Kocam kızı unutamadı

sevdiğiniz için yaninizda olsun istemiş bile isteye sizi sevmeyen bir insani kabul etmişsiniz
yani sonradan olan bir şey değilmiş
bu durumda olsaydım eşimde olsa karşımdaki insaninda hislerine saygi duyardim ancak
siz şuan kendi kendinize hüsnü kuruntu yapiyorsunuz

Eşiniz o kızı gerçekten isteseydi yaşının küçüklüğünü sorun etmezdi olgunlaşmasını bekleyebilirdi. Sizinle evlenmezdi... iyice emin olmadan adım atmayın kuruntu yapıyorda olabilirsiniz.

Ona, yani . Sizde eski sevdiği geri geldi diye kocana yol ver diyorsunuz. Hayretler içinde kaldım. Yanı olay oraya kadar geldimi de boşver bırak gitsin mutlu olsun diyorsunuz. Iyı ozaman kimse birşeylerin olmasını beklemeden hayatına olaylar olmuş gibi yön versin! Dediginiz de laf mı şimdi.
Bacım henüz hiç bir şey yok olmadı biliyosunuz, o halde paniğe gerek yok, olmayan şeyleri dusunupte kendini harap etme, şimdiden gergin üzgün kıskanç olursan ,eşine de öyle davranırsın aranız hepten açılır ,sudan sebebten yani. Herkesin her dediğinede kulak verme. Sem güçlü ol ,sevecen ol yuvana odaklan,başka kızlara değil. Hem bakalım kız artık kac yıl sonra aynı karakterde mi ,kimbilir nasıl değişti bilemezsin, yuvanızda mutluluklar size

Kocanla zaten bosanacaksan bosan, sevgi yoksa bosan.. yani kac yildir sevmediyse seni birden sevmezki?

10 yaş çok değil ki benim annemle babamın arasında da 10 yaş var..

Benim eşimlede aramda on yaş var hala onu sevdiğini nerden anladınız?? Eğer öyle bişey varsa zaten boşanın

Tam bir konuyu okuyacağım ama niyeyse çoğu dallasa dönüşüyor. Bu KK'daki konular dizileri aratmıyor valla

Belki inadına geldi bak koca kadın oldum hadi bakalım şimdi ne yapacaksın demek istiyor bşlmiyroum çıldırmak üzereyim bende aynı soruyu sordum neden geldi neden döndü koca bir 5 yıldan sonra
20 yaşında bir genç kız, yurt dışında okumaya gidececek, ama işi gücü yok 5 yıl boyunca eşinizin hayaliyle yaşayacak, hayatına kimseyi almayacak, şimdi de bu 5 yılın öcünü almak için geliyor.

Bence eşinizle ayrılık sebebiniz bu kız değil. Adam ondan yaşını öğrenince uzaklaşmış, yani mantıklı davranarak uyum sağlayacak olgunlukta değildir diye düşünmüş, ama siz de yeterince olgun değilsiniz gibi, şu düşünce tarzınız bunu gösteriyor.

kaç yıldır evlisiniz eğer çocuğunuz falan varsa öyle kestirip atma kız da 30 yaşına gelmiş o da evlenip gider herkes zaten zamanında kendi hayatlarına bakmış on yıl sonra kaldığı yerden devam edecekse sen istersen dünyanın en güzel kadını ol onların içinde varsa engelleyemezsin o nedenle zaman ver ve sürekli gözün üstlerinde olsun ileri giderler ve bişey yakalarsan boşanırsın şimdiden vesvese yapma

Ya herşey mi fake bu BDV de dedikleri kadar? Sadece tanıdığımız üyelere mi yorum yapsak?
Tamam hakkını yemeyeyim şimdi bazı fakeler bdv'ye renk katıyor eğlendiriyor ama böyle dramatik konularda insan ister istemez etkileniyor o zaman da okuyup harcadığım zamana yazık diyorsun.

Ahh ahh benzer olay benim de başıma gelmişti üniversitede okurken benden 10 yaş büyük bir başak bölümde okuyan hocayla aramızda çok büyük aşka yaşamıştık birbirimizi gerçekten deli gibi sevmiştik ailem öğrendiğinde kıyamet kopmuştu bana çok ağır ambargolar koydular duygu sömürüsü falan sonra yıllarca çok çok acı çektim onunla geçtiğimiz yıllar vs o sonra kendinden yaklaşık 18 yaş küçük bir öğrencisiyle evlenmiş iki çocuğu olmuş bende on dan sonra 35 yaşımda ailemin isteği üzerine görücü usulü evlendim 2 çocuğum var o kişiyi hiç unutamadım aradan yaklaşık onunla tanışalı 23 yıl oldu ayrılalı 2 yıl oldu onu unutamadım ama aile değerlerim ce çocuklarım sevgi ailemin beni yetiştirdiği katı kurallar var asla ayrılmayı vs düşünmedim o da geçen sene eşinden ayrılmış benimde çok yakın akademisyen arkadaşım var ayrılalı 22 yıl olmuş geçen sene bir kongrede karşılaşmışlar ve beni sormuş arkadaşım da evli iki çocuklu şu an bir kamu kurumunda çalışıyor demiş arkadaşım senin adını duyduğunda içinin burukluğu yüzüne yansıdı 23 yıl öncesi tanıştığımızdaki büyük aşk yüzünden okunuyordu dedi benim aile değerlerim ve çocuklarımın sevgisi her şeyin üstündedir ahhh benimki de sonu mutsuz biten büyük bir aşk hikayesi ....

Başkasını sevdiğini bile bile evlenmek büyük hata. Kalbinin başkasına ait olduğunu bildiğiniz halde neden kendinize bu kötülüğü yaptınız.. Üzgünüm ama iş için bile olsada görüşüyorlarmış. Sonunu bile bile lades demissiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Şehir değişikliği yapmayi düşündünüz mü?

Bosaniyorlarmis zaten.evler ayrilmis.kadin ortaya cikti diye uzgun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…