Kocama gelen evdemisin mesajı

Arabayla bir 40 dakika sürdüğü için bazen yorgunum diye kalıyordu
30-40 dk yol için pansiyonda kalanı da ilk defa gördüm. Evine gitmek varken üstelik.
Ben de işle ilgili mesajlasiyorum ama mesajlarımın hepsi de duruyor, hem konunun geçmişini hatırlıyorum hem de silmem gereken bir durum yok alt tarafı işle alakalı mesaj yani neyini sileyim bunun?
Konu Sahibi bunu kurcalarsan altından bir şeyler çıkacak, kendini hayat kurmaya niyetin yoksa boşuna kurcalama. Fazla pasif gördüm seni zaten.

Bu erkekler yalan söyleyip kadınları da inanacak kadar saf görüyorlar.

Geçmiş olsun

konu sahibi biraz sanki pasif misiniz çok rahat gibisiniz sakinsiniz böyle bi enerji vs yok gibi hissediyorum
Hissettiginiz tam tersi biriyim. Hiç bir şey banada mantıklı gelmiyor.Ama dediğim gibi o an dondum kaldım. Siz olsaydınız ne yapardınız?

Kalmasına izin verdiğim için mi ? Yoksa kızı arayıp sormadigim için mi ? Ya da evdeyim diye yazmadigim için mi? Bunların hiçbiri gelen mesaji silinen mesajı degistirmicekti zaten. Kavga dersen kralını yaptım.

Al yine bir mutsuz kadın. Neye inanmadim. Cvplarimi tekrar oku. Kocamin yaptigini savunsam burada ne işim var . Allah zeka vermiş birazcık kullanın ya. Allah aşkına güzel güzel mesaj atan arkadaşlarda var. Saldırınca ya da bu şekilde bir üslup kullanınca o saçma egonuz tatmin mi oluyor

Değiştirmeyecekti de konuyu netleştirecekti. Siz adama zaman kazandırmış oldunuz, şimdi daha dikkatli olacaktır. Mevzu bu Yağmur.

Ya yorgunsa kalabılır, çalışanın halini biz anlayamayız. Küçük yerlerde yol trafik anlayışı farklı olabılıyor, İstanbul’da yaşıyorum 1 saat yol normal mesela
Valla ben anlarım küçük yerde 45 dk büyük yerde 1,5 saat yol giderdim bir de bunun dönüşü var. Eve aileme kavuşmayı iple çekerdim. Konu sahibi bundan nasıl rahatsız olmuyor ilginç

Kendinizi tanımlamışsınız. Saldırmadım da sizi rahatsız eden bir durum yoksa suyu bulandırmayın dedim. Evet Allah zeka vermiş kullanın "evde misin"diye kocanız mesaj daha çok gelecek yoksa

Kendinizi tanımlamışsınız. Evet Allah zeka vermiş kullanın "evde misin"diye kocanız mesaj daha çok gelecek yoksa
Şu yazdığınız mesaj zekanızı daha çok ortaya koydu. Kaliteli insanlar doğru düzgün yazıp tavsiye verirken senin gibi özgüven ve aşağılık kompleksi sorunu olanlarda bu şekilde üslup kullanıyor.

Gevşek değil ilgi arsızı. Bir ilgi arsızı ilgi aldığı yeri kolay bırakmaz. Cihaz bozulması gibi durumlarda da mesaj atılmaz, aranır. Sizin eşiniz tamirci mi ki neden ona ulaşılsın gece gece, zaten adam pat diye gelebilecek olsa 40 dklık yolda neden pansiyon ayarlansın şirket tarafından?

Evde misin değil müsait misiniz derdi yok ya geçmiş olsun aldatma var net...

Ben sizi anladim. O an anlamayabilir insan hele laf arasinda sizin esinizin dedigi gibi yuvarlak bi cevap verildiyse. Onun icin olan oldu ona takilmayin. Mesaja gelince hic ama hic normal degil. Kimse kimseye evde misin diye mesaj atmaz. Aslinda evli birine mesaj atmaz bence kimse. Ozellikle bu gibi durumlarda direkt aranir, daha once plan yapildiysa, abi benim su isim vardi, musaitsen bi 5 dk bakiversen falan der gibi geliyor. Mesaj olayi samimilestirirken, mesaj iceriginin hic oluru yok. Mesajin onunun arkasinin olmamasi hic hic hic oluru yok. Takipte kalin bu konuyu hic fark etmemis gibi olun eger takip edecekseniz. Rahat davranmasini saglayin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…