- 5 Mayıs 2013
- 33.829
- 41.245
- 798
- Konu Sahibi CANIMKIZIM
-
Ne güzel yazmışsın çoğu erkek sadece işe gidip geliyor. Eve gelirler üstlerini kirliye bile atmazlar ortaya çıkarırlar, yemek pişirmez sofrayı kaldırmazlar , evde ne eksik haberleri yok, faturalar ödenecek günü geçirirler ,burada bazı arkadaşlar yazıyor kreş parasını bilmiyor eşim diye anca maaşın yattı mı benim hesabıma gönder demeyi bilirler. Ha birde kendi ailelerine yardım etmeyi. Nasılsa kadın çalışıyor kv ile kp e de bakmak zorunda. Kv ye temizliğe gitmeyi de unutmamak lazım.Asıl bu dunyada erkek olmak varmış. Tek sorumlulugu işe gidip calismak. Bir gun evde kalsin , butun isleri yapsin cocuga baksin bakalim nasilmis.
Kusura bakma ama cok tuhaf. Benin esim benim maasima birsey almama kizar.o senin paran der cocuklara ve sana bakmakta benim görevim der herzaman. Onun karti bende ztn parada ayri birakir evde ordan al der. Yok 5 cayimia yok bilmem neymis cok sacma geldi bana☺☺☺☺Arkadaşlar fikirleriniz benim için çok değerli bunu baştan söylemek istiyorum.
Ben evlendiğimden beri çalışıyorum.Bebeğim 5 buçuk aylıktı tekrar işe döndüm.Şu an 13 aylık ve en güzel zamanları.Biraz kızımla vakit geçirmek,onu en azından 3-4 yaşına ben getirmek istiyorum.Eşim bu konuda bana hak veriyor olsa da bazen bana şunları söylüyor.
" oh ne güzel be kadın olmak varmış.Evde oturacaksın kızınla vakit geçireceksin ben köpek gibi çalışıcam." Falan..
Evde bayanlar arası bir toplantım olsa özenir.Siz şimdi 5 çayı da yaparsınız keyifte yaparsınız falan der.
Bana çok tuhaf geliyor bu halleri.Bu dünyaya kadın olarak gelmek varmış diyip duruyor.
Zamane erkekleri eşinin çalışmasına o kadar alışmış ki benim evde oturup çocuğumla ilgilenecek olmamdan resmen rahatsızlık duyuyor.Özeniyor,oda evde oturmak istiyor..
Ben bu durumda nasıl davranmalıyım bilmiyorum.
Böyle yaptıkça eşimden soğuyorum..
Ben erkek olsam eşime,evime,çocuğuma bakmak için çalışır çabalarım.Evde oturmaya,kadınlığa özenmem diyorum.
Sizce ne yapmalıyım?
Bencil, küstah, merhametsiz bir kocanız var bence.. Üniversiteyi bitirdim çalışmaya başladım hala çalışıyorum. Emekliliğim yaklaşmasına rağmen çalışacağım yaş haddine kadar Allah ömür verirse. Çocuklarıma üç kuruş daha fazla katkım olsun diye. Bizda baba yok. Onun yerine.. .
Ayni modelden bendede var. Esim ozel sektorde yogun bir sekilde calisiyor ve eve de gec geliyor. Is yeri de uzakta. Ben devlette ogretmenim ve okulum da evime yakin. Dolayısıyla calisma saatlerim ondan daha az. Devamli bana ozenir oohj keşke bn de senin gibi erkenden evde olsam, öğretmen olmak varmis yan gelir yatarim (!) Vs deyip durur. Bir de h.ici bos gunum olmasina takmis durumda. Simdi sen yrn uyuyacak misin vs vs :) haksiz da degil bazi konularda ama öğretmenligi inanilmaz hafife aliyor. Bazi gunler gercekten yogunluktan basim ve ayaklarim kopmus vaziyette eve geliyorum. 8 saat araliksiz derse girdigim.arti nobetci oldugum gunler var ama yok, bir insan 15:30 da isten cikip nasil.yorgun olabilirmis...ben senin gibi mesaiyi pc basinda cay kahveyle gecirsem yorulmam asil diyorum bn de :) bir de ev islerine hic hayri yok zaten...yaptigim seylerin hafife alinmasina üzülüyorum ben de...
sende o zaman diyeceksin ki bundan sonra ev isi yapmiyorum yada 15 gunde bir temizlikci tutAyni modelden bendede var. Esim ozel sektorde yogun bir sekilde calisiyor ve eve de gec geliyor. Is yeri de uzakta. Ben devlette ogretmenim ve okulum da evime yakin. Dolayısıyla calisma saatlerim ondan daha az. Devamli bana ozenir oohj keşke bn de senin gibi erkenden evde olsam, öğretmen olmak varmis yan gelir yatarim (!) Vs deyip durur. Bir de h.ici bos gunum olmasina takmis durumda. Simdi sen yrn uyuyacak misin vs vs :) haksiz da degil bazi konularda ama öğretmenligi inanilmaz hafife aliyor. Bazi gunler gercekten yogunluktan basim ve ayaklarim kopmus vaziyette eve geliyorum. 8 saat araliksiz derse girdigim.arti nobetci oldugum gunler var ama yok, bir insan 15:30 da isten cikip nasil.yorgun olabilirmis...ben senin gibi mesaiyi pc basinda cay kahveyle gecirsem yorulmam asil diyorum bn de :) bir de ev islerine hic hayri yok zaten...yaptigim seylerin hafife alinmasina üzülüyorum ben de...
Neresi insani ya Allah aşkınaNesinden soğuyosun? gayet insanı bir durumdan bahsetmiş adam.
Hımmm tepkimi ölçtüğünüz icin tesekkür ederim gerçekten ihtiyacım vardı.Neresi insani ya Allah aşkına
Boş konuşması mı ? Çok tuhaf geçekten tepkiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?