- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
- Konu Sahibi yasemin2145
-
Yuzsuzlugun de bu kadari.ya iste bu kızımızın parası senin kadar bizde tasarruf edebiliriz gibi
eşim babama 2016 da biraz para verdi 30 bin tl ..2 yıl sonra da parasını isteyince babam ve diğer aile fertleri parayı vermediler ..bu para kızımızın parasıdır diye vermediler..ve Şimdi eşim sildi bunlari ..yani anne babamı kimseyi evimizde görmek istemiyor kendisi de onlara gitmiyor ..iki taraf arasında kaldım ..nasıl davranmaliyim ..kızlar fikirlerinize ihtiyacım Var
Ooo bu resmen dolandırıcılık.Yani siz dua edin eşiniz polise haber vermemiş.bizim işler biraz ters gitti yani haciz konabilirdi hesaplara ..eşim de parayı babamın hesabına aktardı ..sonrada çok şükür icralık birşey kalmadı yani işler yoluna girdi..parayı geri istedi bu sefer babam vermedibilsen eşime karşı nasıl utandım utaniyorum
Kesinlikle aileniz hatalı evlendikten sonra keseler ayrılır sizin ailenizle konuşmanız gerekir bence madem parayı sizin olarak görüyorlar siz isteyineşim babama 2016 da biraz para verdi 30 bin tl ..2 yıl sonra da parasını isteyince babam ve diğer aile fertleri parayı vermediler ..bu para kızımızın parasıdır diye vermediler..ve Şimdi eşim sildi bunlari ..yani anne babamı kimseyi evimizde görmek istemiyor kendisi de onlara gitmiyor ..iki taraf arasında kaldım ..nasıl davranmaliyim ..kızlar fikirlerinize ihtiyacım Var
Şaka mısın sen yaa,kocanın arkasında dursana,sizi dolandıran babanı görmen çok mu mühim...sen baya baya safa yatan bir tipsin...bence sen de eşini bir nevi dolandırmış oluyorsunevet çok şükür öyle.. yani benim de ödüm koptu ya benim görüşmeme izin vermezse
borc değil emaneten verdik yani yukardada belirttiğim gibi işlerimiz biraz bozulunca icralık olma durumu vardı..eşim de elindeki nakitin bir kısmını babamın hesabına yatırdı ..güvendi babama ..tabi işler düzelince parayı geri istedi fakat ailem vermediBorç niyetiyle alındaysa eşiniz haklı tabiki. Başta alırken babanız kızımın parası niyetiyle alıyorum geri vermeyeceğim ona göre dedi mi??? Eğer cevap hayırsa ailenizin yaptığı çok çok büyük ayıp. Üstelik 3/5 lira bir paradan bahsetmiyoruz hatrı sayılır bır meblağ eşiniz sadece aile fertlerini silmekle kaldıysa sabrından dolayı tebrik ederim eşinizi.böyle bir durumda eşimin yanında olurdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?