Kocam napiyor???

EfnanSena

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2016
211
98
98
39
Merhaba kızlar, şuan maddi sıkıntımız var biraz, oncesinde esim issiz kaldi bir dönem, o donem borc birikti baya kayinpeder borc verdi bize, duzelince durum esim odeyecek. suan calisiyor, issiz oldugu donemde kayinpederin kirada bir evi var , onun kirasini bize veriyordu, biz evlenirken o evde yine kiraci vardi o yuzden oraya gecmedik, zaten ben pek gonullu degildim. Sonrasinda kiraci cikacak siz gecin dedi kayinpeder fakat ev kucuk ve eski tadilat gerekiyordu ve masraf bizden cikacakti, tasinma masrafi da cabasi , birde esim ise girince kira verirdi altta kalmazdi , bende dusundum ve is durumuda net olmadigi ve sehir disi ihtimali de oldugu icin, istemedim esimle kavga ettik ve tasinmiyorsan gelme dedi annemlerdeydim o sira neyse sonunda kirayi vermeyi kabul ettiler bize. Kiraci 3 aydir kirayi vermiyor ve biz sikinti yasiyoruz, bulduklari cozumde su, bir ev alcaklarmis krediyle biz de oraya tasinacakmisiz, ve kira verecekmisiz babasina. Ev de babasinin tabi. Esim buarada ailesinden hicbir seyi esirgemez maddi manevi. Bende kira verceksem istedigim evde otururum dedim iki gundur kavgaliyiz , bgn face de lise askini arattigini gördüm çok canım sıkıldı. Biraz karışık anlattim ama

Ev konusunu okuyunca ben mi actim dedim .Bizde tek fark 5 tane evleri var.Biz kirada oturuyoruz baska yerde.Neyse konuyu dagitmayayim.
Taviz vermeyin .Ben de ayni cumleleri kullandim .Para vereceksem elin evini tercih ederim ..Aksi cok sacma .Esiniz sanirim bosluga düşmüş Iyi takip edin. Anladiginizi belli ederseniz daha dikkatli davranir .Hatasi olursa yakalayamazsiniz.

Kayınpederiniz kredi çekip ev alacak sizde krediyi kira gibi kayınpederinize ödeyeceksiniz. Dogrumudur ? Biraz karışık anlatmışsınız çünkü
Eğer öyleyse eşiniz işinde biraz daha ilerledikten sonra kendiniz kredi çekip alın bence
Böylelikle istediğiniz evi alırsınız

Adamlar kredi çekip ev alacakmış e sizde kira verir gibi yardımcı olacaksınız ne var bunda. Evleri var diye bedava mi oturmalısiniz illaki? Yada evin kirasını mi vermeliler size.

Konu sahibi olay böyle olacaksa neden istemediğim bir evde oturayım,kendim bulur istediğim yerde otururum diyor,haksız da değil.

siz kısacası ya kirayı versinler yada ben bedava oturayım diyorsunuz.
Yanlış yol. Adamlar zaten size kirayı vermişler. Çözüm üretiyorlar. Ev kayınpederinde olsa size kalacak.
Aslında bırakın adamlar kiralarını alıp rahat etsinler sizde kurduğunuz yuvanın geçimini üstlenin.

Onlar anne baba olarak birseyler yapmaya çalışıyorlar kendi acılarından haklılar. Hele başka çocukları da varsa. E bir yandan siz de haklısınız . İş eşiniz de bitiyor. Madem öyle düşük bütçeli bir ev alın kira öder gibi ödeyin onlar da siz sıkışınca yardım etsin.

Konuyu anladım galiba

Kp in evi var konu sahibine gelin oturun diyor.Konu sahibi evi beğenmediği için gitmek istemiyor.
Kp evi kiraya veriyor ve kira gelirini konu sahibi alıyor.

Sonra kp ev alalım kira verin diyor.Konu sahibi bunu da kabul etmiyor.

Konu sahibi size ev bağışlansın istiyorsunuz sanırım

Aslında kötü bir şey teklif etmemişler. Zaten kira ödüyorsunuz, başkasına ödeyeceğinize babasına ödeyin, he evin büyüklüğü, konumu size uymaz o başka.
Ama ev sahibiniz eşinizin babası olsa ne olur ki?
Hem mülk edinmiş oluyor kayınpederiniz, gelecekte eşinizin de hakkı olacak bunda

Baya karışık anlatmışsınız.
Kim kimin evinde kimden kira istiyor ?[/QUOTEQU
Adamlar kredi çekip ev alacakmış e sizde kira verir gibi yardımcı olacaksınız ne var bunda. Evleri var diye bedava mi oturmalısiniz illaki? Yada evin kirasını mi vermeliler size.
Ya hu vermesinler, ben kira vereceksem niye onlarin istedigi evde oturayim, 2 oglu 1 kızı daha var. Oglanlar çalışıyor bana mi düştü yardım olay bu kadar basit değil

Gelecekte benim hakkım olacakta tek çocuk değil eşim, kira ödeyeceksem istediğim yerde oturur kirayi öderim.

Alakasi yok, eşimin baska kardeşleri de var ve böyle birsey istemem. Kira vereceksem babasinin evinde niye oturayım sacma yani hic oturmam. Kendim kira oder gibi ev alırım .

Ya hu vermesinler, ben kira vereceksem niye onlarin istedigi evde oturayim, 2 oglu 1 kızı daha var. Oglanlar çalışıyor bana mi düştü yardım olay bu kadar basit değil
Yardım derken anladığınız şekilde git aylık para ver yardım et değil,oturdugun eve kira vereceksin olay bu.

Yada eşini bi şekilde ikna edeceksin, ne onların evinin kirasini alacaksin ne de onların aldığı evde oturup kira vereceksin.
Ayrıca kayınpeder ben o evi alcam sende zorla oturup kira mi vereceksin diyor? Yardım kısmını çarpıtmazsak...

Alakasi yok, eşimin baska kardeşleri de var ve böyle birsey istemem. Kira vereceksem babasinin evinde niye oturayım sacma yani hic oturmam. Kendim kira oder gibi ev alırım .
Ee tamam sorun ne o zaman ?
Kp in evinin kirasını alırken diğer kardeşleri düşündünüz mü ?

Ben meraklı değilim bedava oturmaya, kaldiki eşim oturmaz zaten, kira verceksem ev kıtlığı mi var onların istedigi yerde oturayim, esim tek cocuk değil .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…