- 6 Şubat 2018
- 11.220
- 14.582
- 298
- Konu Sahibi Kedicik___
-
Hayır öyle dememis,tanıştıklarında 20 yaşındaymış ve 6 sene önce. Esi de set çekmiş kiz da kalbi kırık yurtdışına gitmiş .Konu sahibi diyo ki tanıştıklarında 20 yasındydı okul okudu bitti gittiginde 25 yaşında,5 yıl sonra geldiğinde 30 yaşında oluyo
Peki alintiladigim 2017 deki konusuna(enişte beyin anneannesi yaşındaki bayanlarla olan ilişkilerine yönelik olan konu) nasıl mantıklı açıklama getirelim ?Ya hu belki tani mamak icin tam yaslari tam isleri va vermedi sonra da karistirdi hesap tutmadi.ben sahte olacagini dusinmuoyurm konunun.yani kim niye kocam baskasini mi seviyo hala diye konu acsin sahte.
1) “Evde kaldı” demesinler diye.Baskasini sevdigini bile bile neden evlendiniz ki adamla? Neden boyle bir sey yapar bir insan aklim almiyor gercekten
2017 ' de biz konusu var, adam evli, anannesi yaşında olan kadınlarla birliktelik olan biriymiş zaten, nikahtan önce öğrenmiş ama buna rağmen evlenmiş belli ki. Yine de olmamış sürdürememisler evliliği. Şuan bu konu sahibi için en gereksiz konu bahsedilen kadın aslında.1) “Evde kaldı” demesinler diye.
2) Nasıl olsa adam ederim, nasıl olsa bana aşık olur zamanla diye adamı düzelteceklerine inanmaları. (Fazla türk dizisi izlemenin bir sonucu bence.)
3) Belki de kadına inat evlenmiştir sen evlenemedin ben evlendim diye.
Kadın döner dönmez adam için döndüğünü düşünüyor konu sahibesi belki kadının sevgilisi vardır. Hayır kadını konu sahibesinin kocası unutamamış zaten ne hikmetse aradaki yaş farkını duyunca bahane edip uzaklaşmış (bu durum özgüvensiz erkeklerde oluyor bence) yani adam triplerden triplere girip çıkıyor ama unutamayıp adamın burnuna burnuna giren kadın oluyor.
Ben dün üyeden şüphelenip kibledim zaten ama bu konu fakese bile gerçekten kendisini sevmeyen adamla evlenen kadın çok. Sebeplerini bu konu üzerinden açıklamak istedim.2017 ' de biz konusu var zaten, adam evli anannesi yaşında olan kadınlarla birliktelik olan biriymiş zaten, nikahtan önce öğrenmiş ama buna rağmen evlenmiş belli ki. Yine de olmamış sürdürememisler evliliği. Şuan bu konuda ki en gereksiz ayrıntı konuda bahsedilen kadın aslında.
Konu gerçek olabilir, ayrıntıları doğru yazmamış olabilir diye düşünüyorum ben. Çünkü evliliği ile ilgili gerçekleri görmezden gelip ufacık ayrıntılarda boğulan bir çok kadın var, konu sahibi de onlardan biri muhtemelen.Ben dün üyeden şüphelenip kibledim zaten ama bu konu fakese bile gerçekten kendisini sevmeyen adamla evlenen kadın çok. Sebeplerini bu konu üzerinden açıklamak istedim.
Herkes evlenecek diye bir şey yok ama insanlar bunu ne zaman anlayacak bilmiyorum.
Başka birini sevdiğini bildiğiniz halde eşinizle evlenmeniz demek sizi sevmediği halde sizle evlenen adama razı olmanız demek oluyor Keşke eşinizin sizi sevdiğinden emin olduğunuz zaman evlilik düşünseydiniz şimdi bunu düşünmezdiniz..Ben eşimi çok seviyorum o kızı sevdiğini bile bile evlendim ama küçük kız dedim illa ki unutur unuttururum dedim şimdi kız döndü dünyam başıma yıkıldı
GetirmeyinPeki alintiladigim 2017 deki konusuna(enişte beyin anneannesi yaşındaki bayanlarla olan ilişkilerine yönelik olan konu) nasıl mantıklı açıklama getirelim ?
Peki alintiladigim 2017 deki konusuna(enişte beyin anneannesi yaşındaki bayanlarla olan ilişkilerine yönelik olan konu) nasıl mantıklı açıklama getirelim ?
Simdi 20 yasindayken gitti demissiniz simdi 30 yasinda demissiniz ama baska bir mesajinizda 5 yil sonra neden geldi demissiniz , celiskili .
Ayrica doner donmez nasil ayni okula denk geldiler ki ?
Ne bileyim dalip gitmeler filan , imkansiz ask belki gercektir ama bana pek inandirici gelmedi .
Kız kaç yaşında şimdi 30 mu 25 mi?Belki inadına geldi bak koca kadın oldum hadi bakalım şimdi ne yapacaksın demek istiyor bşlmiyroum çıldırmak üzereyim bende aynı soruyu sordum neden geldi neden döndü koca bir 5 yıldan sonra
O kızı sevdiğini bile bile evlendim diyorsunuz, baştan bunu kabul ederek evlenmişsiniz. Ne diyeceğimi bilemiyorum.Ben eşimi çok seviyorum o kızı sevdiğini bile bile evlendim ama küçük kız dedim illa ki unutur unuttururum dedim şimdi kız döndü dünyam başıma yıkıldı
Bırak adamı mutlu mu olsun ? Peki bu kadının yıllarını çalmışken onu bırakıp başkasıyla mutlu olmaya hakkı var mı? Hani başkasının göz yaşı üstüne mutluluk kurulmazdı ne oldu? Bu kadın ne olacak niye evlenmiş ozaman?Ya yapacagin en buyuk hata bitmis bir evliligi genc bir kizla yarisa girerek surdurmeye calismak olur.hayatina bak.ne yaptiklarini takip bile etme. Ben hayatta dusuncenin cekimine inanirim.esin ve kadin birbirini unutmamis ki birbirlerine cekilmisler yine ayni yerdeler.araya ne kadar girmeye calisirsan calis bos.
Qgzinla soyluyorsun bana asik olmadi diye e daha ne birak adami mutlu olsun.sen de hayatina bak mutlu ol.sevmeyen adama kendini sevdiremezsin.istedogin kadar basarili ol guzel ol sevmiyorsa sevmez
Yol ver.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?