kocam mı tuhaf ben mi tuhafım :(

Bana tuhaf gelmedi.
Belli ki işinden yoruluyor.
Benim eşim de arada keşke ben de evde olsam der çünkü çok yoruluyor.
Ne var bunda?

Ha bir de ben hep bende şans olsa erkek doğardım derim.
Ben de mi tuhafım bu durumda?

Asıl bu dunyada erkek olmak varmış. Tek sorumlulugu işe gidip calismak. Bir gun evde kalsin , butun isleri yapsin cocuga baksin bakalim nasilmis.
Ne güzel yazmışsın çoğu erkek sadece işe gidip geliyor. Eve gelirler üstlerini kirliye bile atmazlar ortaya çıkarırlar, yemek pişirmez sofrayı kaldırmazlar , evde ne eksik haberleri yok, faturalar ödenecek günü geçirirler ,burada bazı arkadaşlar yazıyor kreş parasını bilmiyor eşim diye anca maaşın yattı mı benim hesabıma gönder demeyi bilirler. Ha birde kendi ailelerine yardım etmeyi. Nasılsa kadın çalışıyor kv ile kp e de bakmak zorunda. Kv ye temizliğe gitmeyi de unutmamak lazım.

Kusura bakma ama cok tuhaf. Benin esim benim maasima birsey almama kizar.o senin paran der cocuklara ve sana bakmakta benim görevim der herzaman. Onun karti bende ztn parada ayri birakir evde ordan al der. Yok 5 cayimia yok bilmem neymis cok sacma geldi bana☺☺☺☺
Bütün gün cocuklara baktigim iconnbirde üzülüyorum sana yoruluyorsun der aksamlari esiniz ilgincmis

Tabiki kocaniz tuhaf. Kimsede hikaye anlatmasin. Benim esimde evde oturmayi cok sever, ben hamileligimin 4. Ayinda isten ayrildim. Hep beni destekledi, gerekirse aksamlari limon satar karima cocuguma bakarim dedi. Biliyorum belki cok arabesk.. Ama adam sirf boyle dedigi icin, yok hayatim gerekirse ben tekrar ise girer calisirim diyorum. sen nasil evinin cocugunun sorumluluklarini biliyosan oda evinin cocugunun sorumluluklarindan bu sekilde laf sokarak kacmaya calismayacak!

Bencil, küstah, merhametsiz bir kocanız var bence.. Üniversiteyi bitirdim çalışmaya başladım hala çalışıyorum. Emekliliğim yaklaşmasına rağmen çalışacağım yaş haddine kadar Allah ömür verirse. Çocuklarıma üç kuruş daha fazla katkım olsun diye..

çamaşırların yerini gösterir, beyazlar ile siyahlar ayrı yıkanıyor
bebek emecek yediğine içtiğine dikkat et
sürekli uyanacak beni uyandırma ben sabah işe gideceğim
eve biri geldiğinde canım isterse yardım ederim

der
evet birkaç günlüğüne yer değiştirelim özendiğin hayatı gör istersen derim.. ama gırgır geçerek gülerek
bunları ciddiye almayın diyebilir... kafanıza takmayın... ve herkesin illa ki kendiniz gibi düşünmesini beklemeyin bir elin parmakları eşit değil

Zamane erkekleri boyle. Benim esim de bu kadar agir olmasa da ne zaman caliscaksin diyip duruyor bana. Iki tane kucuk cocugum var, kendim buyutmek istedim evde oturdum. Hep soylenir ben evde olsam neler yaparin ohoo. Tamam sen otur.cocuk bak ev isi yap ben calisayim diyorum, tamam diyor, ama gelince hic bi seye karismam her sey onume gelcek sobra yatip uyuyacam diyorum guluyor. Erkek olmak varmis gercekten. Tuhaf olan esiniz, takmamaya calis, kizini da kendin buyut, sonra zaten sen dr calismak istersin.

Sende suç bacım niye , çalışıyorsun para getiriyorsun kısmen evin erkegu gibi, paranın tadını alınca çıkartmak istemez yada hani bahaneler üretir, çocga bakma k kadın olmak kolay sanıyor galiba . Senin yerinde olsam biraz kendime birikim yapip cikarim işten erkekse baksın...

Ayni modelden bendede var. Esim ozel sektorde yogun bir sekilde calisiyor ve eve de gec geliyor. Is yeri de uzakta. Ben devlette ogretmenim ve okulum da evime yakin. Dolayısıyla calisma saatlerim ondan daha az. Devamli bana ozenir oohj keşke bn de senin gibi erkenden evde olsam, öğretmen olmak varmis yan gelir yatarim (!) Vs deyip durur. Bir de h.ici bos gunum olmasina takmis durumda. Simdi sen yrn uyuyacak misin vs vs :) haksiz da degil bazi konularda ama öğretmenligi inanilmaz hafife aliyor. Bazi gunler gercekten yogunluktan basim ve ayaklarim kopmus vaziyette eve geliyorum. 8 saat araliksiz derse girdigim.arti nobetci oldugum gunler var ama yok, bir insan 15:30 da isten cikip nasil.yorgun olabilirmis...ben senin gibi mesaiyi pc basinda cay kahveyle gecirsem yorulmam asil diyorum bn de :) bir de ev islerine hic hayri yok zaten...yaptigim seylerin hafife alinmasina üzülüyorum ben de...

Yani bir nevi haklı kimse bayıla bayıla ise gitmiyor .
Ama sizin eşiniz zaten ev işi hiç yapmıyor o yüzden istemiyorsan çalışma zaten bu zamana kadar sen hem çalışıp hem ev işi yapmışsın. Biraz da sen rahatla .
Bir de yorumlarda da okudum . Bazılarının eşleri küçümsenemeyici ve kırıcı konuşuyor. Erkeklere bu hakkı vermemeliyiz .

Bence bu konuda rahatsız olduğunu sert bir şekilde belli et bir daha yapmaz o zaman .
Çünkü bir kişi sürekli böyle şeyler deyince işi ile ilgili insanı rahatsız ediyor baya bi .

sende o zaman diyeceksin ki bundan sonra ev isi yapmiyorum yada 15 gunde bir temizlikci tut

ya lafına benim eşim de der kadın olmak varmış diye (ki ev hanımı değilim).

ben de çok derim erkek olmak varmış diye.

bence çok takılmayın. Çatması size değildir diye düşünüyorum. Eğer tümden öyle düşünüyor olsaydı, işi bırakacak olmanız karşısında tepkisi olurdu.

Neresi insani ya Allah aşkına
Boş konuşması mı ? Çok tuhaf geçekten tepkiniz
Hımmm tepkimi ölçtüğünüz icin tesekkür ederim gerçekten ihtiyacım vardı.

Adam diyor ki; siz kadınlar cok sanslısınız doğum yaptıktan sonra calısmama lüksünüz var. Bu insani. Bu kadar.net

arkadaşlar hepinizin yorumlarını okudum.Çok teşekkür ederim zaman ayırıp fikrinizi yazdığınız için.
Biz aynı şirkette çalışıyoruz.Mola saatinde buluşup konuştuk.
kafasında resmen bir tablo yaratmış.Ben çalışmayıp,kendimi herşeyden sıyırıp,bir yerlerimi ona dayayıp hiç çalışmak istemiyormuşum bundan sonra..Bütün yükü bana yıkacaksın diye korkuyorum diyo ki ben ona borçlar varken çıkmam dedim daha önce de.Çalışırken ev işlerinde yardımcı oluyor saolsun ama evde olursan hiç bir şeye dokunmam demeyi de ihmal etmiyor.
Durumum çok çok iyi olsa nasıl istersen öyle yaşa diyor..
Yani açıkçası evi geçindiremeyecek diye korkuyor sanırım
İşten çıkıp kızımla ilgilenmeyi deli gibi istiyorum ama bu durumda nasıl çıkıcam onu da bilmiyorum..
Arada sıkıştım kaldım gibi hissediyorum kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…