Kocam kızı unutamadı

Sal gitsin.bisanmak istiyorsa bosan arkana bile bakma.zaten kendine bi defa yazik etmissin.kendini sevmeyen adamla omrunu heba etme.hep o kadini mi dusunuyor paranoyasiyla omur mu gecer?
Biliyorum yoktur ole bisiy lafini duymak icin actin konuyu.ama vardir.hissediyorsan vardir.hep kendini o kadinla kiyaslayacaksin.kendin icin bosanmak isteyen adami tutma.arkana bakma yol al git.

Bene eşinizi karşınıza alın herseyi konuşun anlatın hatta ondan isteyeceginiz tek şey dürüstlük olsun sonucu ne olursa olsun yalan soylememesi için söz alın ve içinizdeki herseyi konuşun eğer onun itiraflarida olursa sakin davranın döksün içinde ne varsa tabi sizde ondan sonra karar verin ama konuşun

Aralarında bir ilişki başlamıştı o halde? Kızın kalbini kırarak istemeye istemeye terk etti öyle mi?

Kızın yıllar sonra cıkıp gelmesi ve esinizle aynı yerde calısması da ilginç. Baska şehire niye gitmemis acaba

Kız istemez onu istese evlenmeden önce isterdi devam etsin diye olsun diye çabalardı aralarındaki her ne ise, sizinki kızı rahatsız etmezse kız ayak dolaşığı olmaz evli adamla ne işim var der.

Kızın yıllar sonra cıkıp gelmesi ve esinizle aynı yerde calısması da ilginç. Baska şehire niye gitmemis acaba
Belki inadına geldi bak koca kadın oldum hadi bakalım şimdi ne yapacaksın demek istiyor bşlmiyroum çıldırmak üzereyim bende aynı soruyu sordum neden geldi neden döndü koca bir 5 yıldan sonra

O
Kız yaşı sorun etmedi ama eşim etti kendine yakıştıramadı kız kalbi kırık kaçtı gitti ve döndü işte ne yazık ki döndü
Konunuzun başında yazdığınız şekliyle bu hali çok farklı. İlkin sadece platonik bir durum varmış gibi anlaşılıyordu. Evleri de ayırmışsınız, boşanma aşamasındasınız o kız birden dönmese geri birleşme umudunuz mu vardı? Aralarında yarım kalmış bir hikaye var , eğer kız da aynı duygudaysa o hikayeyi tamamla ihtimalleri çok yüksek malesef

Belki inadına geldi bak koca kadın oldum hadi bakalım şimdi ne yapacaksın demek istiyor bşlmiyroum çıldırmak üzereyim bende aynı soruyu sordum neden geldi neden döndü koca bir 5 yıldan sonra
Esiniz unutmadı mı emin olamadim ama kızın oraya gelmesi tamamen planlı

Sizi sevmeyen bir adamla yola çıkarak hata yapmışsınız zaten
Bu hata sizi boşanma aşamasına getirmiş
Bundan sonrası için artık eşinizin yolundan çekilin, biraz gururlu olun, adamın sizi incitmesini beklemeden çıkın hayatından

Şuan aynı işyerindeler kongreler falan hep bir arada kızla profesyonel olarak konuşmak zorunda
Kedicik içindeki bu kötü duyguları besleyip durma kızım. Evliligindeki kötü giden şeyleri düzeltmeye kafa yor. Geçmiş geçmişte kalmış. Evli bir erkeğe başka bir gözle bakacağını hiç düşünmüyorum. Dediğin gibi profesyonel olarak konuşmaktan öteye başka bir şeyin olması mümkün olmayacaktır. Gidecek olana zaten bir şey yapamazsın olan olur. Aranızdaki soğukluk için neler yapabilirsin ona yoğunlaş hayatını şüphelerle zindana çevirme mutlu olmaya çalış...

Bence bu konuyu takinti yapmissiniz ve belki bu evliliginizi de zaman icinde bitme noktasina getirmis. Kizi esiniz degil siz unutamamissiniz.. adam istese kizla birlikte olurdu.olmamis ve sizi tercih etmis. Demek ki kizi degil sizi kendine uygun gordu. Fakat siz bilinc altinizda surekli onun aslind sizi degil kizi istedigini dusunmussunuz. Simdi birlesirlerse hah iste ben biliyodum deyip rahatlicaksiniz. Kendini gerceklestiren kehanet olmus sizinki tamamen. Yazik etmissiniz

Ooo yıllar önceolmuş bitmiş şey için çok abartiriyorsunuz.niyeti varsa hiç bişey tutamaz ki kendinizi uzdugunuzle kalırsınız değmez...

Bakın siz en büyük hatayı sırf seviyorsunuz diye adamın başkasını sevdiğini bile bile ilişkiye başlayarak yapmışsınız. Hep söylerim insan evleneceği adamın tercihi değil vazgeçilmezi olursa o evlilik devam eder yoksa bitmeye mahkumdur. Sizde eşinizin o zaman için sadece tercihi olmuşsunuz. Çok sevdiğim bir filmde yan karakterlerden birinin esas kıza söylediği bir laf vardı. Herkesin hayatı bir film ve o kişide kendi hayatının başrolüdür ama sen sanki kendi hayatında yardımcı kadın oyuncu olmuşsun sirkelen demişti. Sizin yazdıklarınızı okuyunca bende sanki bir filmde esas kızdan ayrılan esas oğlanın evlendiği ona aşık ikinci kadın imgesi oluştu. Anladığım kadarıyla eşiniz asla size kalbini tam manası ile açıp özel hissettirmemiş, siz sadece olması gerekenmişsiniz onun için, ama olduramayınca sizden vazgeçmiş. Eşinize de kızamıyorum siz bile bile lades demişsiniz. Öncelikle kendinize değer verin. Önemli olan sizsiniz, sizi mutsuz eden bir adamın kimle ne yaptığının bir önemi olmasın, bence acil tarafından psikoljik destek alın. İlişkiler yarış değildir. Kazanan kaybeden yoktur. Mutsuzsanız bırakmalısınız. Umarım biran evvel kendinize gelir, size gerçekten değer veren aşık biri ile olursunuz.

Kız 20 yaşındaydı tanıştıklarında mezun olması ve gitmesi birkaç yılı aldı hanımefendi 5 yıldır yurtdışında bu süre zarfında kız yaşı sorun etmedi etrafında dolanıp durdu eşim ise kestirip attı yaşı yüzünden ayrıntıya girmek istemedim imkansız aşk evet bana kendi söyledi arkadaşken bu kadar küçük olduğunu bilmiyordum yeni öğrendim keşke hiç konuşmasaydım sevdim kızı diye ama bende onu sevdim işte

kızla iletişime geçtiğine dair bir şey mi hissettiniz?
Kızın geldiğini öğrenince size daha mı uzak davranmaya başladı?
Yoksa başından beri böyle miydi?
Ben olsam bunları sorardım kendime boşanmak kolay verilecek bir karar değil

Boşanma sebebiniz nedir? Önce o sorunları çözmek çok daha akıllıca olur.
Ben kızın planlı olarak aynı şehre geldiğini düşünmüyorum. Kaç yıl geçmiş üstünden, neler görmüştür yurtıdşında. O şehre bağlayan bir şey vardır da gelmiştir, onu terk eden 10 yaş büyük bir erkek için geldiğini sanmıyorum bence boşuna kuruntu etmeyin hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…