Kocam napiyor???

Suç zaten eşimde, ailesinin sözünden çıkmaz, bu da ailesinin isisine geliyor, istediklere yere çekiyorlar

Hiç kendi gücünüz ile ev sahibi olmaya çalıştınız mı gerçekten çok merak ettim :)
Bu durumda konu sahibi kiralık eve çık . Bir ömür öde :)

İlla kirayı ödeyecekseniz istediginiz evde oturun tabi zorlama birilerinin borcu kapansın diye istemediginiz bi yerde değil

evine git
biri gitmesi gerekiyor ise o gitsin
öyle hemen bırakıp gitmeyle olmaz yanyana gelmeden sorun çözülmez
geri adım atmayın
babası ölse mirasçıları olarak kv ve eşinizin kardeşleri hak sahibi olurlar
ev alınacak ise sizden birinin üstüne alınsın

Lafımı dinleyen yok ki

Kira verecekseniz kendiniz kirada oturun veya krediyi kendi eviniz için çekin. Kp in evinde oturmak zorunda değilsiniz. Eşiniz size rest çekmiş ve baya ağır konuşmuş. Sizde altta kalmayın lütfen

Kira verecekseniz kendiniz kirada oturun veya krediyi kendi eviniz için çekin. Kp in evinde oturmak zorunda değilsiniz. Eşiniz size rest çekmiş ve baya ağır konuşmuş. Sizde altta kalmayın lütfen
Aynen çok saçma geliyor. Isine gelmeyince rest ceker beyimiz

üyeliğimi açmadan okuyordum kendi ailen yapsa yere göge koyamazsın biraz tarafsız bakmak lazım

ben yazayım haksızsan haksızsın de görüş istiyorsun sonuçta

şimdi eşinin ailesinin evleri var eski tadilat gerekiyor sen bu evi begenmedin diye tadilat gerekiyor çünkü bu evde oturmuyorsun ama kirasını siz alıyorsunuz kiracı da aksattı siz zorlandınız çünkü sizin oturdugunuz ev kira oraya destek oluyor kp evinin kirası

kirasını aldıgınız kayın pederinin evindede oturursun ama tadilatı karşılamak istemiyorsun

kp kiracısı kirayı ödemeyince kirayı siz aldıgınız için zora düşüyorsun elin evine kira verecegine burayı kendine göre tadilat ettirip otursan hiç sıkıntı çekmezsin oturdugun süre boyunca kira vermiceksin kp istemez zaten kirayı siz alıyorsunuz
hadi bu eve tadilat istemiyorsun

kayın pederinin fikri yeni ev alıp sizi oturtmak ama kira alacak sizden başta mantıksız gelebilir ama siz zaten kirada oturuyorsunuz ve kayınpederin eski evinin desteğiyle ödüyorsun

gördüm kendi evini almaktan bahsetmişsin kızım bankacı kaç paralık evde oturuyorsun merak ettim faiz oranlarından haberinin olmadıgı kesin öyle ev almak kolay mı

sen biraz uyumlu olsan baba der istediğin yerdeki evi aldırırsın adam iyi niyetli

kayın pederinin 3 evladı var onun mantıgı bence oglum kirada kira veriyor eski evin kirasıda var bari istedikleri evde otursunlar

ben kayınpederini bu açıdan mantıklı buldum

sen neden onların aldıgı evde kira vereyim diyorsun madem kendi istediğin evi aldır ama eşinin kardeşleri oldugunu da unutma hak yemesin sana akıtırken onlara bakıtmasın

bence eski evi tadilat yaptırır hem adamları borca sokmam hem ay sonu derdi olmadan otururdum

biraz uyumlu ol kızım geçinmek kolay degil eşinle aranı iyi tut biz öle gördük

senin hayatın senin kararların yalan dünya sinek küçük mide bulandırıyor ama seni cok haklı görmedim sen onlara cephe almışsın neden onlara kira vereyim onların evinde oturayım hesabı iyi günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…