- 18 Aralık 2010
- 1.369
- 3.959
- 333
- Konu Sahibi yagmursugns
-
Aynen öyle ilk adım zaten adam bekar gibi yaşamaya başlamış devamı da gelmiş her bekar gibi sevgili yaparak :)Yazmıyayım diyorum ama yazacak o kadar şey var ki insanlar şehirler arası çalişıyorda her hafta sonu evine gidiyor orda paşam 40 dk yol için gelmiyor neden çünkü bekarmiş gibi kakara kikiri yaşamak hoşuna gidiyor herkes çok akıllı biz uyduruyoruz :)
Diyorum sabahtan beri göbemmm çatladı burda ama sakalım yokki işte
Aynısını yazdım yukarıyaSinir oluyorum üyelik iptali yapana veya forumdaki yorumlara cevap vermeyenlere ne demeye konu açıyorsunuz da bizim sizin değersiz hayatınız için zaman kaybı yaşamamıza sebep oluyorsunuz
Yapmaya çalışıyor zaten ama ceza aldığı için yapamıyorüyelik iptali değil ki tek ayak cezası yazıyor yalnız.
onu nasıl anlıyoruz?Yapmaya çalışıyor zaten ama ceza aldığı için yapamıyor
Zaten dün gece nişanlı olan kıza ayrı ayar oldum. Bütün gece forumda dün mesaj yazıldı duruldu. Biz ona dertlenirken prenses mışıl mışıl uyudu sabah uyandı yazılanlara cevap bile vermedi.Aynısını yazdım yukarıya
Profilde yazıyor ama cezalı olduğu için siteye giremiyoronu nasıl anlıyoruz?
Oda ayrı bi alem zatenZaten dün gece nişanlı olan kıza ayrı ayar oldum. Bütün gece forumda dün mesaj yazıldı duruldu. Biz ona dertlenirken prenses mışıl mışıl uyudu sabah uyandı yazılanlara cevap bile vermedi.
Arkadaşım sen poliyanna olabilir misinHesap iptalimi yapmış belki okudu mesajları yok öyle birşey eşi burada konu açtığını görmesin diye yaptı belkide anlatılan herşey birebir aynı değil kimbilir hakkında hayırlısı artık sonuçta onun evi onun kocası onun hayatı derdi olmasın konuda açmasın ne diyeyim
Bakin kavga, gurultuye gerek yok. Size yazik. Siz kendinizi, huzurunuzu dusunun. O an gecti artik. Yapacak bir sey yok. Su andan itibaren takipte kalin. Esiniz konuyu unuttugunuzu dusunsun o denli notr olun. Varsa ve devam edecekse mutlaka konusacaklar, gorusecekler degil mi.. bunun telefondan baska yontemi yok. Gerekirse takip edin. Hatta didikleyin. Ne makinesiymis, kaldiklari yere gidin. Konu komsusu kimmis, neymis. Ya bence cok acik yani midem bulandi gercekten ama ne bileyim Allah yardimciniz olsun. Eger boyle bir sey varsa sizin de kanita ihtiyaciniz var bunu unutmayin. Mahkeme su an bahsettiginiz seylerin hicbirini onemsemez. Kanit ister.Kalmasına izin verdiğim için mi ? Yoksa kızı arayıp sormadigim için mi ? Ya da evdeyim diye yazmadigim için mi? Bunların hiçbiri gelen mesaji silinen mesajı degistirmicekti zaten. Kavga dersen kralını yaptım.
Ay yoksa fakir üyeler onuda mı göremiyorProfilde yazıyor ama cezalı olduğu için siteye giremiyor
Ara dedi zaten diyorsunuz ama siz arasanız size kocanıza özel bişey diyecektim diyecek hali yok ki.Eee ke kü pardon yanlış kişiye yazdım der mesela. Siz orada yokmuş gibi eşiniz adına yazılacaktı bişeylerİnan zerre trip atmadım. Bende şaşırıyorum kendime ama bir şok geldi . Bu yazdıklarınızın hepsi sonra geldi aklıma . Bana ısrarla ara dedi zaten. Dediğim gibi o an sakince anlatmasıni istedim sadece ne ara bu kadar samimi oldunuz diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?