Kocam ne halt karıştırıyor sizce?

hissettin ise doğrudur...bunlar alışmışlar her çiçekten bal almayı..seven kadınların duyguları ile oynamayı..sonra kız suçlu olacak...senin eşin kusura bakm Ş....sizlik yapıyor

okumadan nasıl bildim..allah aşkına artık kadınları suçlamaktan vazgeçin adamlar pislik iste kabul edin..o olmazsa başkası olacak bu kadar basit iste

Aslında mesajlaşmaları silmeseydi benim yine aklıma birşey gelmezdi orada görürdüm ne yazdıklarını, belki en fazla döndüğünde kızı silmesini isterdim listesinden. Ama mesajları silinmiş görünce içime bir şüphe düştü, Neden? ben olsam masum bir merhaba içerikli konuşmaları silmem hatta özellikle silmem ki sonra kendimi aklamak zorunda kalmayım.
Eşim büyük ihtimal benim görmeyeceğimi düşündü, çünkü gündüz telefon pek elimde olmuyor.

Hat dökümanına ulaşamam çünkü şirkete ait bütün verilerde online şifreler falan kendinde.
Yok öyle ciddi değilmiş eşimin vaktinde anlattığı kadar biliyorum, ama 8 ay kadar sürmüş ve pek çok şey yaşadıklarını da biliyorum.
Amin teşekkür ederim.

Çok haklısın her yönü ile yanlış haraketler bence fakat geldiği zaman kesinlikle karşınıza alıp konuşun nasıl rahatsız olduğunuzu dile getirin. nasıl bir rahatlık bu anlamadım hatta kendisinden bu kişi ile görüşmemesini isteyin

valla benim eşim siler, ben de sizin gibi düşünüp neden sildin diye kavga çıkarırım.
Problemleri yanlış yolla çözmeleri meşhurdur bu erkeklerin.
Ama ben evde kendi kafamda kuracağıma, ya da yanıma gelip olayları açıklamasını bekleyeceğime telefondan da olsa sorardım hesabımı.
Gitme imkanınız olsa daha güzel olurdu ama olmuyorsa da daha fazla hayatının içinde yer almaya bakın. İşi dışında sizi daha sık aramasını sağlayın.

okumadan nasıl bildim..allah aşkına artık kadınları suçlamaktan vazgeçin adamlar pislik iste kabul edin..o olmazsa başkası olacak bu kadar basit iste
Ama şimdi şöyle düşün durduk yere bunca yıl sonra ve ortak arkadaşlıklar nedeniyle Evli, Çocuklu olduğunu bildiğin eski sevgilini niye ekliyorsun, zaten benim kocam asla masum değil hiç bir yorumumun da kız aklını çeldi kocamın da demedim ki. Ama kadın kadına bunu neden yapar?

kimbilir ne dedi kıza,,,,,o kızın yerine kendinizi koyun..mantıklı bir cevap bulursunuz mutlaka.....

dediğin gibi ikisi de olabilir ama o kızı kabul edip konuşmasını ne yapıcaz.
hadi hiç birsey yapmamış olsun ama o kızla muhabbeti bence affedilemez..
sen yapsan aynısını ne yapardı acaba???
Yok ben karar verdim getireceğim burnundan ama böyle uzaktan olmaz telefonla kavgası yapılacak iş değil bu!

kadınlar kadar zayıf kim var bu dünyada...atmasınlar güçlüyüm diye....koskoca EBRU SALLI bile bir güler yüze bir tatlı dile..güzelsin kelimesine...2 cocuğu olmasına ragmen boşanmadımı

Yok ben karar verdim getireceğim burnundan ama böyle uzaktan olmaz telefonla kavgası yapılacak iş değil bu!
al iste şimdi siz çok özür dilerim sakın yanlış anlamayın ama sütü bozuk bir kadın ,zayıf karakterli biri olsanız..sizde onu aldatmayı düşünmeyecekmiydiniz..yada biri çıkıp ay söyle güzelsin böyle iyisin sen bunu haketmedin dese...aklın kaymayacakmı

bu kadar erkek Karısını sevgilisini kimle aldatıyor? Evli OLDUĞUNU bile bile ilişkilere devam eden Kadınlarla. Erkeğin suçu yüzde yüz ise, kadının suçu da yüzde yüz.
Ben de gereksiz yere Kadınları kadın oldukları için savunanlara sinir oluyorum..

ben kadınları savunmuyorum ,DUYGUSAL ,HİSSİ KONULARDA ZAYIFLAR sadece onu diyorum...oldu birde erkek erkege yapsın..zaten oda başladı ya neyse :)

Annemi aradım, 2 gün çocuğa bakmasını rica ettim eşimin yanına gideceğim oğlumu götüremem biliyosun dedim
Hayatımda hiç bir zaman anlamadığım birşey bu zaten, bunu evli olduğum ve şuan böyle bir durum yaşıyorum diye yazmıyorum. Genç kızların, genç hanımların evli adamlardan nasıl beklentisi olur bilmiyorum. Karısına bunu yapan adam boşansa seninle evlense sanada yapacak bunu. Ben bekarken tanıdığım uzak veya yakın erkek çevremden biri evlense araya belli bir resmiyet koyardım eskisinden daha ölçülü davranırdım ki karısının aklına birşey gelmesin kimse yuvasında sorun yaşamasın diye. İnsan biraz ince düşünmeli, hele ki kadınlar... Önce kendileri için.

Ama bakın ilk meajı atan ekleyen eski kız arkadaşı tamam benim ki zaten meraklıymış hemen atlamış ama zemini oluşturan kız burda , eşim onu ne diyip kandıracak?

Arkadaşım ne o öle hemen boşanayım mı falan, yok öyle şeyler düşünmeyin kanıtlanmamış birşey ile yuvamı dağılır? tamam eşin zaten onu kabul ederk bir hata yapmış, üstüne konuşma olmuş, ama sadece bunlar için suçlayabilirsin şu durumda ,bunun ötesinde ne desen boş olacak her türlü üste çıkar, ayrıca bence iş işten geçmiş mesajı silmişse numarasını almıştır diye düşünüyorum ama siz yinede gözünüzün önünden ayırmayın telefonunuzu,olaki teli almadı masumca bir konuşma oldu vs siz kızmayın diye sildi , elbet tekrarı olacaktır o konuşmanın,bu iki hafta içinde mutlaka takip halinde olun, bence bir iki gün bekleyip kızı faceden silin ,zaten size soramaz sorarsada ağzının payını verin eski sevgilinin onun face'inde ne işi olur diye, neyse durun bakalım size anlatacakmı? ama dediğim gibi gözünüzün önünden ayırmayın telefonu hatta tekrar girerlerse,biraz bekleyip muhabbetin gidişine göre muhabbete katılın ,aa merhaba hayatım ne güzel sohbet ediyorsunuz neyse ben bölmeyeyim devam edin siz bende şimdi evden çıkıyorum gibi aman ne bileyim işte öyle şeyler yazıp girin araya ,sonrada hiç bişey yazmayın telefonunu 1 saat falan açmayın o zaman o tutuşacaktır işte , ay yazarken bile sinirlendim pislikler ya

Annemi aradım, 2 gün çocuğa bakmasını rica ettim eşimin yanına gideceğim oğlumu götüremem biliyosun dedim, annem yarın gelecek memleketten. Bakalım o gelsin ben gideceğim akşam uçakla haber vermeden.

Sakin belli etme esine.
Messengerda sildigin mesajlari geri getirme sansin var diye biliyorum. Hic yapmadim ama gormustum bi ara geri getirmek istermsinz silinenleri diye.

Ilk once hemen silinenler kutusuna bak. Bulamadiysan internetten arastir silinen mesajlar nasl gelir bi bak.

Sakin sakin belli etme esine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…