- 17 Aralık 2015
- 27.132
- 49.646
- 598
- Konu Sahibi Kedicik___
-
Ona, yani . Sizde eski sevdiği geri geldi diye kocana yol ver diyorsunuz. Hayretler içinde kaldım. Yanı olay oraya kadar geldimi de boşver bırak gitsin mutlu olsun diyorsunuz. Iyı ozaman kimse birşeylerin olmasını beklemeden hayatına olaylar olmuş gibi yön versin! Dediginiz de laf mı şimdi.Ya yapacagin en buyuk hata bitmis bir evliligi genc bir kizla yarisa girerek surdurmeye calismak olur.hayatina bak.ne yaptiklarini takip bile etme. Ben hayatta dusuncenin cekimine inanirim.esin ve kadin birbirini unutmamis ki birbirlerine cekilmisler yine ayni yerdeler.araya ne kadar girmeye calisirsan calis bos.
Qgzinla soyluyorsun bana asik olmadi diye e daha ne birak adami mutlu olsun.sen de hayatina bak mutlu ol.sevmeyen adama kendini sevdiremezsin.istedogin kadar basarili ol guzel ol sevmiyorsa sevmez
Yol ver.
Tam bir konuyu okuyacağım ama niyeyse çoğu dallasa dönüşüyor. Bu KK'daki konular dizileri aratmıyor valla2017 ' de biz konusu var, adam evli, anannesi yaşında olan kadınlarla birliktelik olan biriymiş zaten, nikahtan önce öğrenmiş ama buna rağmen evlenmiş belli ki. Yine de olmamış sürdürememisler evliliği. Şuan bu konu sahibi için en gereksiz konu bahsedilen kadın aslında.
20 yaşında bir genç kız, yurt dışında okumaya gidececek, ama işi gücü yok 5 yıl boyunca eşinizin hayaliyle yaşayacak, hayatına kimseyi almayacak, şimdi de bu 5 yılın öcünü almak için geliyor.Belki inadına geldi bak koca kadın oldum hadi bakalım şimdi ne yapacaksın demek istiyor bşlmiyroum çıldırmak üzereyim bende aynı soruyu sordum neden geldi neden döndü koca bir 5 yıldan sonra
Ya herşey mi fake bu BDV de dedikleri kadar? Sadece tanıdığımız üyelere mi yorum yapsak?Tam bir konuyu okuyacağım ama niyeyse çoğu dallasa dönüşüyor. Bu KK'daki konular dizileri aratmıyor valla
Tamam hakkını yemeyeyim şimdi bazı fakeler bdv'ye renk katıyor eğlendiriyor ama böyle dramatik konularda insan ister istemez etkileniyor o zaman da okuyup harcadığım zamana yazık diyorsun.Ya herşey mi fake bu BDV de dedikleri kadar? Sadece tanıdığımız üyelere mi yorum yapsak?
Bosaniyorlarmis zaten.evler ayrilmis.kadin ortaya cikti diye uzgun.Ona, yani . Sizde eski sevdiği geri geldi diye kocana yol ver diyorsunuz. Hayretler içinde kaldım. Yanı olay oraya kadar geldimi de boşver bırak gitsin mutlu olsun diyorsunuz. Iyı ozaman kimse birşeylerin olmasını beklemeden hayatına olaylar olmuş gibi yön versin! Dediginiz de laf mı şimdi.
Bacım henüz hiç bir şey yok olmadı biliyosunuz, o halde paniğe gerek yok, olmayan şeyleri dusunupte kendini harap etme, şimdiden gergin üzgün kıskanç olursan ,eşine de öyle davranırsın aranız hepten açılır ,sudan sebebten yani. Herkesin her dediğinede kulak verme. Sem güçlü ol ,sevecen ol yuvana odaklan,başka kızlara değil. Hem bakalım kız artık kac yıl sonra aynı karakterde mi ,kimbilir nasıl değişti bilemezsin, yuvanızda mutluluklar size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?