Kocam neden böyle

Ne sakalasmasi bildiğin sevgili olmuş kızla.nasi üste çıkmasına izin verdiniz valla hayret ediyorum.hadi boşanmayacaksiniz ama bari suçunu kabul edip sesini kesip otursun yerine.

Bu net olarak aldatmadır eşiniz kur yapmış emin olun zamanla başka şeylerde öğrenirsiniz böyle adamlar ne yazık ki zamanla düzelmiyor lütfen düzelir umuduyla olaya bakmayın

Eşiniz ona canımın içi mi yazmis . Afedersiniz bok götüren ev sizinkimi yani pasaklı mi demek istemiş .Ara yokki ne demek ara yok o yazlıkta ne denek ben doğrumu anladım

Aldattığı aşikar kalkmış bir de hakaret ediyor paşam. Bi cinnet her şeyi hallederdi nasıl sakin kaldınız?

Ya hakaret ediyor sizi gömüyor da ben tabiki karışmam evlilik sizin pek saygı kalmamış aranızda sanki tüm dünyaya karşı biz değilsiniz Yo değilsiniz gerçekten

Eşinizin size zerre sevgisi ve saygısı yok. Siz de bir garipsiniz. Nerdeyse özür dileyip ben ettim sen etme diyeceksiniz eşinize. Bir silkelenip kendinize gelin adam sizi aldatıyor. Bunun başka açıklaması yok

Hesap sorsanız ne sormasaniz ne okumuşsunuz neyin açıklamasını bekliyorsunuz gömüyor işte ben aldatır aldatmaz hiç bilemem karismamda aldatması çok kötü de arkadan millete sizi cekistirmesi çok mu notmal cinnet falan halletmez.Halledecek olan şey ya böyle arkadan sallayıp karısını diline dolayan insanla çocuk var seviyorum da alışkanlık diye devam etmek yada güvenim kalmadı diye gerekeni yapmak.Onun kararı beni ilgilendirmez sadece daha çok saygisizligina denk gelmek istemiyorsanız telefon falan karıştırmayın

Kalbim acıdı okurken gercekten bu erkekleri allah bildiği gibi yapsın. Belkı normal zamanda hakaretleri yutmazsın ama araya baska kadın gırınce tetıklenıyorum bende yorum yapamıyorum o yuzden ama esını cıdden pisliğin teki gülmesin o yüzü

İğrenç herif hem suçlu hem güçlü. Birde size hakaret ediyor. Umarım ekran görüntülerini almışsınızdır. Sizi resmen aptal yerine koymuş. Bu adamı asla dinlemeyin ve boşanın yazıklar olsun.

Hep o haklı suan bile bu konuşmalar şaka amaçlıymış ne diyeceğimi ne yapacağımı inanin bilmiyorum
Ay bı kendinize gelin. Onun ne dediğinin önemi yok. Birincisi sizi aldatmış. İkincisi size küfür edip kötü davranıyor.
Üçüncüsü mesleğiniz var aileniz arkanızda. İki iki dört eder. Bu sıralamada özsaygisi olan her insan boşanır..olur da şimdi bosanmazsaniz manipüle edecek adam sizi. Şimdiden etmiş bile üstüne size hakaret etmiş . Yuh diyorum yani

Ailenizden sakladiniz da is yerinde millet arkanizdan demedigini birakmiyordur oraya nasil gitceksiniz. Bence bu ikisinin arasindaki mevzuyu koca hastane biliyodur sizin dunyadan haberiniz yok. Benzer bisey vardi adam kadini ayni hastanede aldatiyordu kadin haric herkesin de haberi vardi ayni ona dönmüş.

Zaten bi adam bi kadini durduk yere kotuluyorsa, onun konusu evde geciyorsa rapor veriyorsa bisey vardir. Mesajlari gordugunuzu okumadan daha anladim bi haltlar oldugunu "her seyi gelip sana anlatiyorum" demesinden

Son düzenleme:
ABla kendini yorup üzmektense yoluna bakman senin için daha iyi olur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…