- 10 Mart 2013
- 1.862
- 1.491
- 133
- Konu Sahibi Yasamakbumu
-
Ya annemler gelsin alsinlar ya da suratini asma. Misafirlige gidiyoruz sonucta. Zorla geliryorsan hic gelme diyebilirsiniz. Ya da sonuc alacaginizi dusunuyorsaniz bazikce biraz da duygu somurusuyle sen boyle yapinca cok uzuluyorum tarzi konusabilirsiniz :)Var ama ona asla izin vermez binmeme. Zaten surdan suraya zor cikiyorum. Annemgilde öyle diyor sen iste biz alalim geri götürelim diye bazen ama korkuyorum daha Cok büyür diye Problemler. 3 ayda bi esim isdeyken ugrarlar. Tskkrler cevaplarin icin.
tamam işte annene gidince araba al dön.Annesi cünkü beni secmisti. Beni cok seviyor Hep iyi davraniyor bana. Esimde zamaninda cok arkamdan kostu. Sevgisini öyle güzel ispatlamistiki, benim arkdamdan geldi nisanliyken. 3000 km yanliz bozuk bir arabayla. Benim icin herseyi yapiyordu taki tabi evlenesiye kadr.
Cok dogru söylüyorsun aslinda. Ama malesef kendi imkanim yok gidebilmem icin. 40 dk uzaklikda ailem. Anca o beni koyarsa. Araba alacakti Bana güya, Ama 1 seneyi gecti Hep oyaliyor. Araba icin parayida Ben vercem yani bi düsün. Hep bahaneler buluyor beni götürmemek icin. Zaten arabam olsa simdi hic düsünmeden gider gelirdim.
bence siz de biraz abartmissiniz. benim ailemde araba ile 50 dk uzaklikta oturuyor ama ben minibus-metro-otobus 3 aktarma yaparak 1buçuk-2 saatte gidiyorum ama gidiyorum yani... haftaici esim calisiyor götüremezki ama işin ucunda ailem varsa yolu da cekerim nolacak. tabi bebekle sizin icin daha zor ama gözünüzü karartsaniz bi iki kere gitseniz alisirsiniz, bi arkadasim bebegiyle dünyayı fethetti nerdeyse, her yere otobusle, dolmusla giderdi hem de :))Annesi cünkü beni secmisti. Beni cok seviyor Hep iyi davraniyor bana. Esimde zamaninda cok arkamdan kostu. Sevgisini öyle güzel ispatlamistiki, benim arkdamdan geldi nisanliyken. 3000 km yanliz bozuk bir arabayla. Benim icin herseyi yapiyordu taki tabi evlenesiye kadr.
Cok dogru söylüyorsun aslinda. Ama malesef kendi imkanim yok gidebilmem icin. 40 dk uzaklikda ailem. Anca o beni koyarsa. Araba alacakti Bana güya, Ama 1 seneyi gecti Hep oyaliyor. Araba icin parayida Ben vercem yani bi düsün. Hep bahaneler buluyor beni götürmemek icin. Zaten arabam olsa simdi hic düsünmeden gider gelirdim.
Cok yanlis ben ailesiyle iy im sorunum yosk diyorsun ama senin gozunun onunde esini doldurmuslar.Kendi ailesylr gorusmeden once bu adam yine boyleymiydi dusunun.Buyuk ihtimak esinin ailesi bir guzel doldurmuslar ailesine gonderme diye.Esimde maalesef doldurusa gelmis. Yerinde olsam ben gidiyorum anñemlere diyip giderim hatta sormam bile .Sen boylr yap alisir oda ailene cok uzuldum.Sorma benim arabam yok. Ailem 40 dk uzak. Daha dogrusu hem var hem yok. Araba bozuk dedi, 1 yil uzak yere sürmeme izin vermedi. Simdi gercekten bozuldu. O götürmeden gidemiyorum. Isin en sacmasida is yeri benim aileme 10 dk uzaklikta. Ama beni götürmemek icin Hep bahaneler buluyor. Cok seviyor beni biliyorum evinede Cok bagli birisi. Ne yapcagimi bilmiyorum. Aynenn annesi cok doldurdu gözümün önünde bide. Ama ben ailesiyle cok iyim sorunum yok. Sorun esimde.
ÇOK SEVİYOR BENİ DEMİŞSİN YA
YasamakbumuYeni ÜyeÜye
Sorma benim arabam yok. Ailem 40 dk uzak. Daha dogrusu hem var hem yok. Araba bozuk dedi, 1 yil uzak yere sürmeme izin vermedi. Simdi gercekten bozuldu. O götürmeden gidemiyorum. Isin en sacmasida is yeri benim aileme 10 dk uzaklikta. Ama beni götürmemekicin Hep bahaneler buluyor. Cok seviyor beni biliyorum evinede Cok bagli birisi. Ne yapcagimi bilmiyorum. Aynenn annesi cok doldurdu gözümün önünde bide. Ama ben ailesiyle cok iyim sorunum yok. Sorun esimde
Cok dogru söylüyorsun aslinda. Ama malesef kendi imkanim yok gidebilmem icin. 40 dk uzaklikda. Anca o beni koyarsa. Araba alacakti Bana güya, Ama 1 seneyi gecti Hep oyaliyor. Araba icin parayida Ben vercem yani bi düsün. Zaten arabam olsa simdi hic düsünmeden gider gelirdim
Hem bu kadar kısıtlayıp hem nasıl çok seviyor anlamıyorum.Seven insan eşini üzmemek için elinden geleni yapmaya çalışır.. Cok seviyor beni biliyorum .
Cok dogru söylüyorsun aslinda. Ama malesef kendi imkanim yok gidebilmem icin. 40 dk uzaklikda. Anca o beni koyarsa. Araba alacakti Bana güya, Ama 1 seneyi gecti Hep oyaliyor. Araba icin parayida Ben vercem yani bi düsün. Zaten arabam olsa simdi hic düsünmeden gider gelirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?