- 30 Eylül 2017
- 44
- 7
- 16
- 35
- Konu Sahibi Kedicik___
-
Bana aşık olmadı o kıza karşı sıcaklığı bana hiseetmedi sorumluluklarını yerine getirip saygı duydu ve şimdi kız burnumuzun dibine geldi bekarSizin aranızın hep soğuk olması sadece o kızlamı bağlantılı yani sizce ?
Şuan aynı işyerindeler kongreler falan hep bir arada kızla profesyonel olarak konuşmak zorundaKızla konuştuğuna dair bir şey mi gördünüz ?
Ben eşimi çok seviyorum o kızı sevdiğini bile bile evlendim ama küçük kız dedim illa ki unutur unuttururum dedim şimdi kız döndü dünyam başıma yıkıldıYaşayamadığı şeyler aklında kalmış sadece. Aralarında ilişki olmamış insanların birbirine karşı besledikleri duygunun adı sevgi olamaz bence ,olsa olsa meraktır, ukdedir. Aranız soğuksa, sevgi hissetmiyorsanız evliliğinizi sürdürmek isteme sebebiniz nedir?
Ama kızla arasında 10 yaş vardı kız küçük bu ilişki bana yakışmaz diye kendi kızı bıraktı kız kalbi kırık gitti yırtdışına zar zor burs ayarlayıp ne yazık ki kızı bende tanıyorum ve eşim döndüğünü öğrenince afalladıYa yapacagin en buyuk hata bitmis bir evliligi genc bir kizla yarisa girerek surdurmeye calismak olur.hayatina bak.ne yaptiklarini takip bile etme. Ben hayatta dusuncenin cekimine inanirim.esin ve kadin birbirini unutmamis ki birbirlerine cekilmisler yine ayni yerdeler.araya ne kadar girmeye calisirsan calis bos.
Qgzinla soyluyorsun bana asik olmadi diye e daha ne birak adami mutlu olsun.sen de hayatina bak mutlu ol.sevmeyen adama kendini sevdiremezsin.istedogin kadar basarili ol guzel ol sevmiyorsa sevmez
Yol ver.
Biz aynı okulda çalışıyorduk iş arkadaşıydık ben ona uzaktan hayrandım eşim master yapıyordu kız da lisans öğrencisiydi kızdan hoşlandı sevdi onu ama yaşını öğrenince kendine yakıştıramadı kesti attı kız mezun oldu gitti ama şimdi yine geldi burnumuzun dibine işte biz 40 o 30 yaşındaSiz kaç yaşındasınız?
O kızı eskiden veya şimdi sevdiğini kendisi söyledi mi size. Nerden biliyorsunuz ki unutamadığını
Sevdiği kişi imkansızdı kendimi sevdirir onu unuttururum sandım :/Ilişkiniz sogukken neden evlendiniz o halde bence kendinize yazık etmişsiniz... Ben olsam birini cok sevmiş bir adamla oyle hemen evlenmeye girismem hatta evlenmem
Afalladı da ne oldu ne yaptı mesela. Durup durup eski defterleri mi aciyor,nebileyim sizden ayri mi takiliyor,surekli o kizinmi konusu geciyor evde. Kuruntu yapiyo olamayasinizAma kızla arasında 10 yaş vardı kız küçük bu ilişki bana yakışmaz diye kendi kızı bıraktı kız kalbi kırık gitti yırtdışına zar zor burs ayarlayıp ne yazık ki kızı bende tanıyorum ve eşim döndüğünü öğrenince afalladı
Biz aynı evde değiliz ayrılık noktasındayız kzıdan kaçıyor kız onun için tehlike gibi davranıyor kıza sert davranıyor arada dalıp gidiyorAfalladı da ne oldu ne yaptı mesela. Durup durup eski defterleri mi aciyor,nebileyim sizden ayri mi takiliyor,surekli o kizinmi konusu geciyor evde. Kuruntu yapiyo olamayasiniz
Önce oldu şimdi kız geldi ve ona gitmesinden korkuyorumBen sanmıyorum aralarında birşey olacağını.Ama sizin boşanma aşamasına gelme süreciniz kızın dönüşünden sonra olduysa sıkıntı büyük.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?