- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi yasemin2145
-
para ikimizin parası yani ikimiz de çalışıyoruz..eşimle ayrımiz gayrimiz yoktur ..yukardada belirttiğim gibi işlerimiz sarpa sardı hesaplarımız bloke olabilirdi diye babam in hesabına aktardı..babama güvendi yani ..tabi işler düzeldi bloke falan da olmadı ..neticede kocam parayı geri istedi bu sefer babam bloke etti
Olabilir senin artık çekirdek bir ailen var ve o ailenin kadını sensin annen nasıl sert bir şekilde babanı savunuyorsa sende dik ve sert bir şekilde kocanı savunacaksın aileni koruyacaksın korkmayacaksın annem babam diyorsun ama onlar kızım demiyor bence paraya önem veriyorlar senden çok . o yüzden hiç korkma git sert ve dik dur karşılarında iste paranıya iste o yürek bende yokki babam annem çok sert
ya iste o yürek bende yokki babam annem çok sert
Gerçekten çok yazık... Eşi yine iyiymiş başkası olsaydı ayrilirdi.insan kızını hıçmi düşünmez.Siz kendinizi kocanızın yerine koyun. Bence benim tepkim sizin tepkinizden daha makul. Kendi çocuğuna bunu yapan başkalarına neler yapmıştır. Siz daha iyi bilirsiniz. Allah doğru yoldan şaşırtmasın. Kul hakkı bambaşka. Kul hakkı yiyenin Ne bu dünyada ne de diğerinde 2 yakasi biraraya gelmez.
Ayy ne demek sert yaa.arkadasim git al o parayı.esin demisya verseler de tavrim değişmez diye.gercekten değişmez.birdaha nasıl isinsin onlara.bence ya gidip direnip işte yada sen de git onlarla yasa.senin acindanda çok zor.hergun o adamın yüzüne baktıkça utanan sen olacaksinya iste o yürek bende yokki babam annem çok sert
sizin eşiniz neden para verdio zaman siz gorusmeyip paranizi isticeksiniz
benim esim hepsini verme dememe ragmen iki sene kadar once parasini babasina verdi. 70 bin az da degil
adam keyfi emekli olmuyo olsa ikramiyeden vercek paramizi, ama su piyasada para pul oldu zaten.
su an bi kismini aldik. eger daha surse esim mesim dinlemezdim acikcasi
ben ayin sonunu getiremiyoken cocugumun rizkini onlar keyiflerinden vermeyip bizi rezil ediyolarsa kocamin da yanimda yeri yok, dinlemedi beni cunku uyarmama ragmen.
anliyorum sizi anne babaniz ama tavir almaniz gerekli ailenize karsi
hayır eşim hicbir zaman benim yanımda mevzu etmedi yanni beni ezmedi ..Çok şükür öyle biri değil ..ama ailem sürekli baskı uyguladı banaParayı babanın hesabina havale mi etti? Aciklama kismina birsey yazdi mi? Kayıtli kuyutlu sey acsın davayı ama sen arada kalmis gibi yap. Ya da madem kızımın parası diyor benim paramı ver diye iste. Benim babam da böyleydi rahmetli benden gizli para isterdi esimden ben verdirmezdim ya da verse de geri isterdim cünkü. Bu yuzden gelemeyen paralara esim mahcup oluyordu ben verme demisim bastan cunku. Ben olsam borcuma dava acarim sen bilirsin ama babana karsi ki tavrin esinin sana tavrini belirliyor benim gordugum. Eger babaya siniksen es de seni ezmeye calisiyor, babana karsi hakkini arayan ve/veya guzel anlasan biriysen esin de ona gore ayagini denk aliyor. Baba cok onemli.
aynen..valla o da öyle diyor..üzüldüğü para değil..baba dediği adamın böyle haince davranmasiEsiniz o parayi icra yoluyla kaybetseydi,ici bu kadar yanmazi.
hayır tatlım kaçmadı ..yani ordaki amaç borcunu ödememek değil şayet işler bozulursa düze çıkana kadar çoluk çocuğunu kimseye muhtaç etmemek ..eşim hayatta borcunun üzerine yatmaz..Yazmayayım dedim ama dayanamadım.
Eşiniz ava giderken avlanmış. Para kaçaırmak için (hesap bloke olacaksa borcu vardır. Borcunu ödemek yerine parayı kaçırmayı tercih etmiş) babanıza havale etmiş. Babanız ise tam bir hırsız. Emanet paranın üstüne yatmış.
Al birini vur öbürüne.
sui zan etmemek gerekYazmayayım dedim ama dayanamadım.
Eşiniz ava giderken avlanmış. Para kaçaırmak için (hesap bloke olacaksa borcu vardır. Borcunu ödemek yerine parayı kaçırmayı tercih etmiş) babanıza havale etmiş. Babanız ise tam bir hırsız. Emanet paranın üstüne yatmış.
Al birini vur öbürüne.
sui zan etmemek gerek
Çalışıyor musunuz?eşim babama 2016 da biraz para verdi 30 bin tl ..2 yıl sonra da parasını isteyince babam ve diğer aile fertleri parayı vermediler ..bu para kızımızın parasıdır diye vermediler..ve Şimdi eşim sildi bunlari ..yani anne babamı kimseyi evimizde görmek istemiyor kendisi de onlara gitmiyor ..iki taraf arasında kaldım ..nasıl davranmaliyim ..kızlar fikirlerinize ihtiyacım Var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?