Merhaba ben 19 yaşındayım 16 yaşında cahilliğimle bir ilişki yaşadım ilgisizliğim yüzünden eşimin sözlerine aşık olmuştum ama sadece sözlerine ve gitmesin den çok korkuyordum bir gün bana yaklaşmaya çalıştı ve ben geri çekildim oda durdu ama o gün sonra bana soğuk davranmaya başlamıştı bende onu kaybetmemek için birdahaki buluşmamızda geri çekilmemiştim ve ilişkiye girdik o benim ilkimdi ama ben onun değildim ve kendimi çok kötü hissetmiştim ama hala onu seviyordum bi kaç gün sonra bu tekrar yaşandı ve ben hamile kaldım hamile olduğumu 3.ayında öğrendim o kadar cahildim ki hamile kalabileceğim aklımın ucuna gelmezdi ve hiç reglimi takip etmemiştim ben hamile olduğumu öğrendiğimde ona karşı sevgim bitmişti ben aldırmak istedim ama yapamadım sonra biz evlendik kaçtım annem biliyordu fakat babam bilmiyordu annemde beni zaten silmişti sonra ailesiyle bi ton şey yaşadık ben hamileliğim boyunca ağladım ağladım kimse görmedi sonra oğlum dünyaya geldi ve eşim beni görmüyordu önceden ilgiliydi ama artık yoktu sadece oğlum vardı onun hayatında sürekli işime karışıyor sürekli azarlıyor sürekli sinirli oğlum 3 yaşında ve eşim hala aynı ailem de biliyor ama sabret diyor peki nereye kadar sabredeceğim en ufak şey için bana vuruyor beni azarlıyor sadece yatakta karısı olduğum aklına geliyor ama seni seviyorum diyor o kadar boş ki artık bu laf benim için ondan iliklerime kadar nefret ediyorum