Aynen öyleKonu sahibi olay böyle olacaksa neden istemediğim bir evde oturayım,kendim bulur istediğim yerde otururum diyor,haksız da değil.
Eşim altta kalan biri değil, kaldiki adam onlara da yardım ediyor düşündüm.Ee tamam sorun ne o zaman ?
Kp in evinin kirasını alırken diğer kardeşleri düşündünüz mü ?
Eşiniz altta kalmıyor madem anasını babasını zora sokmasınEşim altta kalan biri değil, kaldiki adam onlara da yardım ediyor düşündüm.
Gelmeyin dediği eski olayKira verip de istediğiniz eve çıkmak istemeniz en haklı isyanınız. Ama size gelmeyin demiş. Gitmeyin. İstediğinizi de yaptırana kadar da gitmeyin.
Ev al diyen olmadi kimseye zaten. Kirayi da alma dedim eşimeEşiniz altta kalmıyor madem anasını babasını zora sokmasın
Alsın bi ev rahat rahat oturun
Gelecekte benim hakkım olacakta tek çocuk değil eşim, kira ödeyeceksem istediğim yerde oturur kirayi öderim.
Ev al diyen olmadi kimseye zaten. Kirayi da alma dedim eşime
Zor zaman da yardım etmiş kp. Siz istediğiniz evi kiralayında umarım bu arada yine maddi zorluklar yaşamazsınız.3 cocugu daha var. Kira vereceksem istedigim yerde otururum, niye onların istedigi yerde oturayım
Bütün yaşadıklarımı burda en ince ayrıntısına kadar anlatmam imkansız, burda böyle ahkam kesenler, gerçek hayatta nasıllar merak etmiyor değilim , kaldı ki, neyin hırsından bahsediyorsunuz adam verdiğinin mislini eşimden alıyor zaten. Ben ev mi alın dedim, evi bana yardım diye alacakmis , pardon da kirasini verceksem yardım mı oluyorBunca zaman aldınız sonuçta.
Siz de haklısınız. Hep onlar fedakarlık etsin, siz burnunuzdan kıl aldırmayın. Sanki adam kredi borcumu siz odeyin demiş gibi davranıyorsunuz.
Zaten bir yere kira vereceksiniz, ev sahibinizin kim olduğu neden önemli sizin için?
Önceki mesajımda konum büyüklük falan uyuyorsa demiştim ama zaten alınacak ev belli de değil anladığım kadarıyla, yani siz sadece istemediğiniz için kestirip atıyorsunuz. Maksat onların işini görmüş olmamak.
Hırstan kendi kazancınızı da Yok sayıyorsunuz.
Neyse rahmetli dedem
‘Yaralı parmağa işemez’ diye bir laf kullanırdı. Böyle demekki
OlabilirBunca zaman o evin kirasını siz aldınız diye belki böyle bir şey talep ediyorlardir sizden.
Bütün yaşadıklarımı burda en ince ayrıntısına kadar anlatmam imkansız, burda böyle ahkam kesenler, gerçek hayatta nasıllar merak etmiyor değilim , kaldı ki, neyin hırsından bahsediyorsunuz adam verdiğinin mislini eşimden alıyor zaten. Ben ev mi alın dedim, evi bana yardım diye alacakmis , pardon da kirasini verceksem yardım mı oluyor
Aynı fikirdeyimKonu sahibi sonuna kadar haklisin gelme.dediyse esiniz gitmeyin bir baba ogluna bana kira ver ele verecegine diye iyilik yapmaz yani bu iyilik olmaz ne kadar uzak o kadar huzur paraniz azsa da ona gore bi evde oturursunuz kafaniz rahat olur en azindan
AynenÜslup denen bir şey var. “Bana kira öde” denmez. Çocuğum ev sizin olsun, zamanla tadilata hep birlikte yardım ederiz, alacağımız evin kredisine de yardım edersiniz elinize geçtikçe, hem hepimizin malı olacak o ev falan der. Ama direkt kirasını ver derse ben de istemem. Konu sahibi haklı, dağılın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?