buraya yazmasamda çatlarım dertleşecek kimsem yok okadar yalnızımki..babamın evine gidemiyorum gittiğim zaman sanki eşimle aram açılacak mış gibi geliyor...allahım senden başka sığınağım dostum yok..eğer bunların böyle olduklarını bilseydim altın yığsalar evlenmezdim...3 yıldan fazladır evliyim ve sadec birtek yüzüğüm var parmağımda....çalışıp çalışıp borç ödüyoruz halada bizden para bekliyorlarki kendi durumları çok çok iyi...eşimden soğudum iyice artı ne sevgi ne saygı kalmadı...ayrılmak için keşke bana bi kötülük yapsa diyorum...çaresizlik pişmanlık neymiş nasılda yakarmış insanın yüreğini şimdi anlıyorum...bekar olan arkadaşlar var sorunları var..hepsine sesleniyorum kuş gördüğü yuvayı yapar armut dibine düşer..bi erkekle evlenirken annesiyle babasının ilişkisine hayatına saygı ve sevgisine bakın ilerde yuvanızın nasıl olacağını göreceksiniz....babcığı düğün günü önüme dikildide gitme diye yalvardı..genede gittim...keşke oracıkta vurup bayıltsaydıda beni herkese kızım gelmiyor deseydi..birgün ağlar iki gün ağlar unuturdum..şimdi ömür boyu esir oldum
ama sizde rahatsizlik var kendinizden min olmaniz lazim birkere hicbir koca icin degmez bes bayram gitmemekmi kusura bakmayinda kocanizin islamdan sizin dinden haberiniz yokmu yani kadinin buna hakki var bunu kimse engelleyemez silkelenin lutfen neden dpresyona giriyorsunuzki hersyin caresi var biz sizi dinleriz ölum lafida neymis cok kizdim size bu kadar gucsuzmusunuz inanmiyorum siz guclu bir kadinsiniz iyi haberlerinizi bekliyoruz lutfen ya cok uzuldum valla agliyorum su an bu kadinlarin cilesin neki ezilmeyin savunun kendiniziburaya yazmasamda çatlarım dertleşecek kimsem yok okadar yalnızımki..babamın evine gidemiyorum gittiğim zaman sanki eşimle aram açılacak mış gibi geliyor...allahım senden başka sığınağım dostum yok..eğer bunların böyle olduklarını bilseydim altın yığsalar evlenmezdim...3 yıldan fazladır evliyim ve sadec birtek yüzüğüm var parmağımda....çalışıp çalışıp borç ödüyoruz halada bizden para bekliyorlarki kendi durumları çok çok iyi...eşimden soğudum iyice artı ne sevgi ne saygı kalmadı...ayrılmak için keşke bana bi kötülük yapsa diyorum...çaresizlik pişmanlık neymiş nasılda yakarmış insanın yüreğini şimdi anlıyorum...bekar olan arkadaşlar var sorunları var..hepsine sesleniyorum kuş gördüğü yuvayı yapar armut dibine düşer..bi erkekle evlenirken annesiyle babasının ilişkisine hayatına saygı ve sevgisine bakın ilerde yuvanızın nasıl olacağını göreceksiniz....babcığı düğün günü önüme dikildide gitme diye yalvardı..genede gittim...keşke oracıkta vurup bayıltsaydıda beni herkese kızım gelmiyor deseydi..birgün ağlar iki gün ağlar unuturdum..şimdi ömür boyu esir oldum
neden yaktilar yine cekinin amaaaaan önemli olan sensin bu ne böyle yaa bir uzmanla gorus yol göstersin sanabi düğün resmimiz bile yok biliyormusunuz hepsini yaktılar acımadan..gelinliğim yok gençlikten kalan hiçbişeyim yok..baktıkça birzaanlar mutluymuşuz diyecek en ufak bir hatıram yok...acaba diyorumiçimde hiçmi bi heves hayal kalmamış bazan yokluyorum kendimi sonra korkuyorum hayal kurmaktan kırıklığa uğramaktan gerçeklerle yüzleşmekten korkuyorum olsun diyorum düğün resmimde olmayıversin seviyorum demez hiç demesin yeterki huzurum olsun ama yok onuda çok gördüler bana
bu olmusmu???????midem bulandi!!!!tuhaf bir evlilik söylemem lazim kaybolan lutfen kizma canim ama tuhaf.....her şeyi bir tarafa bıraktım ama işin içine eşinizin arkadaşlarının size sarkmasını hazmedemedim,eşiniz nasıl hazmediyor?birde sizi suçluyor utanmadan,yarın öbür gün (allah korusun) o arkadaşları size daha kötü şeyler yapsalar demekki yine sizi suçlayacak.ben anlayamıyorum neden kendinizi kurtaramıyorsunuz, evet kurtaramıyorsunuz yazdım çoğu konuda eşinizden şikayetçiniz.neyse daha fazla yazmıyım.selametle kalın.
ailenizin yanına neden gidemediniz.eşinizmi izin vermiyor.ben olsam okadar hakeret duydugum yere gitmezdim.heleki eşinizde size arka çıkmıyorsa onların yanına giderek onları yüceltmezdim.eşiniz ailesinin yanına sizde ailenizin yanına gitseydiniz bayramda...zaten bu olayların çoguda erkeklerin eşlerini savunmamasından çıkmıyormu.bir bayan nereye kadar idare decek hem eşini hem onun ailesini.bence bir erkek asla ve asla eşini ezdirmez.....ilk önce bence siz eşinizle ilgili sorunu çözün.eşiniizn ailesinede gitmeyi bırakın artık.....
Canım benim.... Haklısın ama artık haklı değil mutlu olmak istiyorsun değil mi? İnan çok kolay boşanmak, yarımgünde bitiyor herşey. Boşandıktan sonra kafanda soru işaretleri olmaması için elinden geleni sonuna kadar yap. Seni çok iyi anlıyorum. Sanki bir sisin arkasında ama ben de yaşadım aynı şeyleri ve bardağı taşıran son damla, annesinin herkse gelin kısır diye anlatması. Sırf gözü korksun, yalnızlığı hissetsin diye geçen kurban bayramında onu bırakıp nerede olduğumu da kimseye söylemeden tatile gittim. Ben bayramlarda çok yalnız kaldım, benibırakıp çok gitti annesine, onlara laf düşürmeyim diye ne olursa olsun gittiğim zamanlarda ise sofrada bana tabak kaşık çatal olmuyordu. Yatarken bana yastık yorgan olmuyordu. Byram tatilinden döndüm hastalanmış eski eşim, resmen sürünüyor, dedim ki anladı, kıyamıyordum da bir yandan, ona zarar gelmesine içim elvermiyordu. Evlilik terapistine gidelim dedim, hatta gideceğim uzmanı bile buldum, sadece onunla konuşmadan randevu almadım. Onunla konuştum, hiç tanımadığımız biri bize ne yapabilir ki, ilk seansda birmizi dinleyecek, iinci seansda diğerini üçüncü seansda şöyle yapın böyle yapmayın diyecek bizde onun sözünü dinlyeceğiz ve evliliğimiz kurtulacak üstüne de dünya kadar para vereceğiz dedi. gitmedik. Ben evliliğimiz için 9 yıldır uğraştığım gibi gene uğraşyorum ama sen bişey yapmıyorsun dedim, ara o zaman evlilik terapistine gidelim tamam dedi, hayr aramayacağım dedim, bişeyler yapılacaksa artık sen yap dedim, aypmadı, sonuç, 7 ay oluyor boşanalı. Boşandık, evime gittim ağladım, ağladım, ağladım. Severk boşandım, o benim için parmağını bile kıprdatmadı. Beni ailesine karşı sahiplenmde, ezdirdi. Göstermedim ağladığımı, tayin istedim şimdi başka bir şehirdeyim, yeni bir hayat, onlarsız bir hayat. Ailesi ile görüşmüyormuş artık umrumda değil. Ölmedi hayatta, ben deölmedim hayattayım ve daha güçlüyüm. Ama hala aklımda evlilik terapistine gitseydik ne olurdu sorusu var. Çok büyük ihtimalle şimdi evimizde beraber olurduk. Ama yapmadı, sadece tamam gidelim diyecekd, buna bile tenezzül etmedi. Çok pişman bliyorum ama geri dönmeyeceğim, boşandıktan sonra defalarca evlenme teklif etti, ama ben kırgınım, çok kırgınım. Kalbimi, onuumu, evimi, hayatımı paramparça etti. Ben herşeyi tamir ettim, yeni bir hayata başladım, ona güvenmiyorum, beni yolda bıraktı, bir daha onu hayatımda istemiyorum. Son şansını kullan; evlilik terapisti. Olmazsa denedim olmadı dersin. Ama mutlaka dene, sonra içinde bir keşke ile yaşamak zorunda kalma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?