Kocama gelen evdemisin mesajı

Aynen öyle ilk adım zaten adam bekar gibi yaşamaya başlamış devamı da gelmiş her bekar gibi sevgili yaparak :)

Tamam konu sahibi mahkemeye gitsin madem ne diyeyim ben sanmıyorum siz sanıyorsunuz saygı duyuyorum her fikir sahibine ait aynı düşünmek zorunda değiliz fikir ayrılığı olabilir yorgundur peri çıkmıştır 40 dakjalik yolu cekmek istememiştir işte dönmüş evine sanki terk etmiş karısını çocuğunu neyse iyi forumlar benim fikrim bu malesef

Hayır bende şunu anlamıyorum ya bi konu açılıyor istenen cevaplar alamayınca hesap iptali yapılıyor gel buraya çat çat cevaplar ver işte karşılıklı bi aksiyon bi heyecan olsun ( genel olarak bu konu için değil yani )

Yani hiçbir şey olmamışsa bile bir şeyler olmuş. Oradaki ortam, kızlarla muhabbet hoşuna gitmiş ki evine gelmek yerine pansiyonda kalmış. Yoksa 40 dakika nedir yani, evde çocuğu, karısı dururken orada kalacak. Yorgunluktan olduğuna ancak konu sahibi inanır.
Diyorum sabahtan beri göbemmm çatladı burda ama sakalım yokki işte

Son düzenleme:
Hesap iptalimi yapmış belki okudu mesajları yok öyle birşey eşi burada konu açtığını görmesin diye yaptı belkide anlatılan herşey birebir aynı değil kimbilir hakkında hayırlısı artık sonuçta onun evi onun kocası onun hayatı derdi olmasın konuda açmasın ne diyeyim

Arkadaşım sen poliyanna olabilir misin valla çok tatlı tatlı yazıyorsun hoşuma gidiyorda gerçenten bunlara değmez :)

Bakin kavga, gurultuye gerek yok. Size yazik. Siz kendinizi, huzurunuzu dusunun. O an gecti artik. Yapacak bir sey yok. Su andan itibaren takipte kalin. Esiniz konuyu unuttugunuzu dusunsun o denli notr olun. Varsa ve devam edecekse mutlaka konusacaklar, gorusecekler degil mi.. bunun telefondan baska yontemi yok. Gerekirse takip edin. Hatta didikleyin. Ne makinesiymis, kaldiklari yere gidin. Konu komsusu kimmis, neymis. Ya bence cok acik yani midem bulandi gercekten ama ne bileyim Allah yardimciniz olsun. Eger boyle bir sey varsa sizin de kanita ihtiyaciniz var bunu unutmayin. Mahkeme su an bahsettiginiz seylerin hicbirini onemsemez. Kanit ister.

Ara dedi zaten diyorsunuz ama siz arasanız size kocanıza özel bişey diyecektim diyecek hali yok ki.Eee ke kü pardon yanlış kişiye yazdım der mesela. Siz orada yokmuş gibi eşiniz adına yazılacaktı bişeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…