Kocama gelen evdemisin mesajı

Allah'ın fakiri görmüş iki ortam işte aklı başından uçmuş, ne kullanıyodur o kızlar şimdi onu.

Polyanna değilim ya beceremiyorum onu hep bı yerden patlıyor bende Tatlı yazmak demeyelim bazen bende çoşup gurluyorum genede insan dertliyken bazen sadece dinlesinler ister yorumda istemez çok bazen gerçeği bile istemez çok yıkık çok yıpranmış çok yenik hissediyorsa sadece bir evet anlıyorum bunu bekler .Mimikleri görmüyoruz sadece yaxiyoruz konuşmak gibi olmuyor karşı tarafın hissini tam bilmiyoruz hirpalamak istemiyorum kimseyi ondan böyleyim

Yok yok engel koymuyolar. Komsumuzun damadinin telefonuna mesaj gelmis direkt canimli cicimli. Karisi lohusa yataginda sehpa uzerinde duran telefonda mesaji kendisi gormus. Sonra kavga gurultu, iki gun kusluk geri baris. Birkac ay sonra komsumuzun kizi ikisini arabada giderken gormus. Bu kez kavga da yok, gozyasi cicek, konu kapandi.. Yani cok uzucu gercekten. Insallah yoktur boyle bir sey. Bunu yapan insana diyecek soz bulamam ama gercekten bazi insanlar haddi oyle asiyor ki, nasilsa sesi cikmiyor, bana muhtac diye dusundugunde cok gizleme cabasina bile girmeyebiliyor.

Allah'ın fakiri görmüş iki ortam işte aklı başından uçmuş, ne kullanıyodur o kızlar şimdi onu.
Kullansınlar müstehaktır.
Karın, çocuğun evde dursun, sen orada bir şekilde gönlünü hoş etme derdine düş.
Direkt bir ilişkisi yoksa bile hoşuna giden birinin, bir şeylerin olduğu kesin en iyi ihtimalle.

zaten adam pat diye gelebilecek olsa 40 dklık yolda neden pansiyon ayarlansın şirket tarafından?
Katip ben bildiğim kadarıyla yazayım çıkarımı siz yapın.
Şimdi bazı zincir marketler, ki genelde Carrefour ve Migros yapar bunu, tatil beldelerinde ana şubeleri varsa bile beldenin turistik açıdan yoğun mahallelerine sezonluk jet market açarlar çoğunlukla bir dükkanı bilmem kaç yıllığına kiralayarak yapıyorlar bunu, Haziran gibi mini şube açılır Eylül veya Ekim’in ilk haftası gibi kapatılır, sezonun iyi geçip geçmemesine bağlı.

Bu şubelere kendi bünyelerinde çalışan elemanları koyarlar, genelde o şubeye yakın oturanları transfer ediyorlar ama diyelim ki yakın yerdeki çalışan sayısı ancak kendi şubesini döndürecek kadarsa başka şehirden geçici eleman gönderiyorlar, onların barınma sorununu şirket hallediyor fakat konu sahibinin eşi yakın yerde oturuyor, ona kalacak yer tahsis etmezler normalde.

Evet sezonda iş yoğunluğu oluyor yemeğe çıkmaya bile vakit bulamıyorlar lakin market çalışanları vardiya usulü çalışıyor sabah 8 akşam 5 gibi bir çalışma sistemleri yok, vardiyası bitince çalışan çıkar gider diğer arkadaşı görevi devralır, en kafayı kaldıramadıkları zaman dilimi haftalık veya aylık, her marketin kendine göre değişiyor mal sayımı yapıldığı zamandır gece yarılarına kadar mal sayarlar, o günde zaten tüm personel sayıma kalmaz nöbet diyorlar buna, o gün nöbet kimlerdeyse onlar sayım yapar, velhasıl konu sahibinin eşi pansiyonda kalmaması gereken bir eleman ama araya kaynak yapmış zaten parası ödenen odalardan birinde boş yatak vardır onda kalıyordur çünkü her personele bir oda mümkün değil zincir marketler o kadar bonkör işletmeler değil, adamlar tarihi yaklaşmış bakliyatın bile hesabını yapıyor personele asla dağıtmıyor.

Her insan için farkliki biri öyle yapar biri böyle bı halt varsa konu sahibi duyar karşısına çıkar nereye kadar gizlenecek şimdi bilerek duyurtuyorlar zaten.Canim cicimi görüp aksiyon alsın madem sizin dediğiniz kişi o kadarı da normal diyemem.Neyse konudan cikiyorum sonuçta yorumu yaptım fikrim sabit .Ha bişey olur yakalar duyar görür yazar onu bilemem yada isterse kavga eder evi terkeder onuda bilemem

Siz bu mesaj alıntılama özelliğini neden kullanmıyorsunuz

Adamın arabası yoktur 40 dklık yolu gitmesin her gün eziyet olur diye pansiyon verebilirler. Ama adam evdeyken hiçbir deli de gelip makinem bozuk tamir et demez. Bilmiyo mu millet bu adam elini kolunu sallayıp gelemez. Elalemin adamına evde misin yazılmaz aranır bir sıkıntı varsa söylenir. Bazen konu sahiplerinin iletişim becerilerinde sıkıntı olduğunu düşünüyorum.

Kullanamıyorum birikti alıntılar silinmiyor ısrarla telefon yüzünden teknik hata benden kaynaklı çoklu alıntıyı sil çalışmıyor

Bu arada ben arada pansiyonda kalmasına aşırı takılmadım. Ciddi manada yorulmuştur, sayım vardır. Sabah açılışı da o yapacaktır (!) mecbur kaldığında eve gidecek takati olmadığında 1 2 kez kalınır ama 2. Ev gibi görülmemeli. Asıl konu da adamın eve 40 dk yol gitmemesi değil zaten. Mesaj ve adamın tavrı falso

Aldafılmışsınız bence de. Telefon dökümü isteyin. Kart harcamalarına bakın derim.Boşanmayacaksanız da 3 gun trip, kocam çiçek getirsin, sevişin barışın. Cok karıştırmayın

Katip personelin çoğunda araç yok zaten, şirket bunu düşünmez bile, ki şayet ismini verdiğim 2 zincir marketten biriyse aboooo, adamlar seni 3 toplu taşıma 4 saat yol çekeceğin yere bile gönderir de sen yolda ne yapacaksın demez, İstanbul merkez deposunda çalışan akrabam vardı her sabah işe gitmek için 5’te yola çıkıyordu 4 saat yol gidiyordu, yani 40 dakikalık yolu mesafeden saymazlar, atıyorum personel İstanbul’dan Bodrum’a geçici gidecektir o zaman tamam, var öyle gidenler. Bu taraflara Eskişehir’den Bursa’dan İstanbul’dan gelenler oluyor, kimi geçici, kimi kalıcı. Kalıcılar barınma sorununu kendi çözüyor ama geçicilere yer tahsis ediliyor.

Bu durumlarda genelde birinin aracı oluyor eve o bırakıyor. Mağaza sorumlusunun vs. tutumuna bağlı aslında. Firma ulaşımı karşılamıyor. Sayım da genellikle uzun sürdüğü için tüm personerlerle yapılabiliyor. İzinli olan evden sayım için geliyor

Bu durumlarda genelde birinin aracı oluyor eve o bırakıyor. Mağaza sorumlusunun vs. tutumuna bağlı aslında. Firma ulaşımı karşılamıyor
Evet bende böyle biliyorum, geçici personele barınma sağlamaları için de gerçekten uzak mesafeden geliyor olması lazım, mesela Bursa şubeden Marmaris’e sezonluk eleman gönderir o zaman apart kiralar ama 40 dakika öteden gelen personele al bu kalacağın yer demezler, ki yanlış biliyor da olabilirim geçici yer değişikliğinde de genelde personelden gönüllü olanlara öncelik veriliyor diye biliyorum, çoğunlukla bekar personel gitmek istiyor.

Bir yakınım çalıştı Ben 3 harfli bir mağazadan biliyorum sezonluk jet mağaza açılıyordu onda da diğer şubeden eleman çekiyorlardı. Öncelikleri şehir dışından almak olmuyor zaten diğer şubelerden yollamaya çalışıyorlardı. Onlar da 1 saatlik yoldan gidip geliyordu hiç pansiyon lafını duymadım hatta birkaç sayımda yorgunluktan eve gidemeyecekleri için sabah da açılış var diye mağazanın önünde sahilde çadırda yatmışlardı. Pansiyon kolay tahsis edilseydi eziyet çekmezlerdi. Ama migros ve carrefoursa daha profesyonel olabilir il dışındaki elamanlara pansiyon veriyordur. Ama hiçbir patron eve gidecek mesafede olan kişi için ödeme yapmaz. Bence asıl mesele zaten bu değil. Çok yorgunsa ve sayım varsa imkan da varsa 1 2 kez kalınabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…