Kocam kızı unutamadı

Kedicik___

Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2017
44
7
16
35
Merhaba eşim ve ben meslektaşız eşim kendi lisansüstü eğitim gördüğü okulda 6 yıl önce bir kızla tanıştı kız kendinden 10 yaş küçüktü o zamanlar biz sadece meslektaştık ve ben kızı sevdiğini kızında ona karşı boş olmadığını biliyordum ama yaşını öğrendikten sonra eşim o zaman kıza set koydu tüm iletişimini kesti kızın 20 onun 30 yaşında olması bu ilişkiyi eşimin gözünde başlamadan bitirdi daha sonra kız yurtdışına gitti zaten görüşme şansları olmadı bu süre zarfında bizim ilşkimiz ilerledi ve evlendik kızı unuttuğunu sanıyordum ama sanırım öyle değil ilşkimiz hep çok soğuk devam etti boşanmaya çok yakınız ve geçen öğrendim ki kız geri dönmüş çok yakınımız da kız artık küçük bir kız değil ve ben çok üzgünüm bu kızı da eşimin ona karşı olan sevgisini de hazmedemiyorum

Ben eşimi çok seviyorum o kızı sevdiğini bile bile evlendim ama küçük kız dedim illa ki unutur unuttururum dedim şimdi kız döndü dünyam başıma yıkıldı

Ya yapacagin en buyuk hata bitmis bir evliligi genc bir kizla yarisa girerek surdurmeye calismak olur.hayatina bak.ne yaptiklarini takip bile etme. Ben hayatta dusuncenin cekimine inanirim.esin ve kadin birbirini unutmamis ki birbirlerine cekilmisler yine ayni yerdeler.araya ne kadar girmeye calisirsan calis bos.
Qgzinla soyluyorsun bana asik olmadi diye e daha ne birak adami mutlu olsun.sen de hayatina bak mutlu ol.sevmeyen adama kendini sevdiremezsin.istedogin kadar basarili ol guzel ol sevmiyorsa sevmez
Yol ver.

Siz kaç yaşındasınız?

O kızı eskiden veya şimdi sevdiğini kendisi söyledi mi size. Nerden biliyorsunuz ki unutamadığını

Ama kızla arasında 10 yaş vardı kız küçük bu ilişki bana yakışmaz diye kendi kızı bıraktı kız kalbi kırık gitti yırtdışına zar zor burs ayarlayıp ne yazık ki kızı bende tanıyorum ve eşim döndüğünü öğrenince afalladı

Siz kaç yaşındasınız?

O kızı eskiden veya şimdi sevdiğini kendisi söyledi mi size. Nerden biliyorsunuz ki unutamadığını
Biz aynı okulda çalışıyorduk iş arkadaşıydık ben ona uzaktan hayrandım eşim master yapıyordu kız da lisans öğrencisiydi kızdan hoşlandı sevdi onu ama yaşını öğrenince kendine yakıştıramadı kesti attı kız mezun oldu gitti ama şimdi yine geldi burnumuzun dibine işte biz 40 o 30 yaşında

Afalladı da ne oldu ne yaptı mesela. Durup durup eski defterleri mi aciyor,nebileyim sizden ayri mi takiliyor,surekli o kizinmi konusu geciyor evde. Kuruntu yapiyo olamayasiniz

Ben sanmıyorum aralarında birşey olacağını.Ama sizin boşanma aşamasına gelme süreciniz kızın dönüşünden sonra olduysa sıkıntı büyük.

Afalladı da ne oldu ne yaptı mesela. Durup durup eski defterleri mi aciyor,nebileyim sizden ayri mi takiliyor,surekli o kizinmi konusu geciyor evde. Kuruntu yapiyo olamayasiniz
Biz aynı evde değiliz ayrılık noktasındayız kzıdan kaçıyor kız onun için tehlike gibi davranıyor kıza sert davranıyor arada dalıp gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…