- 6 Ekim 2006
- 596
- 643
- 628
- Konu Sahibi mavi_turna
-
Amin inşallah, şuan zaten pek yapacak bir şey yok.Bence hiç kuruntu yapma ferah tut kalbini..
okumadan nasıl bildim..allah aşkına artık kadınları suçlamaktan vazgeçin adamlar pislik iste kabul edin..o olmazsa başkası olacak bu kadar basit isteŞuan eşim kadar o kıza da kızgınım evli olduğunu biliyosun hadi bilmediğini varsayalım face profilinde yazıyor adamın neden ekliyosun, neden mesaj yazıyosun amacın ne ya ! Adam mı kalmadı sanki madem o kadar meraklısıydın benimkinin baştan elinde tutsaydın.
Sanırım sizlerinde dediği gibi şuan beklemede kalmak en iyisi gibi duruyor, zaten böyle durumlarda eşimin zeytinyağ gibi üste çıkması çok kolaydır. Haklıyken haksız duruma düşürüverir insanı.
Gerçi bu durumda haklı olmayı hiç istemem.
Aslında mesajlaşmaları silmeseydi benim yine aklıma birşey gelmezdi orada görürdüm ne yazdıklarını, belki en fazla döndüğünde kızı silmesini isterdim listesinden. Ama mesajları silinmiş görünce içime bir şüphe düştü, Neden? ben olsam masum bir merhaba içerikli konuşmaları silmem hatta özellikle silmem ki sonra kendimi aklamak zorunda kalmayım.Ben olsam eşimle arayıp konuşurum, dönüşünü beklemem.
siz sanırım mesajlaşmasına kızmamışsınız, sadece görüşür mü diye üzülüyorsunuz.
O zaman mesajları gördüğünüzü ama sizin için sorun olmadığını ama sınırının da görüşmek olduğunu belirtin.
Kızmadan sinirlenmeden.
bu arada siz çalışmıyorsanız siz de gidin, 2 hafta ayrı kalınır mı yok yere.
Hat dökümanına ulaşamam çünkü şirkete ait bütün verilerde online şifreler falan kendinde.Hat dokümanına ulaşmaya çalışabilir misiniz acaba ? Ve su süreçte size davranışlarında değişiklik var mi ? Anladığım kadarıyla yok ama erkeklerin yapısı gereği kadınlar kadar detaylı düzenlemezler. Bazen yaptıkları şeyler onlara normal gelir. Bu kızla arasında ki ilişki nasılmış ciddiler miydi acaba ? RABBIM eşinizi doğru ayırmasın bebeğinizin yüzü suyu hurmetine..
Eşim bana bu konuda masum gelmiyo ki zaten, hadi eski sevgilin seni ekledi ne diye kabul ediyorsun, zaten burdan niyeti bozuk, 2 ne diye aynı yerde olduğunuzu belirtme gereği duyursun. Bana da normal gelmiyor ama çok saçma hala daha konduramıyorum ya.
Aslında mesajlaşmaları silmeseydi benim yine aklıma birşey gelmezdi orada görürdüm ne yazdıklarını, belki en fazla döndüğünde kızı silmesini isterdim listesinden. Ama mesajları silinmiş görünce içime bir şüphe düştü, Neden? ben olsam masum bir merhaba içerikli konuşmaları silmem hatta özellikle silmem ki sonra kendimi aklamak zorunda kalmayım.
Eşim büyük ihtimal benim görmeyeceğimi düşündü, çünkü gündüz telefon pek elimde olmuyor.
Ama şimdi şöyle düşün durduk yere bunca yıl sonra ve ortak arkadaşlıklar nedeniyle Evli, Çocuklu olduğunu bildiğin eski sevgilini niye ekliyorsun, zaten benim kocam asla masum değil hiç bir yorumumun da kız aklını çeldi kocamın da demedim ki. Ama kadın kadına bunu neden yapar?okumadan nasıl bildim..allah aşkına artık kadınları suçlamaktan vazgeçin adamlar pislik iste kabul edin..o olmazsa başkası olacak bu kadar basit iste
kimbilir ne dedi kıza,,,,,o kızın yerine kendinizi koyun..mantıklı bir cevap bulursunuz mutlaka.....Ama şimdi şöyle düşün durduk yere bunca yıl sonra ve ortak arkadaşlıklar nedeniyle Evli, Çocuklu olduğunu bildiğin eski sevgilini niye ekliyorsun, zaten benim kocam asla masum değil hiç bir yorumumun da kız aklını çeldi kocamın da demedim ki. Ama kadın kadına bunu neden yapar?
Yok ben karar verdim getireceğim burnundan ama böyle uzaktan olmaz telefonla kavgası yapılacak iş değil bu!dediğin gibi ikisi de olabilir ama o kızı kabul edip konuşmasını ne yapıcaz.
hadi hiç birsey yapmamış olsun ama o kızla muhabbeti bence affedilemez..
sen yapsan aynısını ne yapardı acaba???
al iste şimdi siz çok özür dilerim sakın yanlış anlamayın ama sütü bozuk bir kadın ,zayıf karakterli biri olsanız..sizde onu aldatmayı düşünmeyecekmiydiniz..yada biri çıkıp ay söyle güzelsin böyle iyisin sen bunu haketmedin dese...aklın kaymayacakmıYok ben karar verdim getireceğim burnundan ama böyle uzaktan olmaz telefonla kavgası yapılacak iş değil bu!
ben kadınları savunmuyorum ,DUYGUSAL ,HİSSİ KONULARDA ZAYIFLAR sadece onu diyorum...oldu birde erkek erkege yapsın..zaten oda başladı ya neyse :)bu kadar erkek Karısını sevgilisini kimle aldatıyor? Evli OLDUĞUNU bile bile ilişkilere devam eden Kadınlarla. Erkeğin suçu yüzde yüz ise, kadının suçu da yüzde yüz.
Ben de gereksiz yere Kadınları kadın oldukları için savunanlara sinir oluyorum..
Hayatımda hiç bir zaman anlamadığım birşey bu zaten, bunu evli olduğum ve şuan böyle bir durum yaşıyorum diye yazmıyorum. Genç kızların, genç hanımların evli adamlardan nasıl beklentisi olur bilmiyorum. Karısına bunu yapan adam boşansa seninle evlense sanada yapacak bunu. Ben bekarken tanıdığım uzak veya yakın erkek çevremden biri evlense araya belli bir resmiyet koyardım eskisinden daha ölçülü davranırdım ki karısının aklına birşey gelmesin kimse yuvasında sorun yaşamasın diye. İnsan biraz ince düşünmeli, hele ki kadınlar... Önce kendileri için.bu kadar erkek Karısını sevgilisini kimle aldatıyor? Evli OLDUĞUNU bile bile ilişkilere devam eden Kadınlarla. Erkeğin suçu yüzde yüz ise, kadının suçu da yüzde yüz.
Ben de gereksiz yere Kadınları kadın oldukları için savunanlara sinir oluyorum..
Ama bakın ilk meajı atan ekleyen eski kız arkadaşı tamam benim ki zaten meraklıymış hemen atlamış ama zemini oluşturan kız burda , eşim onu ne diyip kandıracak?al iste şimdi siz çok özür dilerim sakın yanlış anlamayın ama sütü bozuk bir kadın ,zayıf karakterli biri olsanız..sizde onu aldatmayı düşünmeyecekmiydiniz..yada biri çıkıp ay söyle güzelsin böyle iyisin sen bunu haketmedin dese...aklın kaymayacakmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?