- 13 Ekim 2018
- 3.615
- 4.664
- 83
- Konu Sahibi Kedicik___
-
Bence siz takıntı haline getirmişsiniz biraz daha gözlemleyin ama öyle birşey olacağını sanmıyorum.Hem belki kızın var başka sevdiği.Önce oldu şimdi kız geldi ve ona gitmesinden korkuyorum
Sal gitsin.bisanmak istiyorsa bosan arkana bile bakma.zaten kendine bi defa yazik etmissin.kendini sevmeyen adamla omrunu heba etme.hep o kadini mi dusunuyor paranoyasiyla omur mu gecer?Ama kızla arasında 10 yaş vardı kız küçük bu ilişki bana yakışmaz diye kendi kızı bıraktı kız kalbi kırık gitti yırtdışına zar zor burs ayarlayıp ne yazık ki kızı bende tanıyorum ve eşim döndüğünü öğrenince afalladı
Aralarında bir ilişki başlamıştı o halde? Kızın kalbini kırarak istemeye istemeye terk etti öyle mi?Ama kızla arasında 10 yaş vardı kız küçük bu ilişki bana yakışmaz diye kendi kızı bıraktı kız kalbi kırık gitti yırtdışına zar zor burs ayarlayıp ne yazık ki kızı bende tanıyorum ve eşim döndüğünü öğrenince afalladı
Kız yaşı sorun etmedi ama eşim etti kendine yakıştıramadı kız kalbi kırık kaçtı gitti ve döndü işte ne yazık ki döndüAralarında bir ilişki başlamıştı o halde? Kızın kalbini kırarak istemeye istemeye terk etti öyle mi?
Kız istemez onu istese evlenmeden önce isterdi devam etsin diye olsun diye çabalardı aralarındaki her ne ise, sizinki kızı rahatsız etmezse kız ayak dolaşığı olmaz evli adamla ne işim var der.Merhaba eşim ve ben meslektaşız eşim kendi lisansüstü eğitim gördüğü okulda 6 yıl önce bir kızla tanıştı kız kendinden 10 yaş küçüktü o zamanlar biz sadece meslektaştık ve ben kızı sevdiğini kızında ona karşı boş olmadığını biliyordum ama yaşını öğrendikten sonra eşim o zaman kıza set koydu tüm iletişimini kesti kızın 20 onun 30 yaşında olması bu ilişkiyi eşimin gözünde başlamadan bitirdi daha sonra kız yurtdışına gitti zaten görüşme şansları olmadı bu süre zarfında bizim ilşkimiz ilerledi ve evlendik kızı unuttuğunu sanıyordum ama sanırım öyle değil ilşkimiz hep çok soğuk devam etti boşanmaya çok yakınız ve geçen öğrendim ki kız geri dönmüş çok yakınımız da kız artık küçük bir kız değil ve ben çok üzgünüm bu kızı da eşimin ona karşı olan sevgisini de hazmedemiyorum
Belki inadına geldi bak koca kadın oldum hadi bakalım şimdi ne yapacaksın demek istiyor bşlmiyroum çıldırmak üzereyim bende aynı soruyu sordum neden geldi neden döndü koca bir 5 yıldan sonraKızın yıllar sonra cıkıp gelmesi ve esinizle aynı yerde calısması da ilginç. Baska şehire niye gitmemis acaba
Konunuzun başında yazdığınız şekliyle bu hali çok farklı. İlkin sadece platonik bir durum varmış gibi anlaşılıyordu. Evleri de ayırmışsınız, boşanma aşamasındasınız o kız birden dönmese geri birleşme umudunuz mu vardı? Aralarında yarım kalmış bir hikaye var , eğer kız da aynı duygudaysa o hikayeyi tamamla ihtimalleri çok yüksek malesefO
Kız yaşı sorun etmedi ama eşim etti kendine yakıştıramadı kız kalbi kırık kaçtı gitti ve döndü işte ne yazık ki döndü
Esiniz unutmadı mı emin olamadim ama kızın oraya gelmesi tamamen planlıBelki inadına geldi bak koca kadın oldum hadi bakalım şimdi ne yapacaksın demek istiyor bşlmiyroum çıldırmak üzereyim bende aynı soruyu sordum neden geldi neden döndü koca bir 5 yıldan sonra
Ama kızla arasında 10 yaş vardı kız küçük bu ilişki bana yakışmaz diye kendi kızı bıraktı kız kalbi kırık gitti yırtdışına zar zor burs ayarlayıp ne yazık ki kızı bende tanıyorum ve eşim döndüğünü öğrenince afalladı
Kedicik içindeki bu kötü duyguları besleyip durma kızım. Evliligindeki kötü giden şeyleri düzeltmeye kafa yor. Geçmiş geçmişte kalmış. Evli bir erkeğe başka bir gözle bakacağını hiç düşünmüyorum. Dediğin gibi profesyonel olarak konuşmaktan öteye başka bir şeyin olması mümkün olmayacaktır. Gidecek olana zaten bir şey yapamazsın olan olur. Aranızdaki soğukluk için neler yapabilirsin ona yoğunlaş hayatını şüphelerle zindana çevirme mutlu olmaya çalış...Şuan aynı işyerindeler kongreler falan hep bir arada kızla profesyonel olarak konuşmak zorunda
Kız 20 yaşındaydı tanıştıklarında mezun olması ve gitmesi birkaç yılı aldı hanımefendi 5 yıldır yurtdışında bu süre zarfında kız yaşı sorun etmedi etrafında dolanıp durdu eşim ise kestirip attı yaşı yüzünden ayrıntıya girmek istemedim imkansız aşk evet bana kendi söyledi arkadaşken bu kadar küçük olduğunu bilmiyordum yeni öğrendim keşke hiç konuşmasaydım sevdim kızı diye ama bende onu sevdim işteSimdi 20 yasindayken gitti demissiniz simdi 30 yasinda demissiniz ama baska bir mesajinizda 5 yil sonra neden geldi demissiniz , celiskili .
Ayrica doner donmez nasil ayni okula denk geldiler ki ?
Ne bileyim dalip gitmeler filan , imkansiz ask belki gercektir ama bana pek inandirici gelmedi .
kızla iletişime geçtiğine dair bir şey mi hissettiniz?Merhaba eşim ve ben meslektaşız eşim kendi lisansüstü eğitim gördüğü okulda 6 yıl önce bir kızla tanıştı kız kendinden 10 yaş küçüktü o zamanlar biz sadece meslektaştık ve ben kızı sevdiğini kızında ona karşı boş olmadığını biliyordum ama yaşını öğrendikten sonra eşim o zaman kıza set koydu tüm iletişimini kesti kızın 20 onun 30 yaşında olması bu ilişkiyi eşimin gözünde başlamadan bitirdi daha sonra kız yurtdışına gitti zaten görüşme şansları olmadı bu süre zarfında bizim ilşkimiz ilerledi ve evlendik kızı unuttuğunu sanıyordum ama sanırım öyle değil ilşkimiz hep çok soğuk devam etti boşanmaya çok yakınız ve geçen öğrendim ki kız geri dönmüş çok yakınımız da kız artık küçük bir kız değil ve ben çok üzgünüm bu kızı da eşimin ona karşı olan sevgisini de hazmedemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?