Kızlar aslında ben buraya Annem le aramızda geçen konuşmayı yazmaya gelmiştim ama önce sizlerin yorumlarına cevap vermek istedim.
Annem bir kocan haklı demedi yani, inanmakta zorluk çekiyorum ya.
Olayın olduğu gün , yani eşimle konuştuğumuz ve beni tartakladığı gün evime çok geç geldim. Anneme anlatmayacaktım ama sıkıştırınca birde zaten o halimi görünce mecbur anlatmıştım. O an hemen boşanacaksın asla istemiyorum onu damat olarak bitti bu iş falan diyen kadın şimdi beni sıkıştırıp duruyor.
Kayınvalidem ile görüşmüşlerdi bunlar işler bu noktaya gelince, kayınvalidem normal olarak oğlunu savunuyor tabi, artık anneme ne dediyse nasıl anlattıysa,
annem benim herşeyi büyüttüğümü, adamın beni tartaklaması için zemin yarattığımı (kaşındığımı) insan kocasına bende başka erkeklere giderim derse sonucunun bu olacağını, bu yaşta kendisi babama bunu dese babamın bile aynı şekilde davranacağını, adam senden birşey gizlememiş, dürüstçe gelmiş ben bunları bunları yaptım ama ileri gitmedim pişman oldum vazgeçtim demiş, sen daha neyi uzatıyorsun. Gül gibi kocan var biraz kıymet bil dedi.
Birde ben ne kadar iyi bir eşmişim ona bakacakmışım. Bana diyor ki ben senin annenim ama seninde hatan çok kızım, kocanla çok kankisin :))) yani aynen böyle kankisin dedi.