annesinin dolduruşuna gelen tipleme sinir oluyorum.Kendi aklı Yok anasının aklıyla oturup kalkıyor.Allah eşinize akıllll size de sabır versin inşallah.

ailesi mi dolduruyor acaba. gerçi dolduruşa gelecek kadar küçük beyinliyse zaten bişe diyemeyz. ama o ailesine kıl konsurmuyorsa sende kondurma babana yada annene söle alsınlar seni. eşinle güzelce konuş anlamazsa kal bi kaç gün ailende kafa dağıt .

Eşinin sevdiğinden nasıl emin olabiliyorsunuz? Ailesinin yanında bağıran, sizi ailenizden mahrum bırakan, ailenizin evinize gelmesine tahammül edemeyen biri için sizi sevdiğini söylemeniz ve buna inanmanız çok ilginç. Seven insan sevdiğinin üzülmesine dayanabilir mi?

Cok yanlis ben ailesiyle iy im sorunum yosk diyorsun ama senin gozunun onunde esini doldurmuslar.Kendi ailesylr gorusmeden once bu adam yine boyleymiydi dusunun.Buyuk ihtimak esinin ailesi bir guzel doldurmuslar ailesine gonderme diye.Esimde maalesef doldurusa gelmis. Yerinde olsam ben gidiyorum anñemlere diyip giderim hatta sormam bile .Sen boylr yap alisir oda ailene cok uzuldum.

ÇOK SEVİYOR BENİ DEMİŞSİN YA
Seni sevse bu şekilde davranmaz eşin
üzülür kıyamaz
benzer seylerı bız de yasadık
evlenırken esımın aılesı ortalıkta hıc olmadı
suanda araları ıyı , benım eşim de unuttu aılesının yaptıklarını
ya da anne baba dıye unutur gbi yaptı

ama eşim beni üzmez, aileme de saygıda kusur etmez
ne demek annene surat asmak selam vermemek ve gitmeni kısıtlamak

Benim bir kez olsun kolumu dahi sıkmadı herif. Başkalarının içinde ben onu rencide ederim o etmez. Ama başka yaptıkları yetti. Sevildiğime emin olamıyorum.

Şiddet aşağılama var eminim çok seviyor diyorsunuz.

Köle gibi yaşıyor en sacma yasaklarina boyun eğiyorsunuz.

Valla ben kendimde sorun aramaya başladım artık.

Seni seviyor değer veriyor ama ailesinin yanında hakaret ediyor seviyor ama şiddet uyguluyor seviyor ama pisikolojik baskı altında tutuyor...
En acilinden bi hass....... istiyor bence!
Ailene giderken kimsenin iznine ihtiyacın yok ister gelsin ister gelmesin Totoşu na bile takma ki o pes etsin.

dolmuş, otobüs taksi vs yok mu?

. Cok seviyor beni biliyorum .
Hem bu kadar kısıtlayıp hem nasıl çok seviyor anlamıyorum.Seven insan eşini üzmemek için elinden geleni yapmaya çalışır.
Sanırım fazla pasifsin götürmüyor ne demek bin otobüse git ya da ailen gelsin istediği suratı yapsın ailende yalnız bırakmış seni maalesef

araban bile olsa o koca gitmene gene izin vermez bu arada o adam sana arabada almaz canım ,
resti çekeceksin başka yolu yok

Adam iyi falan değil, bildiğin hasta. Bence sizin düzgün aile hayatınızı kıskanıyor. Size değer veren bir anne babanızın olmasını kabullenemiyor. Baksana onunkiler onu epey yok saymışlar.

Onlarla bağınızı koparıp, tek ailesi olarak kendisini görmeninizi istiyor gibi geldi bana. Zaten yaşı kırka yaklaşmadıysa evlenir evlenmez çocuk diye tutturan erkeklerin çoğu ezikliğinden bence... Kadını garantiye almak istiyorlar. Ne yaparsam yapayım beni bırakamasın diye çocuk istiyorlar.

Ya siz de ondan ezikleşmişsiniz maalesef. Madem parasını kendiniz vereceksiniz, arabanızı babanız ve abinizle alın. Sizi böyle sebepsiz üzen bir adamın bu kadar ayaklarına kapanmayın.

Şimdi o istedi diye işimi de bırkatım dersiniz sanki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…