- 11 Haziran 2015
- 45
- 8
- 36
- Konu Sahibi quality-black
-
evet erkek yedekler veee anını bekler,ister koca,ister sevgili olsun,erkeğin yedeği vardırhayatında biri olabilir mi? öyle bir şüpheye kapıldınız mı hiç?
çünkü erkekler eğer yuvayı yıkmayı göze almışlarsa mutlaka bir b planları oluyor..
tecrübeyle sabit!
evet erkek yedekler veee anını bekler,ister koca,ister sevgili olsun,erkeğin yedeği vardır
Bence işten çıkın çocuğunuz ve evinizle ilgilenin. yetişemiyorsunuz ondan böyle dolusunuz
Kızının doğumundan sonra değiştiğini söylüyorsun bence esin ilgisizlikten dolayı tepkisini bu şekilde belirtmiş. Erkekler bu konuda çok bencildir ne olursa olsun ilgiyi kesmeyeceksin bizim gibi duygusal da değiller oturup etraflıca bu konuyu konuştunuz mu halledeceginize inaniyorum
lütfen işten çıkın bebeğinizle ilgilenin kariyer tabiki önemli ama aile ne olacak? herkesin eşi yardım etmiyor malesefEvet gerçeten yetişemiyorum 3 araba değiştirip geliyorum güzel bir kariyerimde var. Artık bende çok yoruldum sanırım. Çocuğum doğdu doğalı ona annelik yapamadım 6 aylıktı işe başladım. Biraz maddi açıdan destek olmak için eşime ama bunu ne yazıkki görmüyor. Bu seferde benim ne borcum varda ödüyosun, yada senin paranın ne faydası var demeye başlıyor. Bu kırıcı laflarıda beni çok yıpratıyo. Kendi dört dörtlük olduğunu söylüyo ama bi kerede hatayı kendinde aramıyo.
Esimde 3 yaşındaki kızımla aynı ben eşime hep derim ilk aşık olduğumuz yıllardaki gibi oldunuz kızımla diye kızım da aşkla bakar babasına bu benim hoşuma gidiyor. Gider kızımla uyur bazı geceler işten geldi mi benden önce onu öper vakit geçirir sonra aklına ben gelirim. Hatta bi keresinde sormuştum (2 kızımız) var kızlarını mi daha çok seviyorsun beni mi diye cevabı kızlarım elbette oldu ona göre es her halükarda bulunur ama evlat asla düşüncesi bu ve ben çok mutlu oluyorum cocuklarina düşkün bir baba olduğu icinAma bütün ilgisini kendi çocuğuna verdi. Ben ilgimi kesmedim ki herşeyi çocuğu oldu. Çocuğun her dedğini yapmaya başladı buda beni gerdi
Bana boşanalım diyen adamdan hayır beklemem boşanırdım heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?