Kocam napiyor???

Düğün de sizinki gibi oldoldu hatta nikah kv , altınları aldı ver dedim vermedi , 1 hafta sonra verdi ama şüphe kaldı içimde

Ben olsam kendime göre güzel bir ev seçer o evi almalarını isterdim... Hem onların gönlünü yapar,hem kendi istedigime kavusurdum..kimse size ev almak zorunda değil.. hem yine ilerde sizin olacak ..

Adam diğer evindeki kirayı size verirken hiç sorun etmemişsiniz ama.
Bu kadar dert ettiyseniz başka bir yere taşının oraya kira ödeyin.
Çoğunluk yanlış anlamış. Kayınpeder ev aldı taksitleri size ödetiyor gibi algılanmış. Adam ev almış başkasına kira vereceğinize burada oturun bana kira verin demiş. Yani bir nevi ev sahibi kiracı ilişkisi başlatmaya çalışmış. Mecbur mu? Tabi ki değil. Adam istediğine kiraya verir yahu evi. Adam ev aldım buyur gel otur dese koşa koşa gidersiniz.
Ben olsam (ki inşallah öyle yapacağım) evladıma ne ev veririm nede buyur otur derim. Evlenen evini geçindirmeyi de bilecek. Ben ölünce herkes payına düşeni alır. Ama ben ölene kadar (inşallah diyelim) dişimden tırnağımdan artırdıklarımın sefasını sürmek niyetindeyim. İnşallah kayınpederiniz de öyle yapar.

Ne kadar iyi yureklisiniz? Adam kiracisindan kirayi alamayinca ev aliyim onun kirasini siz odeyin diyor ogluna. Adam size kredi cekip bir ev alalim, taksitini kira gibi odersiniz, ben de yardim ederim demiyor. Kendine ev aldirip kredisini ogluna odetiyor. Siz de buna iyi niyet mi diyorsunuz?

Kayınpederiniz biraz çakallık yapıyor gibi geldi bana, madem kira öder gibi ev borcu ödeyeceksiniz, o zaman kendiniz kredi çekip alın ve onu ödeyin bence

Daha önce neler yaşadığınızı bilmiyoruz.Aile yapınızi, eşinizin ailesinin adalet anlayışını en iyi siz bilirsiniz.Sizi haksız veya nankör olarak niteleyemedim.

Bana kayınpeder de yardımcı olmaya çalışıyor gibi geldi.Kendi evlerinde oturursanız daha rahat edersiniz.Sıkıştıgınızda kira ödemezsiniz diye düşünmüş olabilir.Diğer çocuklarını düşünerek böyle bir formül üretmiş olabilir.Neticede illa mevcut beğenmediğiniz evde oturun demiyor.gerektiğinde yardımcı oluyor.Sizden kira değerinin daha altinda bir bedel talep edebilir.

Bence burda tek anlayışsız eşiniz.Nedemek beğenmiyorsan gelme.Kırılmakta çok haklısınız.

Siz kendi adınıza ev alıp kira öder gibi ev sahibi olun toki mantıklı

Yoo hayır, onu söylemiyorum . Sonuna kadar kredi yardımı yapmalarına gerek yok .atıyorum 2 yıl mi oturdu ,normalde 2000 verecekse babasına 1000 lira verir ,hem yeni evde oturur ,hem durumu düzelince de istediği eve çıkar.

Kayinpederin sizden kira dışında bir beklentisi var mı? Sizin altinlariniz,birikiminiz gibi bir parayı eklemeniz gerekiyor mu?

Evladından kira alan baba .. ne insanlar var yahu.
Ben el oldum gittim abim gelin bizim evde oturun zorda kalırsanız diyor kira da istemiyor el oğluna destek çıkıyor bir baba oğluna destek çıkamıyor pes. Ama şaşırmadım ..

Maddi anlamda sıkışıksınız.
Eşinizin iş durumu belli değil.
Ama kp yatırım yapmak için ev alıyor ve kredi borcunu sizden kira alarak ödeyecek, maddi olarak sıkışık olduğunuzu bildiği halde.

Haklısınız.
Düşünceli anne baba oğlum ben ev alacağım, durumu düzeltene kadar evimde otur. Maddi olarak rahatlayınca krediyi öde, evi sana veririm demeli.

Ancak şöyle bir sıkıntı var. Erkek aileleri gelini sevmiyorsa, oğluna acımıyor maalesef.

Çalışmıyorsanız işe girin, kendi yağınızda kavrulun.

Kayinpederin sizden kira dışında bir beklentisi var mı? Sizin altinlariniz,birikiminiz gibi bir parayı eklemeniz gerekiyor mu?
Ne altın var, ne birikim, ev benim olmayacak ki zaten, olsa da istemem . Sonra dan çıkacak çünkü acısı

Babamın evi varken başka evde işim yok diyor eşim
Senin sorunun kayınpeder vs değil bence. Bu olayın tüm suçlusu senin eşin. Ben senin söyledklerine sonuna kdr hak veriyorum. Kayınpedere kira vermekte neymiş. Ama bunun savaşını vermek sana düşmüyor işte. Eşin altta kalmayı sevmeyen biriyse madem babasına ben kendi evimi de tutarım kendi kiramı da öderim sizde nasıl bi yatırım yapmak istiyorsanın öyle yapın diyebilmeli. Bu kdr haksızlığın arasında hala sana tavır yapması çok sinir bozucu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…