- 11 Eylül 2018
- 264
- 215
- 18
- 30
Al dedi git dedi olayına dönmüş resmenBaya karışık anlatmışsınız.
Kim kimin evinde kimden kira istiyor ?
Kardeşlerin evlenirken yardım edersin demişti birde öncesinde , tamamen karşılıksız da değil yardım üstelik. Ben zaten istemiyorum alınsınEvet malesef
Çok kötü değil miTmm olabilirde lise askini niye arattiriyo ne alaka
AynenBaşka kardeş varsa hiç lüzumu yok bence de
Düğün de sizinki gibi oldoldu hatta nikah kv , altınları aldı ver dedim vermedi , 1 hafta sonra verdi ama şüphe kaldı içimdeKonu sahibi sizi anladım madem kira ödeyeceğim kendim kredi çeker ev alırım yada gider kafama göre bir evde otururum diyorsunuz haklısınız..
Kp evi ben alacağım siz bana kira odeyin diyeceğine . Gel oğlum sana yardımcı olayım kredini çek evini al bende sıkıştığın yerde el atarım deseydi insan bunu bekliyor.
Bizim ortada hicbisey yok kiradayiz kendimiz düğünümuzu yaptık gibi bişey oldu . Kp sürekli yok diyen ama ne hikmetse bu yoklukta dubleks ev alan biri..
Ama kafam rahat azıcık aşım ağrısız başım .. kendi kazancıniz olsun kafaniz rahat olsun
Ben olsam kendime göre güzel bir ev seçer o evi almalarını isterdim... Hem onların gönlünü yapar,hem kendi istedigime kavusurdum..kimse size ev almak zorunda değil.. hem yine ilerde sizin olacak ..[/QUOTE
Başka kardeşleri de var eşimin, evin alinacağı yere kadar belirtmisler.Ben olsam kendime göre güzel bir ev seçer o evi almalarını isterdim... Hem onların gönlünü yapar,hem kendi istedigime kavusurdum..kimse size ev almak zorunda değil.. hem yine ilerde sizin olacak ..
Ne kadar iyi yureklisiniz? Adam kiracisindan kirayi alamayinca ev aliyim onun kirasini siz odeyin diyor ogluna. Adam size kredi cekip bir ev alalim, taksitini kira gibi odersiniz, ben de yardim ederim demiyor. Kendine ev aldirip kredisini ogluna odetiyor. Siz de buna iyi niyet mi diyorsunuz?Sen de bayağı bir ince hesap yapmışsın :)
Ömürlerinin sonuna kadar o evde yaşamak zorunda değiller . Durum düzelince başka bir eve geçebilirler. Adamın babası, yabancı ev sahipleri kadar kira istemez sanırım
Siz kendi adınıza ev alıp kira öder gibi ev sahibi olun toki mantıklıMerhaba kızlar, şuan maddi sıkıntımız var biraz, oncesinde esim issiz kaldi bir dönem, o donem borc birikti baya kayinpeder borc verdi bize, duzelince durum esim odeyecek. suan calisiyor, issiz oldugu donemde kayinpederin kirada bir evi var , onun kirasini bize veriyordu, biz evlenirken o evde yine kiraci vardi o yuzden oraya gecmedik, zaten ben pek gonullu degildim. Sonrasinda kiraci cikacak siz gecin dedi kayinpeder fakat ev kucuk ve eski tadilat gerekiyordu ve masraf bizden cikacakti, tasinma masrafi da cabasi , birde esim ise girince kira verirdi altta kalmazdi , bende dusundum ve is durumuda net olmadigi ve sehir disi ihtimali de oldugu icin, istemedim esimle kavga ettik ve tasinmiyorsan gelme dedi annemlerdeydim o sira neyse sonunda kirayi vermeyi kabul ettiler bize. Kiraci 3 aydir kirayi vermiyor ve biz sikinti yasiyoruz, bulduklari cozumde su, bir ev alcaklarmis krediyle biz de oraya tasinacakmisiz, ve kira verecekmisiz babasina. Ev de babasinin tabi. Esim buarada ailesinden hicbir seyi esirgemez maddi manevi. Bende kira verceksem istedigim evde otururum dedim iki gundur kavgaliyiz , bgn face de lise askini arattigini gördüm çok canım sıkıldı. Biraz karışık anlattim ama
Yoo hayır, onu söylemiyorum . Sonuna kadar kredi yardımı yapmalarına gerek yok .atıyorum 2 yıl mi oturdu ,normalde 2000 verecekse babasına 1000 lira verir ,hem yeni evde oturur ,hem durumu düzelince de istediği eve çıkar.Ne kadar iyi yureklisiniz? Adam kiracisindan kirayi alamayinca ev aliyim onun kirasini siz odeyin diyor ogluna. Adam size kredi cekip bir ev alalim, taksitini kira gibi odersiniz, ben de yardim ederim demiyor. Kendine ev aldirip kredisini ogluna odetiyor. Siz de buna iyi niyet mi diyorsunuz?
Evladından kira alan baba .. ne insanlar var yahu.Merhaba kızlar, şuan maddi sıkıntımız var biraz, oncesinde esim issiz kaldi bir dönem, o donem borc birikti baya kayinpeder borc verdi bize, duzelince durum esim odeyecek. suan calisiyor, issiz oldugu donemde kayinpederin kirada bir evi var , onun kirasini bize veriyordu, biz evlenirken o evde yine kiraci vardi o yuzden oraya gecmedik, zaten ben pek gonullu degildim. Sonrasinda kiraci cikacak siz gecin dedi kayinpeder fakat ev kucuk ve eski tadilat gerekiyordu ve masraf bizden cikacakti, tasinma masrafi da cabasi , birde esim ise girince kira verirdi altta kalmazdi , bende dusundum ve is durumuda net olmadigi ve sehir disi ihtimali de oldugu icin, istemedim esimle kavga ettik ve tasinmiyorsan gelme dedi annemlerdeydim o sira neyse sonunda kirayi vermeyi kabul ettiler bize. Kiraci 3 aydir kirayi vermiyor ve biz sikinti yasiyoruz, bulduklari cozumde su, bir ev alcaklarmis krediyle biz de oraya tasinacakmisiz, ve kira verecekmisiz babasina. Ev de babasinin tabi. Esim buarada ailesinden hicbir seyi esirgemez maddi manevi. Bende kira verceksem istedigim evde otururum dedim iki gundur kavgaliyiz , bgn face de lise askini arattigini gördüm çok canım sıkıldı. Biraz karışık anlattim ama
Maddi anlamda sıkışıksınız.Merhaba kızlar, şuan maddi sıkıntımız var biraz, oncesinde esim issiz kaldi bir dönem, o donem borc birikti baya kayinpeder borc verdi bize, duzelince durum esim odeyecek. suan calisiyor, issiz oldugu donemde kayinpederin kirada bir evi var , onun kirasini bize veriyordu, biz evlenirken o evde yine kiraci vardi o yuzden oraya gecmedik, zaten ben pek gonullu degildim. Sonrasinda kiraci cikacak siz gecin dedi kayinpeder fakat ev kucuk ve eski tadilat gerekiyordu ve masraf bizden cikacakti, tasinma masrafi da cabasi , birde esim ise girince kira verirdi altta kalmazdi , bende dusundum ve is durumuda net olmadigi ve sehir disi ihtimali de oldugu icin, istemedim esimle kavga ettik ve tasinmiyorsan gelme dedi annemlerdeydim o sira neyse sonunda kirayi vermeyi kabul ettiler bize. Kiraci 3 aydir kirayi vermiyor ve biz sikinti yasiyoruz, bulduklari cozumde su, bir ev alcaklarmis krediyle biz de oraya tasinacakmisiz, ve kira verecekmisiz babasina. Ev de babasinin tabi. Esim buarada ailesinden hicbir seyi esirgemez maddi manevi. Bende kira verceksem istedigim evde otururum dedim iki gundur kavgaliyiz , bgn face de lise askini arattigini gördüm çok canım sıkıldı. Biraz karışık anlattim ama
İyide ev kirası 900 olsa kredi için ödenen para 2000 olur ikisi aynı şey değil bence fitne fesat olmayın ...bana kalırsa kredi haram hiç istememTam anlamıyla bu
Ne altın var, ne birikim, ev benim olmayacak ki zaten, olsa da istemem . Sonra dan çıkacak çünkü acısıKayinpederin sizden kira dışında bir beklentisi var mı? Sizin altinlariniz,birikiminiz gibi bir parayı eklemeniz gerekiyor mu?
Babamın evi varken başka evde işim yok diyor eşimYoo hayır, onu söylemiyorum . Sonuna kadar kredi yardımı yapmalarına gerek yok .atıyorum 2 yıl mi oturdu ,normalde 2000 verecekse babasına 1000 lira verir ,hem yeni evde oturur ,hem durumu düzelince de istediği eve çıkar.
Senin sorunun kayınpeder vs değil bence. Bu olayın tüm suçlusu senin eşin. Ben senin söyledklerine sonuna kdr hak veriyorum. Kayınpedere kira vermekte neymiş. Ama bunun savaşını vermek sana düşmüyor işte. Eşin altta kalmayı sevmeyen biriyse madem babasına ben kendi evimi de tutarım kendi kiramı da öderim sizde nasıl bi yatırım yapmak istiyorsanın öyle yapın diyebilmeli. Bu kdr haksızlığın arasında hala sana tavır yapması çok sinir bozucu.Babamın evi varken başka evde işim yok diyor eşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?