kocam haklı mi?

evet çok şükür öyle.. yani benim de ödüm koptu ya benim görüşmeme izin vermezse

Ayh sana pessss diyorum ya...Banlanmayacağımı bilsem neler söylerim sana!!!! Sen anne baba deyip birde görüşüyor musun ? Kocanın emeğine saygın yok senin... Ailen annen baban abilerin seni dolandırmis, paranızı yemiş sizi enayi yerine koymuş ohhh kerizlerin parasını yedik demis sende anne baba diye arıyor soruyor musun ? Aklından şüphe ediyorum, o parayı söke söke alirim sen hayatında hiç çalışmamışsın belli calissaydin alın teri dökerek kazandığın paranın hiç olması nasıl koyuyor insana bilirdin.Sabah sabah Sinirlerimi bozdun gerçekten.Bu pasiflik değil bu kölelik bu enayilik bu sindirilmislik...

brutus ben çalışıyorum ama şuana kadar hep sessiz yaşadım hep içime attım..bu halde olmamın en büyük nedeni anne babam..

keşke senin gibi tuttuğunu koparan biri olaydim

sizin eşiniz neden para verdi

ev alacaklardi, kredi cekmek istemediler. bi kac aya emekli olcam zaten dedi esimin babasi. ben de olmaz o emekli biz de kredi cekmeden alirdik, elimizde para olsun diye kenara koyup kredi cektik verme dedim. verceksen de hepsini verme dedim. tabiki dinlemedi ve burnu iyice bi surtuldu

Ayıp çok ayıp etmişler ama en çokda senin Aile tarafların eşindenede ders olmuştur ama ailenin gelip gıtmelerine engel olmasıda çok yanlış her 2 tarafta arada maalesefki sen kalmışsın

Son düzenleme:
sonra vermedi mi emekli olunca

sonra vermedi mi emekli olunca

iste bacim adam emekli olmuyo

ocakta diyo ocak geliyo nisan diyo nisan geliyo temmuz diyo temmuz geliyo kasim diyo kasim geliyo ocakta zam da gelcek diyo ocak geliyo bilmem ne yili dolcakmis para artcak diyo....

en son kendi biriktirdigi parayi bide kardesinden borc alip bi kismini verdi

kaynanam dört tane altin gunune girmis, kira aliyolar, her ay bide kenara para koyuyolar....

ben hazmedemiyorum tamam anasi babasi ihtiyaci olsa da amenna ama keyiflerinden yapmalari benim cok zoruma gidiyo

esinizi alnindan öpün bence, masallah sizi kirmamak icin yapabilecegini yapmis adam

Aileniz çok cirkin hesaplarda...

Kızımız kazanıyor elin oğlu yiyor misali...

Bu davranışın tek açıklaması bu...

Madem tek dertleri para imiş seni evlendirmeyip ömür boyu maaşına el koysalarmış...

Eşin anneni babanı eve almamakta çooook haklı...

Dönüpte eşine aileni savunup, ailem haklı diyipte evliliğini berbat etme bari

Tabi ki de haklı, ne demek kızımın parası? O para o evin parası yani eşinin de aynı zamanda. Az bi r şey de değil ki. Belki kocanın o parayla yapmak istedikleri vardı... böyle anlayışsız ve bencil insanlardan yemin ederim gına geldi artık ya.

evet çok şükür öyle.. yani benim de ödüm koptu ya benim görüşmeme izin vermezse
Yuhhh

Hala görüşmeye devam mı etmeyi düşünüyorsunuz....

Yerinizde olsam aileme "eşim görüşmemize izin vermiyor, görüşmek istersem boşanacağını söyledi" der ve birazda ailemi zor durumda bırakırdım...

Sizde de adalet kavramı yok bence...

senin kayinbabba tarafı aynen benim babamlar gibi..annem de babam gibi tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş misaliyani babam gülin evine ayda 5 bin tl para giriyor ..ve para yetmiyor diyor ..kayserili ondan mi bilemedim..parayı böyle sevmesi

'
Bence senin bana sizin 30 bini 10ar 10ar 3 abinize paylastirmistir.
Ama eşinize yazık. Sizde ben böyleydi diyip durmayın. Gidip alın paranızı. Kac gündür yarın gidip isteyeceğim diyorsunuz. Çok merak ediyorum sonu ne olacak bu konunun..

Eşin parayı neden senin babana emanet ediyor da kendi ailesine emanet etmiyor?

Sen mi söyledin babamın hesabında dursun diye

Kızımın parası ne demek başlık yerine mi saymışlar yani.
Eşiniz haklı tabii ki. Ailenize söyleyip bu parayı ödemelerini sağlayın.
Zaten o zamanın parası şimdi çok değer kaybetti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…