- 13 Mayıs 2012
- 4.809
- 3.578
- 448
- Konu Sahibi mavi_turna
Erkekler çok bencil genel olarak konuşuyorum elbette, bir bebek gibi çok fazla ilgi bekliyorlar , tabii ne olursa olsun bu eşinin yaptığını HAKLI çıkarmaz ana lütfen onun bu konuyu açıklamasına izin ver çünkü boşansan bile yıllarca düşüneceksin acaba gerçekten ne oldu diye4. yıla girecektik evliliğimizde bu ay sonu, 1 yıl flörtümüz var yani toplam 5 yıllık bir ilişki bizimki. O kızla benimle tanışmadan 1 yıl önce ayrılmıştı yani yaklaşık 6 yıl önce bitmiş bir ilişki.
Aslında bende kendimi sorguluyorum ama bilmiyorum ki 4 4 lük bir eş değilim tabi, belkide aşırı sakinliğimden oldu bunlar.
Size bir anımı anlatacağım :)
3 yıl kadar önce evliliğimizin ilk aylarında iş için doğuda bir ilimize gittik bizim işimiz arazide, dağlarda. Neyse araziye çıktık müşterimizin kendi çalışanı olan mühendis bir kız var oda yanımızda bizim evli olduğumuzu nerden bilsin. Eşim arazide ölçüm alırken kız bana şöyle birşey dedi - ya çok tatlı çocuk ama yüzük var kim kaptıysa artık- ben hiç birşey söylemedim kıza ne diyim ki yani.
Eşim bunu duyunca bana ne dedi biliyomusunuz? Ya sen çok değişik bi tipsin, kıza al senin olsun deseydin bari!!! Neymiş ona sahip çıkmamışım olaya bak napsaydım kızın saçını başını mı yolsaydım orda :)))
Zaten arazide işimiz bitince merkezde eşimin elini tuttum öyle yürüdük gezdik kız da yanımızdaydı. Ben zaten cevabı en münasip şekilde vermemişyim dimi. Ama eşim çok darılmıştı bana kıza orda konuşacaktın, o benim kocam diyecektin demişti.
Bilmiyorum ki acaba sorun bendemi?