- 23 Temmuz 2023
- 19
- 3
- 1
- 21
- Konu Sahibi ofofofofofof
-
Peki sonra ne olacak işim yok param yok oğlum küçük annem bana gel demiyor sabret diyor kendi ayaklarının üstünde durabileceğin zaman bırakırsın diyor bende sabrediyorum canım çok yanıyor ama sabrediyorumCanim benim kiyamam cok kotu cahillik.. iste bazen bir hata ömür boyu pismanlik oluyor. Ama caresiz degilsin careni kendin bulacaksin.. Seni dovdugu an gidip darp raporu al
Umarım büyük şehirlerden birinde yaşıyorsunuzdur, size bir daha vurursa hemen darp raporu alın ve koruma isteyin. Boşanma davanızı da açın. Böyle gitmez, sabretmenin bi manası yok.Merhaba ben 19 yaşındayım 16 yaşında cahilliğimle bir ilişki yaşadım ilgisizliğim yüzünden eşimin sözlerine aşık olmuştum ama sadece sözlerine ve gitmesin den çok korkuyordum bir gün bana yaklaşmaya çalıştı ve ben geri çekildim oda durdu ama o gün sonra bana soğuk davranmaya başlamıştı bende onu kaybetmemek için birdahaki buluşmamızda geri çekilmemiştim ve ilişkiye girdik o benim ilkimdi ama ben onun değildim ve kendimi çok kötü hissetmiştim ama hala onu seviyordum bi kaç gün sonra bu tekrar yaşandı ve ben hamile kaldım hamile olduğumu 3.ayında öğrendim o kadar cahildim ki hamile kalabileceğim aklımın ucuna gelmezdi ve hiç reglimi takip etmemiştim ben hamile olduğumu öğrendiğimde ona karşı sevgim bitmişti ben aldırmak istedim ama yapamadım sonra biz evlendik kaçtım annem biliyordu fakat babam bilmiyordu annemde beni zaten silmişti sonra ailesiyle bi ton şey yaşadık ben hamileliğim boyunca ağladım ağladım kimse görmedi sonra oğlum dünyaya geldi ve eşim beni görmüyordu önceden ilgiliydi ama artık yoktu sadece oğlum vardı onun hayatında sürekli işime karışıyor sürekli azarlıyor sürekli sinirli oğlum 3 yaşında ve eşim hala aynı ailem de biliyor ama sabret diyor peki nereye kadar sabredeceğim en ufak şey için bana vuruyor beni azarlıyor sadece yatakta karısı olduğum aklına geliyor ama seni seviyorum diyor o kadar boş ki artık bu laf benim için ondan iliklerime kadar nefret ediyorum
Çocuğunuz 3 yaşa gelmiş, kreşe verip bir işe girebilirsiniz.Peki sonra ne olacak işim yok param yok oğlum küçük annem bana gel demiyor sabret diyor kendi ayaklarının üstünde durabileceğin zaman bırakırsın diyor bende sabrediyorum canım çok yanıyor ama sabrediyorum
siginma evlerine gidebilirsin. Inan o adamla yasamaktan iyidir yine de buyuk konusmamak lazim. Psikolojik destek almalisinPeki sonra ne olacak işim yok param yok oğlum küçük annem bana gel demiyor sabret diyor kendi ayaklarının üstünde durabileceğin zaman bırakırsın diyor bende sabrediyorum canım çok yanıyor ama sabrediyorum
Merhaba ben 19 yaşındayım 16 yaşında cahilliğimle bir ilişki yaşadım ilgisizliğim yüzünden eşimin sözlerine aşık olmuştum ama sadece sözlerine ve gitmesin den çok korkuyordum bir gün bana yaklaşmaya çalıştı ve ben geri çekildim oda durdu ama o gün sonra bana soğuk davranmaya başlamıştı bende onu kaybetmemek için birdahaki buluşmamızda geri çekilmemiştim ve ilişkiye girdik o benim ilkimdi ama ben onun değildim ve kendimi çok kötü hissetmiştim ama hala onu seviyordum bi kaç gün sonra bu tekrar yaşandı ve ben hamile kaldım hamile olduğumu 3.ayında öğrendim o kadar cahildim ki hamile kalabileceğim aklımın ucuna gelmezdi ve hiç reglimi takip etmemiştim ben hamile olduğumu öğrendiğimde ona karşı sevgim bitmişti ben aldırmak istedim ama yapamadım sonra biz evlendik kaçtım annem biliyordu fakat babam bilmiyordu annemde beni zaten silmişti sonra ailesiyle bi ton şey yaşadık ben hamileliğim boyunca ağladım ağladım kimse görmedi sonra oğlum dünyaya geldi ve eşim beni görmüyordu önceden ilgiliydi ama artık yoktu sadece oğlum vardı onun hayatında sürekli işime karışıyor sürekli azarlıyor sürekli sinirli oğlum 3 yaşında ve eşim hala aynı ailem de biliyor ama sabret diyor peki nereye kadar sabredeceğim en ufak şey için bana vuruyor beni azarlıyor sadece yatakta karısı olduğum aklına geliyor ama seni seviyorum diyor o kadar boş ki artık bu laf benim için ondan iliklerime kadar nefret ediyorum
Merhaba ben 19 yaşındayım 16 yaşında cahilliğimle bir ilişki yaşadım ilgisizliğim yüzünden eşimin sözlerine aşık olmuştum ama sadece sözlerine ve gitmesin den çok korkuyordum bir gün bana yaklaşmaya çalıştı ve ben geri çekildim oda durdu ama o gün sonra bana soğuk davranmaya başlamıştı bende onu kaybetmemek için birdahaki buluşmamızda geri çekilmemiştim ve ilişkiye girdik o benim ilkimdi ama ben onun değildim ve kendimi çok kötü hissetmiştim ama hala onu seviyordum bi kaç gün sonra bu tekrar yaşandı ve ben hamile kaldım hamile olduğumu 3.ayında öğrendim o kadar cahildim ki hamile kalabileceğim aklımın ucuna gelmezdi ve hiç reglimi takip etmemiştim ben hamile olduğumu öğrendiğimde ona karşı sevgim bitmişti ben aldırmak istedim ama yapamadım sonra biz evlendik kaçtım annem biliyordu fakat babam bilmiyordu annemde beni zaten silmişti sonra ailesiyle bi ton şey yaşadık ben hamileliğim boyunca ağladım ağladım kimse görmedi sonra oğlum dünyaya geldi ve eşim beni görmüyordu önceden ilgiliydi ama artık yoktu sadece oğlum vardı onun hayatında sürekli işime karışıyor sürekli azarlıyor sürekli sinirli oğlum 3 yaşında ve eşim hala aynı ailem de biliyor ama sabret diyor peki nereye kadar sabredeceğim en ufak şey için bana vuruyor beni azarlıyor sadece yatakta karısı olduğum aklına geliyor ama seni seviyorum diyor o kadar boş ki artık bu laf benim için ondan iliklerime kadar nefret ediyorum
Geçmişe takılı kalma. Olan olmuş. Daha 16 yaşındaymışsın, bilsen yapmazdın zaten.
Kendini suçlamayı bırak ve hayatını nasıl güzelleştirebilirsin ona bak.
Kaderini böyle bir dağ ayısının eline bırakma.
İlk önce korun, ASLA ikinci çocuğu yapma.
Yani korunmayı ihmal etme kesinlikle.
İkincisi maddi olarak özgürlüğünü bulmaya çalış. İş bak.
Bir an önce böyle birinden boşan.
Darp raporu al, şikayet et. Tazminatınıda al.
23 yaşındaydı16 yaşındaki kızla beraber olan eşiniz o zaman kaç yaşındaydı?
Ailenle aran nasıl? Sen boşanma konusu açtığında nasıl davranıyorlar?
Şikayet etseydim ne olacaktı annem yine yanına almıycaktı ve ben sığınma evinde yada çocuk esirgeme kurumunda kalacaktım oda bi süre peki ya sonraKocanı şikayet edebilirsin reşit olmayan bi kızla ilişkiye girmiş ayrıca devlette kocan da değil
Babamla aram iyi değil annemle de iyi o çalışıyor benim oğlum biraz yaramaz atıp kırma huyları çok anneme gittiğim zaman ne zaman gideceksin evde diye söylüyor benim üzüldüğümü görünce de şaka yaptığını söylüyor yani ben annemin evine sığamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?