- 3 Haziran 2023
- 218
- 122
- 18
- Konu Sahibi ofofofofofof
-
En azından ondan kurtulacaksın hiç bişi için geç değil iş bulup çalışabilirsin ve o adam sana yaptıklarının bedelini ödemiş olacakŞikayet etseydim ne olacaktı annem yine yanına almıycaktı ve ben sığınma evinde yada çocuk esirgeme kurumunda kalacaktım oda bi süre peki ya sonra
Evli değil nikah yok imam nikahıyla yaşıyorAnnenin evine yakın bir yerde, böyle part time, yarı zamanlı iş bulsan, annenin evinde kalsan böyle bir şansın olur mu? Boşanma işi zor, ailen kabul etmez. Ama evli halinle çalışıp, maaşından da biraz kendi ailene verirsen sıkıntı çıkmayabilir. En azından anne baba yanında biraz kafan rahat eder. Para biriktirirsin az biraz.
23 yaşındaydı
Uzun süredir birlikte olmuyoruz ama oğlumun velayeti onda reşit olmadığım için babasına verildi ve resmî nikahımız yok
Böle bi adamdan evlenirse hiç kurtulamazÇocuk kreşe başlarken evraklarda soyadlarımız farklı olmasın bahanesi ile kısa zamanda nikah kıy. Gerekli evrakları kendin hallet. Onu sadece imzayı götür.
offf of of naaptın sen be kuzum yave resmî nikahımız yok
Abi sevmeyin yaa siktiredin böyle erkekleri az önce yine kadına şiddet ile ilgili haber okudum çok doluyum çok. Onun sana vurmasına müsaade etme. Herşey olabilir tartışma uyuşmazlık ama şiddet varsa o adam istediği kadar sana yatakta sevdiğini söylesin boş. En yakın zamanda Allah kurtarsınMerhaba ben 19 yaşındayım 16 yaşında cahilliğimle bir ilişki yaşadım ilgisizliğim yüzünden eşimin sözlerine aşık olmuştum ama sadece sözlerine ve gitmesin den çok korkuyordum bir gün bana yaklaşmaya çalıştı ve ben geri çekildim oda durdu ama o gün sonra bana soğuk davranmaya başlamıştı bende onu kaybetmemek için birdahaki buluşmamızda geri çekilmemiştim ve ilişkiye girdik o benim ilkimdi ama ben onun değildim ve kendimi çok kötü hissetmiştim ama hala onu seviyordum bi kaç gün sonra bu tekrar yaşandı ve ben hamile kaldım hamile olduğumu 3.ayında öğrendim o kadar cahildim ki hamile kalabileceğim aklımın ucuna gelmezdi ve hiç reglimi takip etmemiştim ben hamile olduğumu öğrendiğimde ona karşı sevgim bitmişti ben aldırmak istedim ama yapamadım sonra biz evlendik kaçtım annem biliyordu fakat babam bilmiyordu annemde beni zaten silmişti sonra ailesiyle bi ton şey yaşadık ben hamileliğim boyunca ağladım ağladım kimse görmedi sonra oğlum dünyaya geldi ve eşim beni görmüyordu önceden ilgiliydi ama artık yoktu sadece oğlum vardı onun hayatında sürekli işime karışıyor sürekli azarlıyor sürekli sinirli oğlum 3 yaşında ve eşim hala aynı ailem de biliyor ama sabret diyor peki nereye kadar sabredeceğim en ufak şey için bana vuruyor beni azarlıyor sadece yatakta karısı olduğum aklına geliyor ama seni seviyorum diyor o kadar boş ki artık bu laf benim için ondan iliklerime kadar nefret ediyorum
Resmî nikahınız yokmuş mahkeme ile uğraşmayacaksınızşükür buna
Babanne vs bakıyor mu çocuğa bakan olmaz mı siz ise girip çalışsanız zaten bu adamla evli değilsiniz
Babamla aram iyi değil annemle de iyi o çalışıyor benim oğlum biraz yaramaz atıp kırma huyları çok anneme gittiğim zaman ne zaman gideceksin evde diye söylüyor benim üzüldüğümü görünce de şaka yaptığını söylüyor yani ben annemin evine sığamam
Önce iş bulun, sonra çocuğunuzu kreşe verin ve çalışmaya başlayın.Onun tarafından bakabilecek biri yok annesi yaşlı abları kendi çocuklarına zor bakıyor kimse bakmaz benim oğluma
Ah ah istismar bu yavrum ailen keşke peşine düşseymiş. Neyse olan olmuş. Sakın hamile kalma. Ailene yalvarsan yakarsan gitsen. Okuluna devam etsen açıktan falan. Çok küçüksün. Bak ben devlet memuruyum bşr sürü evli çocuklu kadınlar çatır çatır atanıyor. Sen de onlardan biri olabilirsin.
En azından onla beraber yaşarken çalışsan para biriktirsenOnun tarafından bakabilecek biri yok annesi yaşlı abları kendi çocuklarına zor bakıyor kimse bakmaz benim oğluma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?