Kocam napiyor???

Birisine verdiğin parayı sonradan alacaksan buna yardım denmez borc denir, ne versin ne de nasıl alsam hesabı yapsın

Kp nin alacağı eve taşın. İnat etme. Dünyanın haline bak zorda kalsanız kira vermezsiniz. Aileni bozma.

Birisine verdiğin parayı sonradan alacaksan buna yardım denmez borc denir, ne versin ne de nasıl alsam hesabı yapsın

İhtiyacınız varken ne ala... alırken sorun yok...
Kendiniz yazdınız, kıracı bir kaç kira vermedi zor durumda kaldık diye, ne ara geri odediniz aldıklarınızı?

Sizden gelin burada oturun derken o parayı geri almıyor, zaten bir yere kira vereceksiniz, bir farkı Yok diye teklif ediyor.
Siz istiyorsunuz ki bir ev alsın ve içine sizi oturtsun... kira da almasın. Oldu.

Herneyse, umarım dilediğiniz gibi olur, kayınpederiniz sizden ne alsın ne bir daha versin.

Çok agresif bir insansınız. Biraz sakin olun. Kp çözüm üretmiş beğenmemişsiniz ve bu konu aklınıza takıldığı için buraya yazma ihtiyacı duymuşsunuz. Burada da işinize gelen cevap verilmediği ve haksız olduğunuz söylendiği için direkt “ahkam kesmek kolay” deyip kestirip atıyorsunuz. Ev sizin, hayat sizin. İstediğinizi yapın. Keyfiniz bilir!

Ben böyle bir ilisk
Agresif derken? Evet buraya yazdım çünkü başka insanlar ne düşünüyor duymak istedim, ahkam kesmek ifadesini niye kullandigima gelirsek, sadece yorumlarini okudugun bir insana hırslı ya da agresif demek ne anlama geliyor pardon

Ev hemen alinsa ve kira isteseler tuhaf olurdu.ama krediyle alinacakmis.kira istemeleri normal bence boyleyken.oturmayın tabi ki kavga gurultu bitmez.eski askini aratmasi hic hos degil tabi tavrınizi belli edin.

Kredi çekip size ev alsınlar, siz de krediyi kp'ye ödeyin her ay. Yani bilmiyorum bu düşüncem çok mu saçma ama, madem her ay o para ödenecek bari siz ev sahibi olun, eğer size yardım etmek istiyorlarsa.

Kredi cekip ev aldiniz diyelim. Evin tapusu da kayinpederin uzerine yapildi diyelim. Yillarca ev kredisi odetirler size, tam borc biter, hadi bakslim gule gule de diyebilirler. Bemce hersey hesap kitapli. Evi uzerine aliyor ki bosanma durumunda mal paylasiminda birsey talep edemeyesin diye.
O ev kayinpederin uzerine olursa kayinpeder oldugunde kayinvalide ve diger evlatlarin da o evde hakki oluyor, biliyorsunuz degil mi? Oh ne ala, evi size aldirsinlar, yillarca odeyin. Sonra da hadi gule gule... bile denebilir. Valla bu kadar ince hesap yapanlardan ben hersey beklerim.

Karısıyla her sorun yaşayan, eski sevgilisini arattıracaksa işimiz var !

Ev konusunda da eğer makul bir kira istenecekse kayınpederinin yeni alacağı evde yaşamak daha mantıklı . Birlikte seçin evi , içinize siniyorsa geçersiniz, sinmiyorsa da kendi seçtiğiniz her hangi bir kiralık evde yaşayın daha iyi .kırıp dökmeden güzellikle halledilebilecek bir konu ..

Sen de bayağı bir ince hesap yapmışsın :)

Ömürlerinin sonuna kadar o evde yaşamak zorunda değiller . Durum düzelince başka bir eve geçebilirler. Adamın babası, yabancı ev sahipleri kadar kira istemez sanırım

Konu sahibi sizi anladım madem kira ödeyeceğim kendim kredi çeker ev alırım yada gider kafama göre bir evde otururum diyorsunuz haklısınız..
Kp evi ben alacağım siz bana kira odeyin diyeceğine . Gel oğlum sana yardımcı olayım kredini çek evini al bende sıkıştığın yerde el atarım deseydi insan bunu bekliyor.

Bizim ortada hicbisey yok kiradayiz kendimiz düğünümuzu yaptık gibi bişey oldu . Kp sürekli yok diyen ama ne hikmetse bu yoklukta dubleks ev alan biri..
Ama kafam rahat azıcık aşım ağrısız başım .. kendi kazancıniz olsun kafaniz rahat olsun

Eşiniz işsizken destek olmuşlar evin kirasını size vermişler. Keçeyi Sudan çıkarıp alacağınızı aldıktan sonra ne versinler ne de hesap yapsınlar cool’luğuna girmek pek tatlıymış

Evet malesef

Eşiniz işsizken destek olmuşlar evin kirasını size vermişler. Keçeyi Sudan çıkarıp alacağınızı aldıktan sonra ne versinler ne de hesap yapsınlar cool’luğuna girmek pek tatlıymış
Eşim zaten misliyle verir , kardeşlerin evlenirken yardım edersin demiş kp, o da karşılıksız yapmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…