kocam haklı mi?

Hakli tabi. Ben olsam esime karsi kendimi cok kotu hissederdim uzuntu duyardim ailemin yaptigindan....

Konu Sahibi üşenmedim okudum tüm yorumlarınızı lakin sizinki pasiflik filan değil hiç kusura bakmayın.
Sizinki yediği ekmeğe bıçak sokmak.

Üyelerden biri demişki adam iyi adammış senin ailenle olan ilişkine karışmamış
Sizde ayyyy çok korktum demişsiniz.

Çalışıyormusunuz çalışmıyormusunuz bilmem
Rahmetli babaannemin bir lafı geldi aklıma
(Yiyen bilmez ne yediğini ama doğrayan bilir ne doğradığını)

Kocanızı ve babanızı yüz göz etmeden kendiniz sahip çıkacaktınız evinizin rızkına.
O aile ile görüşmeyi bırakın kapılarından geçmem benim rızkıma göz diken ve elin oğluna beni mahçup eden aileyle.

Seninde bozulman gerekiyor bence.
Bu para kızımızın parasıdır diye sebep mi olur. Sana verselerdi harcasaydın madem. Başlık parası alır gibi olmuş.
Eşin oldukça haklı.

Arada kalmakta haksızsın, çünkü eşin haklı. Arada kalınacak durum yok. Yalnız gidip görüşeceksin. Eşinin yerinde olsam uğraşırdım, dava açmak gibi.

Tabiki haklı eşin. Babanlar ayıp etmiş paraya çökmüşler

Ooo bu resmen dolandırıcılık.Yani siz dua edin eşiniz polise haber vermemiş.
Kusura bakmayın da çok ahlaksız bu yapilan şey.
Ben olsam eşinizden daha büyük tepki verirdim.
Siz de tavrinizi ve mesafenizi koyun bence.

Kesinlikle aileniz hatalı evlendikten sonra keseler ayrılır sizin ailenizle konuşmanız gerekir bence madem parayı sizin olarak görüyorlar siz isteyin

tabıkı esınız haklı şaka mısınız sız
benım babam boyle bırsey yapsa yerın dıbıne gırerdım utancımdan ve benı kullanarak esımın parasının ustune yattıgı ıcın bır nevı gasp sayılır bu bende gorusmezdım esımı desteklerdım

Borç niyetiyle alındaysa eşiniz haklı tabiki. Başta alırken babanız kızımın parası niyetiyle alıyorum geri vermeyeceğim ona göre dedi mi??? Eğer cevap hayırsa ailenizin yaptığı çok çok büyük ayıp. Üstelik 3/5 lira bir paradan bahsetmiyoruz hatrı sayılır bır meblağ eşiniz sadece aile fertlerini silmekle kaldıysa sabrından dolayı tebrik ederim eşinizi.böyle bir durumda eşimin yanında olurdum

Aileniz haram para yiyor şu an bilmem farkındalar mı haram paranın cezası büyük olur akıllarını başlarına alsınlar

2 sene önce Lira daha kiymetliydi ... suan yerlerde. Yani aslinda ailenizin borcu artti size ama neyse ....... bence geri vermeliler.

evet çok şükür öyle.. yani benim de ödüm koptu ya benim görüşmeme izin vermezse
Şaka mısın sen yaa,kocanın arkasında dursana,sizi dolandıran babanı görmen çok mu mühim...sen baya baya safa yatan bir tipsin...bence sen de eşini bir nevi dolandırmış oluyorsun

Ben olsam döviz olarak verir döviz olarak alırdım,eşinin tek hatası tl olarak geri istemesi bence :)
Baban da bayaaaa baya yüzsüzmüş, bir nevi dolandırıcı kendisi.

senin bu durumu sorgulaman bile garip. bi empati yap bakalım kayınbabana 30.000 tl verdiğini, onun da bu parayı ödemediğini.

Pasifim diyerek kendinize bir savunma mekanizması geliştirmişsiniz ancak böyle pasiflik olmaz..eşiniz yüzde bir milyon haklı ve siz de ona destek olup, bu süreçte onun yanında olup ailenize tavır takınmalıydınız..eğer ki aileniz sizi ve yuvanızı gerçekten önemsiyorsa bu tavrın sonunda yaptıkları yanlışı anlar belki aldıkları parayı layıkınca geri öderlerdi..ancak siz pasiflik kisvesi altında nerdeyse bu yaptıklarına çanak tutmuşsunuz, "allahtan ailemle hala görüşebiliyorum" diye sevinç gösterisi yapıyorsunuz..kendi ailenizden bile hakkınız olanı alamayacaksınız bu toplumda nasıl yaşıyorsunuz?

Ay bir de “ödüm koptu ya ailemle görüştürmeseydi” demişsiniz... Şaka gibisiniz gerçekten.

Kocanız, sizin babanıza güvenmiş yahu. Konuyu anlatmıyorsunuz tam ama eğer kocanıza “babamların hesabına yatıralım parayı” dediyseniz, siz de ailenizle ortak olmuşsunuz.

Ailenizin yaptığı nerdeyse hırsızlık gibi bi şey. Tek farkı, kocanızın gözü önünde gerçekleşmiş tüm olay ve kocanız da, ailenize güvenmiş.

Çok ayıp ya. Eşinizin yüzüne nasıl bakabiliyorsunuz? Bir de pasifim pasifim diye geçiştirmişsiniz. Kayınpederinize verilseydi para, onlar geri vermeseydi parayı görürdüm sizin pasifliğinizi...

borc değil emaneten verdik yani yukardada belirttiğim gibi işlerimiz biraz bozulunca icralık olma durumu vardı..eşim de elindeki nakitin bir kısmını babamın hesabına yatırdı ..güvendi babama ..tabi işler düzelince parayı geri istedi fakat ailem vermedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…