Kocamdan soğudum

Ailenden destek al ve boşan küçük yaşta hata etmişsin.Hala küçüksün çocuğunla ailenin yanına dön.

Canim benim ya, keske korunma yontemlerini ogrenseydin Her cinsel arzu duyan asiktir diye bir sey yok malesef ki Egitimini tamamlayip, mesleki kurslardan sertifikalar alip is kurabilecegin planlarin var mi ?

Sen benim doğurup attığımı ne hakla söylersin sen kimsin ben derdimi yazdım diye sen benimle bu şekilde konuşamazsın ben çocuğuma iyi bi anneyim hiç birşeyini eksik etmiyorum sizin ne haddinize

16 yaşındayken bir hata yapmış.30 unu geçen kadinlar aynı hatayı yapıyor.Evlenmisler çocuk gayrimeşru doğmamış.Ailesi sahip cikacakti çıkmamış.Yasadiklari ders olmuştur ona zaten.

16 yaşında evlenemez zaten anne baba izni olmadıkça.Adam nikah kiymamiş ama şu kıza da fazla yüklenmeyin.Annesi babasi sahip çıkmamış.Adama sığınmış yaşı küçük.
Kümse ona yüklenmedi herkes daha fazla çocuk yapma etme dedi çözüm üretmeye yol göstermeye çalıştı kimse anneliğine laf etmedi kadın sığınma evine git diyoruz yok diyo öyle diyoruz annem bakmaz diyo ne yapalım yani

Bizim bi tanıdıkta hamile kaldıgı için kaçıp evlenmişti. Ama onun nikahı felan vardı
Annesi çocugu bırakta gel diyordu. Buda naptı çocuk biraz toparlanınca annesine bıraktı çalıştı ama boşanmamıştı. Terziliğini geliştirdi evde durdugu yerde öyle paralar kazandı ki. Sonra çocukları büyüdü 15 yıl sonra boşandılar

bir hayat nasıl heba edilir

umarın bu kabustan toparlanır, güçlenir ve hayatınızı ters yönde çevirebilirsiniz

Siz 16 yaşındayken adam kaç yaşındaydı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…