- 2 Şubat 2014
- 1.733
- 3.812
- 333
- Konu Sahibi Kedicik___
-
Önce oldu şimdi kız geldi ve ona gitmesinden korkuyorum
Anladığım kadarıyla sizin ilişkiniz kız gelmeden zaten bitmiş ama siz eşinizin o kıza gitme ihtimalini sindiremiyorsunuzÖnce oldu şimdi kız geldi ve ona gitmesinden korkuyorum
Sadece garip olan bu degil ki dark zaten bosanmak uzerelermis. Evleri falan ayirmislar.Baskasini sevdigini bile bile neden evlendiniz ki adamla? Neden boyle bir sey yapar bir insan aklim almiyor gercekten
Pardon da 20 ye 30 sübyancı olmuyor.Ama kızla arasında 10 yaş vardı kız küçük bu ilişki bana yakışmaz diye kendi kızı bıraktı kız kalbi kırık gitti yırtdışına zar zor burs ayarlayıp ne yazık ki kızı bende tanıyorum ve eşim döndüğünü öğrenince afalladı
6 yıl önce bir kızla tanıştı kız kendinden 10 yaş küçüktü.. kızın 20 onun 30 yaşında olması bu ilişkiyi eşimin gözünde başlamadan bitirdi daha sonra kız yurtdışına gitti
Kız mezun oldu gitti ama şimdi yine geldi burnumuzun dibine işte biz 40 o 30 yaşında
Neden geldi neden döndü koca bir 5 yıldan sonra
Bende deminden beri ona bakiyorum sinirlerim bozuldu.Arkadaslar fatk etmiyor musunuz konudaki carpikligi? Bildiginiz dalga geciyor..
Esim 6 yil once bir kizla tanisti, kiz 20 yasindaydi diyor. Simdi de kiz 5 yil sonra dondu suan 30 yasinda diyor. Kizin suan 26 yasinda olmasi gerekmez mi?Detaylara iyi calisin bir dahakine..
Benim anlamadığım eşi ilk başta alık olmuş sonra küçük diye vazgeçmiş.İyi de kız zaten lisans öğrencisi eşi bunu biliyor lisans öğrencisinin kaç yaşında olmasını bekledi de aşık oldu sonra küçük diye vazgeçtiPardon da 20 ye 30 sübyancı olmuyor.
Adam o zamanlar 10 yaş var uymaz bana küçük deyip terslediyse ki ikiside bekar hiç bir sorun yokmuş aslında şimdi evlenmiş barklanmis nasil sevebiliyor. Hiç sözlerinin adami değilmiş.
10 yas var diye sirt donen adam evliyken yanlışlıkla bile bakmazdi
Konu sahibi diyo ki tanıştıklarında 20 yasındydı okul okudu bitti gittiginde 25 yaşında,5 yıl sonra geldiğinde 30 yaşında oluyoArkadaslar fatk etmiyor musunuz konudaki carpikligi? Bildiginiz dalga geciyor..
Esim 6 yil once bir kizla tanisti, kiz 20 yasindaydi diyor. Simdi de kiz 5 yil sonra dondu suan 30 yasinda diyor. Kizin suan 26 yasinda olmasi gerekmez mi?Detaylara iyi calisin bir dahakine..
Merhaba hanımlar konu çok acil sırf bunu danışabilmek için hesap açtım aklım , beynim durdu resmen lütfen eleştirmeden bana cevap verin yakınım kimseye açamam bu konuyu
Evlilik hazırlığı dönemin deyim çok yakın bir zamanda nikahım var ve eş adayımı çok seviyorum 2 yıl önce tanıştık onu öyle iyi o kadar allah korkusu olan o kadar evliliğe uygun bir eş adayı olarak tanıdım ki çok da alıştım, ısındım o da beni çok sevdi 2 yıl içinde çok sevdiği bir hanım olduğunu babasının izni olmadığı için kızın onunla evlenemediğini ve ülkesine dönmek zorunda kaldığı için ayrıldıklarını öğrendim bu içime oturdu ama peşini bırakmadı seni istiyorum bu yaşandı bitti dedi kabullendim ama geçmişi benim için bu olaydan sonra hep bir merak konusu oldu zaman ilerledi geçmişini irdeledim eski sosyal medya hesapları tanıdıkları vs ve öğrendim ki geçmişinde çok çarpık ilişkileri olmuş evli bir kadınla beraberliğinden tutunda annanesi yasında kadınla cinselliğine kadar konduramadım inanamadım (hep önceden kötü ilişkileri olduğunu hep karşısına benim gibi biri çıksın istediğini söylerdi birde espiri yapar eski hayatıma tövbe ettim derdi ) eski bir görev arkadaşı zamanında benimde iş dolayısıyla yakın muhabbet kurduğum biri çok sıkıştırdım doğruymuş hepsi sırf beni tanıdığı benimde arkadaşım olduğu için konuşturabildim eski görev arkadaşını herşeyi sindirebilirdim ama anneannesi yaşındaki kadınla ilişkisi evli bir kadınla ilişkisi benim tanıdığım adam olamaz bir haftam ona evet demek için ki diyemem ! Arkadaşlar kimseye anlatamıyorum bir adam böyle iğrençliklerden sonra değişebilir mi ? Ben mi abartıyorum lütfen birşeyler yazın fevrimi karar veriyorum beynim durdu
İyi de bundan 6 yıl önce tanıştılar diye basa basa söylemiş konu sahibi.6 yıl önce 20 yaşında olan bu gün 26 olmaz mı?Konu sahibi diyo ki tanıştıklarında 20 yasındydı okul okudu bitti gittiginde 25 yaşında,5 yıl sonra geldiğinde 30 yaşında oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?