Kocamdan soğudum

Önce iş bulun, sonra çocuğunuzu kreşe verin ve çalışmaya başlayın.
Kazancınızın bir kısmı aile evine girerse sizi alırlar, bi daha da bu ayının yüzüne bakmayın artık.
Kreş için biraz küçük henüz kendini dile getiremiyor anaokul zamanını beklemeyi düşünüyorum

Orta okul mezunuyum 5 yıl kuaförde çalıştım

Annem para açısından değilde sakin bi düzene alıştığı için beklemek istiyor tek torun benim oğlum

Orta okul mezunuyum 5 yıl kuaförde çalıştım
Tamam ne güzel. Buradan yürüyün işte. Yavaş ama emin adimlarla hayatınızı kuracaksınız. Önce lise diploması, sonra açıktan bununla ilgilidir önlisans bölümü vardır belki bilmiyorum araştırın. Mesleğinizde ilerleyin. Şu an en mantıklısı bu sektörden hareket etmek.

Annem para açısından değilde sakin bi düzene alıştığı için beklemek istiyor tek torun benim oğlum
Israrcı olun. Adamın size vurduğunu anlatın, detay detay. Başka çarenizin kalmadığını söyleyin," gelebilir miyim" değil, "geliyorum" diye konuşun. O da ne biçim anneymiş yalnız, "çocuğum dayak yesin ama düzenim bozulmasın"!! YUH.

Tepki alıcam belki ama yine de yazıcam. Ne yazık ki bir çok erkek profili eğilimlidir. Bir çocuğu yasalar sayende bu taraflarını gizliyor.

oğlumun velayeti onda reşit olmadığım için babasına verildi ve resmî nikahımız yok
Çocuk 3 yaşına gelene kadar hala resmi nikah yaptırmaman çok vahim. Yaşın küçük, yol gösterenin yok haklısın ama hiç müge anlı da mı izlemedin, elinin altında İnternet var hiç mi bi şey araştırmadın.
O senin kocan bile değil. Hiç bir hak talep edemezsin ayrılsan bile ne tazminat alırsın ne bişey. Bu kadar kolay olmamalıydı bu işler. Bir düğünü, bir nikahı hak etmiyor musun sence. Hak ettiğin şey dayak mı, değersizlik mi? Hadi sen katlandın çocugunu da mecbur ediyorsun.
Çok üzüldüm ama hala cahilliğe devam ediyorsun. Vazgeç bu yoldan

Hay başlayacağım onun sakin düzenine. Bilmiyor mu senin şiddet gördüğünü nasıl buna sabret diyor, hadi sen küçüktün yaşın ufaktı cahildin de annen nasıl kabullendi 3 sene nikahsız o halde el evinde yaşamana? Maddi durumu yok mu peki sen çalışıp çocuğu kreşe versen o da ev geçimine yardım etse

biliyorum size çok zor geliyor söylenenlerin gerçekleşmesi ama öncelikle çocuğu kreşe verin.onun için de iyi olabilir bu.sonra bir kuaförde tekrar işe başlayın. bu sırada açıktan liseyi bitirebilirsiniz. sonrası yolunuz açık olur bence.yaşınız çok küçük hayat daha yeni başlıyor.

Çok üzüldüm Halk eğitim kurslarina gidip meslek edin.Pes edip İyice yanlışlıklara sürüklenme.Zaten eşinin de yaşın küçüktür nasıl davranacağını bilmez.Her şey güzel olacak inşallah sen dediğim gibi meslek edinip hayata tutunmaya çalış sonrası gelir

Ne kadar rıza olursa olsun 16 yaş çocuk ve suç. Ne denilebilir ki günümüz cağında üniversiteye hazirlancak yaşta anne olup büyük sorumluluk çok üzücü valla. Artık akıllansa keşke kızlar.
Ailen ile aranı düzeltip kendine yeni hayat kurmazsan daha seni çok zehirler o evlilik.

Açıktan okul okumanın yollarına bak seneye oğlunu kreşe verir bir yerde düzenli bir işe girerein önce adımını sağlam at kendine çeki düzen ver o zamana kadar da en az zararla geçir günleri.

Şikayet etseydim ne olacaktı annem yine yanına almıycaktı ve ben sığınma evinde yada çocuk esirgeme kurumunda kalacaktım oda bi süre peki ya sonra
Çocuk esirgeme kurumuna gitseydiniz memur olma hakkınız olurdu şimdi memur olup çocuğunuzla mis gibi yasardiniz

Sürekli vuran nikahsiz elin adamının evine nasil sığarsın peki? Annenin de sözlerini duyma bi zahmet ama yok bu gidişle gelir 2.cocuk 3.cocuk da zavalli yavrulari ayni kadere hazirlarsin doğur at sevme ilgilenme devam et..Bu kadar insan darp raporu al demis yok almam ,kadin siginma evleri var git demişler cevap yok ,devam et napalim biz o zaman seçim senin..

Yorumun süper

Seven dovmez ya lafa değil icraata bakin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…