Burada anlattığınız kadarını bilebilirim.
Ahkam kesmiyorum.
Eğer kayınpederimin kirasını almış olsaydım bir dönem de olsa, ben ev alayım, başka yere kira vereceğinize bana verin kredisi ödenir, deseydi, eğer bana uygun, işimi görecek bir yerse neden olmasın, derdim.
Sonuçta siz bir yere kira ödeyeceksiniz.
bu kirayı kayınpederinize ödemek neden zorunuza gidiyor? Üstelik onun malının 3 te biri büyük ihtimalle size kalacakken, adamın mülk edinmesi işinize gelmeli.
Kayınpederinizin yerinde olsam ne haliniz varsa görün der, o kirayı size vermem.
Alacağım eve de kiracı bulurum. İki kira ile mis gibi kredimi de öderim. Siz de gidin istediğiniz evde oturun.
Birisine verdiğin parayı sonradan alacaksan buna yardım denmez borc denir, ne versin ne de nasıl alsam hesabı yapsın
Ben böyle bir iliskİhtiyacınız varken ne ala... alırken sorun yok...
Kendiniz yazdınız, kıracı bir kaç kira vermedi zor durumda kaldık diye, ne ara geri odediniz aldıklarınızı?
Sizden gelin burada oturun derken o parayı geri almıyor, zaten bir yere kira vereceksiniz, bir farkı Yok diye teklif ediyor.
Siz istiyorsunuz ki bir ev alsın ve içine sizi oturtsun... kira da almasın. Oldu.
Herneyse, umarım dilediğiniz gibi olur, kayınpederiniz sizden ne alsın ne bir daha versin.
Agresif derken? Evet buraya yazdım çünkü başka insanlar ne düşünüyor duymak istedim, ahkam kesmek ifadesini niye kullandigima gelirsek, sadece yorumlarini okudugun bir insana hırslı ya da agresif demek ne anlama geliyor pardonÇok agresif bir insansınız. Biraz sakin olun. Kp çözüm üretmiş beğenmemişsiniz ve bu konu aklınıza takıldığı için buraya yazma ihtiyacı duymuşsunuz. Burada da işinize gelen cevap verilmediği ve haksız olduğunuz söylendiği için direkt “ahkam kesmek kolay” deyip kestirip atıyorsunuz. Ev sizin, hayat sizin. İstediğinizi yapın. Keyfiniz bilir!
Tam anlamıyla buEvin kredi taksitini siz odeyecekseniz ev neden onlarin uzerine olsun ki? Ya da kira odeyeceksrniz baska ev mi yok? Onlar diger kiracidan alamiyorlar duzenli kiraci ariyorlar resmen.
Sen de bayağı bir ince hesap yapmışsın :)Kredi cekip ev aldiniz diyelim. Evin tapusu da kayinpederin uzerine yapildi diyelim. Yillarca ev kredisi odetirler size, tam borc biter, hadi bakslim gule gule de diyebilirler. Bemce hersey hesap kitapli. Evi uzerine aliyor ki bosanma durumunda mal paylasiminda birsey talep edemeyesin diye.
O ev kayinpederin uzerine olursa kayinpeder oldugunde kayinvalide ve diger evlatlarin da o evde hakki oluyor, biliyorsunuz degil mi? Oh ne ala, evi size aldirsinlar, yillarca odeyin. Sonra da hadi gule gule... bile denebilir. Valla bu kadar ince hesap yapanlardan ben hersey beklerim.
Eşiniz işsizken destek olmuşlar evin kirasını size vermişler. Keçeyi Sudan çıkarıp alacağınızı aldıktan sonra ne versinler ne de hesap yapsınlar cool’luğuna girmek pek tatlıymışBirisine verdiğin parayı sonradan alacaksan buna yardım denmez borc denir, ne versin ne de nasıl alsam hesabı yapsın
Evet malesefKredi cekip ev aldiniz diyelim. Evin tapusu da kayinpederin uzerine yapildi diyelim. Yillarca ev kredisi odetirler size, tam borc biter, hadi bakslim gule gule de diyebilirler. Bemce hersey hesap kitapli. Evi uzerine aliyor ki bosanma durumunda mal paylasiminda birsey talep edemeyesin diye.
O ev kayinpederin uzerine olursa kayinpeder oldugunde kayinvalide ve diger evlatlarin da o evde hakki oluyor, biliyorsunuz degil mi? Oh ne ala, evi size aldirsinlar, yillarca odeyin. Sonra da hadi gule gule... bile denebilir. Valla bu kadar ince hesap yapanlardan ben hersey beklerim.
Eşim zaten misliyle verir , kardeşlerin evlenirken yardım edersin demiş kp, o da karşılıksız yapmiyor.Eşiniz işsizken destek olmuşlar evin kirasını size vermişler. Keçeyi Sudan çıkarıp alacağınızı aldıktan sonra ne versinler ne de hesap yapsınlar cool’luğuna girmek pek tatlıymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?