Kocam nerde nasıl öğrenirim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mesaj at, kocaman insanlarız üstelik evliyiz, bu şekilde durarak bir yere varamayız, nerdeysen eve gel konuşalım, orta yol varsa bulalım yoksa medeni insanlar gibi yollarımızı ayrıalım diye
Kocam bundan anlayacak olgunlukta bir insan değil kocamı bırak ailesi bile karını ara diyecek olgunlukta değil oyun istiyorlar yoksa ben atmaz mıydım aklı başında adama

Eşimle ikimizinki de iphone. İphonu Bul dan birbirimizi takip edebiliyoruz. Ama karşı tarafın apple mail adresini ve şifresini bilmek gerekiyor

arkadaşlar size bişry sorucam benim kafam çalışmadı bişey bulamadım eşimle kavga ettik o kendi ailesinin yanına ben kendi ailemin yanına gittik. 12 gündür aramıyor sormuyor işe başlamış olması lazım ben eve döndüm işe başlayacagım için evde de yok. Nerde oldugunu nasıl öğrenebilirim bi fikri olan var mı? Zekanıza güveniyorum
Eğer eşinin g mail hesabını biliyorsan hesabına girip aramaların olduğu yerde konum var.Konumu açtığınız zaman nerde olduğu adresine kadar yazar.

İyide karşı taraf izin vermeden izlenebilen program varmı? Ay merak ettim.
Var var vallahi bilsem yazıcam hatta benim görümcemin kocası intihar etmeye kalktı onun kadın patronu durun ben yerini bulucam gidicez deDi vallahi buldu gittik elimizle koymuş gibi bulduk varda çok anlamak lazım vallahi hırs yaptım öğrenip burda herkese yolluycam ;)

Var var vallahi bilsem yazıcam hatta benim görümcemin kocası intihar etmeye kalktı onun kadın patronu durun ben yerini bulucam gidicez deDi vallahi buldu gittik elimizle koymuş gibi bulduk varda çok anlamak lazım vallahi hırs yaptım öğrenip burda herkese yolluycam :KK66:
Ahahaha ay vallahi ben şok. Valla yaz bekliyorum.

Siz de herşeye boşanma davası aç kolaydı öyle boşanmak yüzlerce kez düşündüm beni 12 gündğr aramayan kocayı boşamayı ama kolay değil
:işsiz::işsiz:
Neden kolay değil ki? Size otogarda o... diye bağırıp küfretmişti diye hatırlıyorum en son eşiniz. Evi siz geçindiriyorsunuz. Babası size “evlenirken bana mı sordunuz, boşanırsan boşan” diyor. Eşiniz ailesinin ağzının içine bakıyor, sizi yok sayıyor. Yine de kolay değil mi yani? Çocuk da yok üstelik. Sırtınızdan kambur atacaksınız. Zor mu bu kadar?

Diğer konunuza bi göz attım orda baya dertlisiniz aslında. Ama bunlara rağmen boşanmayı düşünmeyip eşimin yerini nasıl öğrenebilirim diyosunuz. Kimse size boşa bu adamı vs diyemez. Kendi kararınız olmalı bu. Fakat evli kalmaya devam etsenizde sağlıksız bi evlilik bu farkında mısınız ? Adam annenizi susturmadınız diye herkesin içinde size , karısına o... demiş , üzerine sizi 2 haftadır aramamış siz bu adamı merak ediyorsunuz. İlginç :işsiz:

arkadaşlar size bişry sorucam benim kafam çalışmadı bişey bulamadım eşimle kavga ettik o kendi ailesinin yanına ben kendi ailemin yanına gittik. 12 gündür aramıyor sormuyor işe başlamış olması lazım ben eve döndüm işe başlayacagım için evde de yok. Nerde oldugunu nasıl öğrenebilirim bi fikri olan var mı? Zekanıza güveniyorum
Sizi terketmiş olabilir mi?

Yorumları okumadım ulasabildiniz mi bilmiyorum ama Facebook ta aktif olduğunda hangi şehirden girdiği belli oluyor diye duymustum

Takip programı
:işsiz::işsiz:
Neden kolay değil ki? Size otogarda o... diye bağırıp küfretmişti diye hatırlıyorum en son eşiniz. Evi siz geçindiriyorsunuz. Babası size “evlenirken bana mı sordunuz, boşanırsan boşan” diyor. Eşiniz ailesinin ağzının içine bakıyor, sizi yok sayıyor. Yine de kolay değil mi yani? Çocuk da yok üstelik. Sırtınızdan kambur atacaksınız. Zor mu bu kadar?
Konu sahibinin yapması gerekeni eşi yapmış :KK66:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X