Kocama gelen evdemisin mesajı

Msja kardeşim diye başlaması zaten yanımda karım var demek işte muhtemelen abiyle başlayıp saçma bir msj atacaktı eşin önceden kardeşimli şunlu bunlu konuşan bi tip olsa msj abi diye gelirdi zaten kandır kendini

Migros için diyebilirim çok da personel kollayan bir şirket değil, bezip çıkan çok, çoğu zincir marketler için diyebilirim ki en yoğun marketlerinde bile mümkün olduğunca az personel çalıştırıyorlar çalışan gider kalemi yüklü olmasın diye, 3 eleman markette hem mal taşıyor hem kasaya bakıyor hem etiketleme yapıyor hem temizlik.
Hal böyleyken yol ve barınma için çalışana kıyak yapmazlar, dediğiniz gibi asıl mesele adamın orada kalması evet ayda belki 2 defa olabilir o da akşam vardiyasına kalmışsa, sayım varsa ama bilerek isteyerek yorgun olmasa da kalıyor, fiziksel değilse dahi duygusal bir şeyler oluyor.

Madem mesajı gördünüz neden alıp da "evet evdeyim" yazdırmadınız eşinize ?

Ben mi bi tek buna takıldım bilmiyorum ama yarım saat uzaktaki iş için pansiyonda kalmak nedir? Bana hiç güven vermedi eşiniz. O an nasıl kapattınız meseleyi?

Şey gibi olmuş bu. Uyudun mu? Ben uyumadım da…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…