- 26 Ağustos 2018
- 201
- 144
- 103
- 33
Lütfen bana yardım etBan yemeyim şimdi marka filan ı.p.n diyeyim siz anlayın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lütfen bana yardım etBan yemeyim şimdi marka filan ı.p.n diyeyim siz anlayın
Marka adı paylaşmanın yasak olduğunu bilmiyordum... programın adını yazın bari...Ban yemeyim şimdi marka filan ı.p.n diyeyim siz anlayın
Bilmiyorum sadece takip et yazıyor Konum direk gözüküyor vallahi çok acayip yaptı çocuk ben sadece girip bakıyorum gençler bu işi aşmışMarka adı paylaşmanın yasak olduğunu bilmiyordum... programın adını yazın bari...
Kocam bundan anlayacak olgunlukta bir insan değil kocamı bırak ailesi bile karını ara diyecek olgunlukta değil oyun istiyorlar yoksa ben atmaz mıydım aklı başında adamaMesaj at, kocaman insanlarız üstelik evliyiz, bu şekilde durarak bir yere varamayız, nerdeysen eve gel konuşalım, orta yol varsa bulalım yoksa medeni insanlar gibi yollarımızı ayrıalım diye
Eğer eşinin g mail hesabını biliyorsan hesabına girip aramaların olduğu yerde konum var.Konumu açtığınız zaman nerde olduğu adresine kadar yazar.arkadaşlar size bişry sorucam benim kafam çalışmadı bişey bulamadım eşimle kavga ettik o kendi ailesinin yanına ben kendi ailemin yanına gittik. 12 gündür aramıyor sormuyor işe başlamış olması lazım ben eve döndüm işe başlayacagım için evde de yok. Nerde oldugunu nasıl öğrenebilirim bi fikri olan var mı? Zekanıza güveniyorum
İyide karşı taraf izin vermeden izlenebilen program varmı? Ay merak ettim.Cep telefonunuza takip programı indirin ve numarasından konumuna bakın![]()
Var var vallahi bilsem yazıcam hatta benim görümcemin kocası intihar etmeye kalktı onun kadın patronu durun ben yerini bulucam gidicez deDi vallahi buldu gittik elimizle koymuş gibi bulduk varda çok anlamak lazım vallahi hırs yaptım öğrenip burda herkese yolluycamİyide karşı taraf izin vermeden izlenebilen program varmı? Ay merak ettim.
Bu arada kadının kocası şok oldu sen Nasıl buldun diye yemimle söylemediİyide karşı taraf izin vermeden izlenebilen program varmı? Ay merak ettim.
Ahahaha ay vallahi ben şok. Valla yaz bekliyorum.Var var vallahi bilsem yazıcam hatta benim görümcemin kocası intihar etmeye kalktı onun kadın patronu durun ben yerini bulucam gidicez deDi vallahi buldu gittik elimizle koymuş gibi bulduk varda çok anlamak lazım vallahi hırs yaptım öğrenip burda herkese yolluycam![]()
Durun Nasıl oluyor yemin ederim bilmiyorum öğreneyim yazıcamAhahaha ay vallahi ben şok. Valla yaz bekliyorum.
Şifresine gerek yok karşılıklı eklemek gerek.Eşimle ikimizinki de iphone. İphonu Bul dan birbirimizi takip edebiliyoruz. Ama karşı tarafın apple mail adresini ve şifresini bilmek gerekiyor
Siz de herşeye boşanma davası aç kolaydı öyle boşanmak yüzlerce kez düşündüm beni 12 gündğr aramayan kocayı boşamayı ama kolay değil
Sizi terketmiş olabilir mi?arkadaşlar size bişry sorucam benim kafam çalışmadı bişey bulamadım eşimle kavga ettik o kendi ailesinin yanına ben kendi ailemin yanına gittik. 12 gündür aramıyor sormuyor işe başlamış olması lazım ben eve döndüm işe başlayacagım için evde de yok. Nerde oldugunu nasıl öğrenebilirim bi fikri olan var mı? Zekanıza güveniyorum
Konu sahibinin yapması gerekeni eşi yapmış
Neden kolay değil ki? Size otogarda o... diye bağırıp küfretmişti diye hatırlıyorum en son eşiniz. Evi siz geçindiriyorsunuz. Babası size “evlenirken bana mı sordunuz, boşanırsan boşan” diyor. Eşiniz ailesinin ağzının içine bakıyor, sizi yok sayıyor. Yine de kolay değil mi yani? Çocuk da yok üstelik. Sırtınızdan kambur atacaksınız. Zor mu bu kadar?