Kocam kızı unutamadı

Durumu şimdi okudum
Siz zaten ayrılma raddesine gelmişsiniz ki
Yani şuandan itibaren beraber olmalarına çok engel kalmamış gibi malesef

Kendinizi sevilmediğinizi düşündüğnüz yerde tutmayın siz kıymetlisiniz

Kız gelmeden önce zaten boşanma aşamasına gelmişsiniz, yani kız dönmeseydi normal olarak boşansaydınız sorun yoktu ama şimdi boşanınca o kızla yarım kalan aşklarını tamamlarsa ikisi diye korkup boşanmaktan çekiniyorsunuz?

Sizi sevmeyen bir adamla bir saniye bile evli kalmak kendinize yaptığınız en büyük kötülük. Bu hayatta ne kadar yıl yaşayacağız ki şunun şurasında? Ne kadar ömrünüz kaldı? O kalan zamanlarda da sevilip çok mutlu olsanız daha güzel değil mi? Ayrılın ve sizi gerçekten sevecek birinin karşınıza çıkma ihtimalini düşünün.

Bir de eşiniz tarafından düşünün , sırf yaşı küçük diye sevdiği kadından ayrılıp kendine yaş ve karakter olarak uygun diye hoşlandığı biriyle daha da severim düşüncesiyle evlendi ve umduğunu bulamadı, mutlu olamadı. Bu işlerin yaşla başla alakalı olmadığını düşünüyor, hayatında onca yılım gitti diyor belki de aynı sizin gibi. Onların yarım kalan bir hikayesi var, üstelik sizin de bildiğiniz. O sebeple sizden ayrıldıktan sonra artık o kızla beraber olma fikrine sıcak bakıyor olabilir, hani bunca yılı kaybettik bundan sonrasında mutlu olalım gibisinden. Yada kızla ilgili hiçbir şey düşünmüyordur, sadece sizin evliliğinizin bitmesi gerektiğini anlamıştır , anlaşamadığınızı düşünüyordur.

Sizi üzmek için yazmadım bunları, farklı açıdan da görün istedim. Eşiniz bundan sonrasında mutlu olmayı ne kadar hak ediyorsa siz de mutlu olmayı o denli belki daha fazla hak ediyorsunuz. Sizi sevdiğinden emin olmadığınız bir adamla evlenerek ilk hatayı yapmışsınız, bari bu evliliği devam ettirerek ikinci hatayı yapmayın.

Baskasini sevdigini bile bile neden evlendiniz ki adamla? Neden boyle bir sey yapar bir insan aklim almiyor gercekten
Sadece garip olan bu degil ki dark zaten bosanmak uzerelermis. Evleri falan ayirmislar.
Madem kiskanacak kadar seviyorsun neden bosaniyorsunuz? Cok garip cok..

Pardon da 20 ye 30 sübyancı olmuyor.
Adam o zamanlar 10 yaş var uymaz bana küçük deyip terslediyse ki ikiside bekar hiç bir sorun yokmuş aslında şimdi evlenmiş barklanmis nasil sevebiliyor. Hiç sözlerinin adami değilmiş.
10 yas var diye sirt donen adam evliyken yanlışlıkla bile bakmazdi

Başkasını seven bir erkekle nasıl evlenir insan aklım almadı...Ben yapamazdım bunu sindiremeyecek kadar kıskancım... Hayırlısı olsun ne diyelim...

6 yıl önce bir kızla tanıştı kız kendinden 10 yaş küçüktü.. kızın 20 onun 30 yaşında olması bu ilişkiyi eşimin gözünde başlamadan bitirdi daha sonra kız yurtdışına gitti

Kız mezun oldu gitti ama şimdi yine geldi burnumuzun dibine işte biz 40 o 30 yaşında

Neden geldi neden döndü koca bir 5 yıldan sonra

Arkadaslar fatk etmiyor musunuz konudaki carpikligi? Bildiginiz dalga geciyor..

Esim 6 yil once bir kizla tanisti, kiz 20 yasindaydi diyor. Simdi de kiz 5 yil sonra dondu suan 30 yasinda diyor. Kizin suan 26 yasinda olmasi gerekmez mi? Detaylara iyi calisin bir dahakine..

Bende deminden beri ona bakiyorum sinirlerim bozuldu.
Dedim dur bakim farkeden üye çıkmış Allah tan
Bide bu hesaplamaya göre esinin 36 yasinda olmasi gerekken
40 yaşındayız demiş

Kızlar yazmayın bizimle dalga geciyor galiba

önceki konunuzda anlattığınız kocayla, burada anlatılan koca birbirinin tam zıttı.
önceki konuyu da dikkate alırsak, evet kızı görünce tekrar duyguları canlanmış ve unutamadığını anlamış, boşanınca bu kızın peşinden gider.

Benim anlamadığım eşi ilk başta alık olmuş sonra küçük diye vazgeçmiş.İyi de kız zaten lisans öğrencisi eşi bunu biliyor lisans öğrencisinin kaç yaşında olmasını bekledi de aşık oldu sonra küçük diye vazgeçti

Konu sahibi diyo ki tanıştıklarında 20 yasındydı okul okudu bitti gittiginde 25 yaşında,5 yıl sonra geldiğinde 30 yaşında oluyo

Bence esin bu konunda bahsettigin eski sevgililerinden birini de unutamamis olabilir

Ya hu belki tani mamak icin tam yaslari tam isleri va vermedi sonra da karistirdi hesap tutmadi.ben sahte olacagini dusinmuoyurm konunun.yani kim niye kocam baskasini mi seviyo hala diye konu acsin sahte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…