Kocam neden böyle

eşimde canimin içi demiş

eşimde ara diye bir şey yok ki o zaten yazlıkta demiş

eşim yazmış kalbimi gosterdim içinde sen varsın demiş gülmüş bu şekilde her ikiside gülerek salakliga vurup konuşmuşlar

Eşimin erkek arkadaşı başka gruptan yazmış hayırdır bu ne samimiyet falan

hiç bir hatasını görmedim bütün mesajları aciktadir .

bana gelip salak kes sesini demesi zoruma gidiyor
Su alıntıları bir daha okuyun.Sizin hata görememeniz eşiniz hatasız olduğu anlamına gelmiyor.Mesajları neden saklasın ki adam gördüğünüz herşeye bir yalan uydurup,sizi kandırıyor zaten,sizden korkusu olmadığından saklamaya bile gerek görmemiş.Erkek arkadaşları bile hayırdır diye soruyor ,gözünüzü açın

Acilen s.... Ağzına başka da bisi demiyorum tek ayak üstünde aldatilmissiniz

Aklıma ne geldi

Şu ciğerini satsanız beş kuruş etmeyecek adamlara bu kadar boynunuzu eğmeyin lütfen güçlü olun karşısında güçlü olun ki ona muhtaç olmayacağınızı anlasın...Ben her boku yesem de ne yaparsam yapayım beni bırakmaz kafasında olan o kocanıza bir ders verin ve bırakın..Minnet etmeyin lütfen...Okurken sinir krizi geçirdim adeta. Ona dünyanın kaç bucak olduğunu gösterin kendini birşey sanmasın atın gitsin böyle çöpleri kurtulun

Eşim bir şey demiş hemen bizim için araniz yine mi kötü yazmış eşimde ara diye bir şey yok ki o zaten yazlıkta demiş
Evi affedersiniz ama b..k götürüyor temizlemem lazım demiş
Buraya kimse değinmedi sanırım aranız yine mi kötü derken eşin sürekli seninle aranda geçen problemleri ona mı anlatıyor bu ne rahatlık böyle

Adam sizi ALDATIYOR siz ise aman kimse duymasın tek yanlışını görmedim diye kendi aklınızı küçük görüp kendinizi kandırıyorsunuz Önceden güzel gizlemiş görmemişsiniz eee şimdi gördünüz ..az mantık ya az mantık şaka yollu kim kime kalbimde sen varsın der, normalse hadi sizde iş arkadaşınıza yazın bakalım, arkasına espri patlatın sonra verin leş kocaya okusun orada sizi dövüp evi yıkıp sizi or..... ilan eder.Hayatınızı karartır

Buna da cevapları ama biz kankayiz ya şaka yoluyla anlatıyordum derler

Biz de salağız ya yeriz. Bunlara inanan kadın cidden var mıdır? Olmasın ya lütfen. Zamanında bana da söylendi yedim mi yemedim ama zaten boşanacağım ve nefret ettiğim için umurumda olmadı hatta işime geldi. Şuan ki aklımla benim kocam ya da sevgilim bana bunları dese onu oraya gömerim.

Kalbinde değilsin adamın, sevmiyor seni çok üzgünüm ama yavşağın teki, yürüyormuş kadına madem buyur yollar senin demek lazım ona. Ama sen bunları bile alttan almışsın, adam yüzüne tükürse yarabbi şükür diyosun, napılır ki?

Okurken sinirlerim bozuldu. Siz onca şey yapın evliliğiniz için o kalkıp aldatsın sonra da üste çıksın. Erkeklere hiçbir şekilde güvenemeyecek miyiz ya? Bir de çok iyi manipüle ediyorlar. Ama sen birine yan gözle baksan aşağılık olursun kötü kadın olursun. Ama ayakları üstünde duran kendine güvenen bir kadın olmanız içimi rahatlattı. Şutla gitsin kiminle ne yapıyorsa yapsın.

Aldatırken yakalanan erkek çırpınması diye yorumladım

Sizi aptal yerine koyana aptalca davranmak gerek. Cocugunuzun annesisiniz, kocanizin degil. Bu sonsuz anlayisli olma, alttan alma halleri evlada yapilir.

Hastanede nasıl rezil edebilir merak ettim yani mesajlar nasıl yayilacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…