Merhaba, belki konunun başını okumadınız ben size şöyle anlatayım, Biz mühendislik işi yapıyoruz ve eşim alanya ya iş için gitti, çünkü 4 ay önce orda bir tesisin işlerini yapmak için sözleşme imzaladık. İşe başladık ama bizim ekip bazı noktaları halledemedi ve eşimin gitmesi gerekiyordu ve iş yaklaşık 2-3 hafta sürecekti. Yola çıkacağı gece eşim erken yattı sabah 6 civarı çıkacaktı çünkü. Sabah 5 gibi uyandığında kızın face den gelen arkadaşlık isteğini kabul etmiş. Bunu biliyorum çünkü eşim face de kurumsal mail adresini kullanıyor, bildirimler mailine düşüyor X sana arkadaşlık isteği gönderdi diye. Kızın ekleme talebi yaptığını oradan biliyorum ( mesajlaşmaları görünce kurcaladım çünkü mailini, belki biliyorsunuzdur kurumsal outlook hesaplarına eğer şifreyi biliyorsanız internet üzerinden webmail ile bakabilirsiniz illa kurulu olduğu bilgisayara ihtiyaç yok). Hatta face duvarında yazar bilirsiniz X ile Y arkadaş oldu diye. ilk başta kızın soyadını ve tipini bilmediğim için herhangi bir arkadaşı sandım, üzerinde durmadım taki o günün öğle saatlerinde bunlar mesajlaşmaya başlayıncaya dek. Mesajları nasıl gördün derseniz ben eşimin eski telefonunu kullanıyorum bu telefona kendi face hesabımı kurmama rağmen halen eşimin face hesabına gelen mesajlar bendeki messengera da düşüyor.
Yani ben önce eşime gelen mesajları gördüm, sonra face duvarında arkadaş olduklarını, en son e-postasına bakıp kim kimi eklemiş ona baktım.
Burda eşimi savunmak falan gibi bir amacım yok ekleyen eski kız arkadaşı ama önceden haberleştiler mi eşimin oraya geleceğini biliyormuydu, birinden mi duydu eşim mi söyledi onları valla bende bilmiyorum. Aslında keşke eşime sormak aklıma gelseydi. Önemli olan eşimin kabul etmiş olması zaten birde diğer bisürü şey.