kocam haklı mi?

o zaman siz gorusmeyip paranizi isticeksiniz

benim esim hepsini verme dememe ragmen iki sene kadar once parasini babasina verdi. 70 bin az da degil

adam keyfi emekli olmuyo olsa ikramiyeden vercek paramizi, ama su piyasada para pul oldu zaten.

su an bi kismini aldik. eger daha surse esim mesim dinlemezdim acikcasi

ben ayin sonunu getiremiyoken cocugumun rizkini onlar keyiflerinden vermeyip bizi rezil ediyolarsa kocamin da yanimda yeri yok, dinlemedi beni cunku uyarmama ragmen.

anliyorum sizi anne babaniz ama tavir almaniz gerekli ailenize karsi

ya iste o yürek bende yokki babam annem çok sert
Olabilir senin artık çekirdek bir ailen var ve o ailenin kadını sensin annen nasıl sert bir şekilde babanı savunuyorsa sende dik ve sert bir şekilde kocanı savunacaksın aileni koruyacaksın korkmayacaksın annem babam diyorsun ama onlar kızım demiyor bence paraya önem veriyorlar senden çok . o yüzden hiç korkma git sert ve dik dur karşılarında iste paranı

Gerçekten çok yazık... Eşi yine iyiymiş başkası olsaydı ayrilirdi.insan kızını hıçmi düşünmez.

ya iste o yürek bende yokki babam annem çok sert
Ayy ne demek sert yaa.arkadasim git al o parayı.esin demisya verseler de tavrim değişmez diye.gercekten değişmez.birdaha nasıl isinsin onlara.bence ya gidip direnip işte yada sen de git onlarla yasa.senin acindanda çok zor.hergun o adamın yüzüne baktıkça utanan sen olacaksin

Babanız emanet paraya çökmüş, siz "eşim haklı mı" diye soruyorsunuz. Şaka gibi gerçekten.
Babanız hem evinizin parasına göz dikmiş hem sizi zor durumda bırakmış. Eşiniz görüşmenize bir şey demiyor diye sevinmişsiniz bir de.
Babam böyle bir şey yapsa rezillik çıkarırım. Yüzüne de bakmam bir daha.

Eşimin ailesi böyle bir şey yapsa "bu insanların yetiştirdiği adamdan ne hayır gelecek, kim bilir bu yarın ne kazık atar bana" deyip evliliğimi bile sorgularım.
Siz hala "eşim haklı mı?"
Yok babanız haklı.

sizin eşiniz neden para verdi

Parayı babanın hesabina havale mi etti? Aciklama kismina birsey yazdi mi? Kayıtli kuyutlu sey acsın davayı ama sen arada kalmis gibi yap. Ya da madem kızımın parası diyor benim paramı ver diye iste. Benim babam da böyleydi rahmetli benden gizli para isterdi esimden ben verdirmezdim ya da verse de geri isterdim cünkü. Bu yuzden gelemeyen paralara esim mahcup oluyordu ben verme demisim bastan cunku. Ben olsam borcuma dava acarim sen bilirsin ama babana karsi ki tavrin esinin sana tavrini belirliyor benim gordugum. Eger babaya siniksen es de seni ezmeye calisiyor, babana karsi hakkini arayan ve/veya guzel anlasan biriysen esin de ona gore ayagini denk aliyor. Baba cok onemli.

hayır eşim hicbir zaman benim yanımda mevzu etmedi yanni beni ezmedi ..Çok şükür öyle biri değil ..ama ailem sürekli baskı uyguladı bana

Yazmayayım dedim ama dayanamadım.
Eşiniz ava giderken avlanmış. Para kaçaırmak için (hesap bloke olacaksa borcu vardır. Borcunu ödemek yerine parayı kaçırmayı tercih etmiş) babanıza havale etmiş. Babanız ise tam bir hırsız. Emanet paranın üstüne yatmış.
Al birini vur öbürüne.

hayır tatlım kaçmadı ..yani ordaki amaç borcunu ödememek değil şayet işler bozulursa düze çıkana kadar çoluk çocuğunu kimseye muhtaç etmemek ..eşim hayatta borcunun üzerine yatmaz..

sui zan etmemek gerek

Yuh aileye bak direk paranın üstüne cöreklenmiş
Burda eşim haklı mı diye değil babamın yaptıgı terbiyesizlik diye konu acmalıydın
Eşinin yanında dur tabiki düşünmen hata
baban baslık parası hibe parası değil borc istemiş biraz sözünün eri olup iyi kötü ödemeliydi

Çalışıyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…