Adamlar kredi çekip ev alacakmış e sizde kira verir gibi yardımcı olacaksınız ne var bunda. Evleri var diye bedava mi oturmalısiniz illaki? Yada evin kirasını mi vermeliler size.
Merhaba kızlar, şuan maddi sıkıntımız var biraz, oncesinde esim issiz kaldi bir dönem, o donem borc birikti baya kayinpeder borc verdi bize, duzelince durum esim odeyecek. suan calisiyor, issiz oldugu donemde kayinpederin kirada bir evi var , onun kirasini bize veriyordu, biz evlenirken o evde yine kiraci vardi o yuzden oraya gecmedik, zaten ben pek gonullu degildim. Sonrasinda kiraci cikacak siz gecin dedi kayinpeder fakat ev kucuk ve eski tadilat gerekiyordu ve masraf bizden cikacakti, tasinma masrafi da cabasi , birde esim ise girince kira verirdi altta kalmazdi , bende dusundum ve is durumuda net olmadigi ve sehir disi ihtimali de oldugu icin, istemedim esimle kavga ettik ve tasinmiyorsan gelme dedi annemlerdeydim o sira neyse sonunda kirayi vermeyi kabul ettiler bize. Kiraci 3 aydir kirayi vermiyor ve biz sikinti yasiyoruz, bulduklari cozumde su, bir ev alcaklarmis krediyle biz de oraya tasinacakmisiz, ve kira verecekmisiz babasina. Ev de babasinin tabi. Esim buarada ailesinden hicbir seyi esirgemez maddi manevi. Bende kira verceksem istedigim evde otururum dedim iki gundur kavgaliyiz , bgn face de lise askini arattigini gördüm çok canım sıkıldı. Biraz karışık anlattim ama
Baya karışık anlatmışsınız.
Kim kimin evinde kimden kira istiyor ?[/QUOTEQU
Ya hu vermesinler, ben kira vereceksem niye onlarin istedigi evde oturayim, 2 oglu 1 kızı daha var. Oglanlar çalışıyor bana mi düştü yardım olay bu kadar basit değilAdamlar kredi çekip ev alacakmış e sizde kira verir gibi yardımcı olacaksınız ne var bunda. Evleri var diye bedava mi oturmalısiniz illaki? Yada evin kirasını mi vermeliler size.
Gelecekte benim hakkım olacakta tek çocuk değil eşim, kira ödeyeceksem istediğim yerde oturur kirayi öderim.Aslında kötü bir şey teklif etmemişler. Zaten kira ödüyorsunuz, başkasına ödeyeceğinize babasına ödeyin, he evin büyüklüğü, konumu size uymaz o başka.
Ama ev sahibiniz eşinizin babası olsa ne olur ki?
Hem mülk edinmiş oluyor kayınpederiniz, gelecekte eşinizin de hakkı olacak bunda
Alakasi yok, eşimin baska kardeşleri de var ve böyle birsey istemem. Kira vereceksem babasinin evinde niye oturayım sacma yani hic oturmam. Kendim kira oder gibi ev alırım .Konuyu anladım galiba
Kp in evi var konu sahibine gelin oturun diyor.Konu sahibi evi beğenmediği için gitmek istemiyor.
Kp evi kiraya veriyor ve kira gelirini konu sahibi alıyor.
Sonra kp ev alalım kira verin diyor.Konu sahibi bunu da kabul etmiyor.
Konu sahibi size ev bağışlansın istiyorsunuz sanırım
3 cocugu daha var. Kira vereceksem istedigim yerde otururum, niye onların istedigi yerde oturayımKaç çocuğu var kp in ?
Kira vereceksiniz sonuçta oraya verin. Kp e de yardımcı olmuş olursunuz. Hem hissede olsa eşinize kalacak
Yardım derken anladığınız şekilde git aylık para ver yardım et değil,oturdugun eve kira vereceksin olay bu.Ya hu vermesinler, ben kira vereceksem niye onlarin istedigi evde oturayim, 2 oglu 1 kızı daha var. Oglanlar çalışıyor bana mi düştü yardım olay bu kadar basit değil
Ee tamam sorun ne o zaman ?Alakasi yok, eşimin baska kardeşleri de var ve böyle birsey istemem. Kira vereceksem babasinin evinde niye oturayım sacma yani hic oturmam. Kendim kira oder gibi ev alırım .
Ben meraklı değilim bedava oturmaya, kaldiki eşim oturmaz zaten, kira verceksem ev kıtlığı mi var onların istedigi yerde oturayim, esim tek cocuk değil .Adamlar kredi çekip ev alacakmış e sizde kira verir gibi yardımcı olacaksınız ne var bunda. Evleri var diye bedava mi oturmalısiniz illaki? Yada evin kirasını mi vermeliler size.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?