- 23 Temmuz 2023
- 19
- 3
- 1
- 21
- Konu Sahibi ofofofofofof
-
Kreş için biraz küçük henüz kendini dile getiremiyor anaokul zamanını beklemeyi düşünüyorumÖnce iş bulun, sonra çocuğunuzu kreşe verin ve çalışmaya başlayın.
Kazancınızın bir kısmı aile evine girerse sizi alırlar, bi daha da bu ayının yüzüne bakmayın artık.
Küçük değil, 2 yaştan itibaren bile alıyor kreşler. Benim kızım 2,5 yaşında başladı.Kreş için biraz küçük henüz kendini dile getiremiyor anaokul zamanını beklemeyi düşünüyorum
Orta okul mezunuyum 5 yıl kuaförde çalıştım16 yaşında dogum yapmışsınız. Bu kayıtlara düşmüştür. Allah bunun peşine düşmeyen yetkilileri bildiği gibi yapsın. Göz göre göre harcanmışsınız. Keşke çocuk esirgemeye gönderilseydiniz. Oradan çıkınca memur olma hakkı oluyor diye biliyorum. Buna göz yumulmamasi gerekiyordu. Eğitim durumunuz nedir? En azından lise diploması edinmeniz gerek. El yatkınlığınız varsa güzellik üzerinden ilerleyebilirsiniz aslında. Yavaş yavaş ayaklanmanız lazım.
Yanlış anlama ama seni öldürmesini mi bekliyorsun kreşe başlamasını değilKreş için biraz küçük henüz kendini dile getiremiyor anaokul zamanını beklemeyi düşünüyorum
Annem para açısından değilde sakin bi düzene alıştığı için beklemek istiyor tek torun benim oğlumKıyamam ya, Allah yardımcın olsun. O yaşlarda insan bilemiyor bazen gerçekten. Ama koca 23 yaşındaki adam bunu nasıl yapar aklım almıyor malum yeri kırılasıca. Gencecik kızın hayatını mahvetmiş. İş bulup annenizin evine geçseniz annenize de para verseniz belki destek olmaya yanaşacaktır eve ortak para giriyor vs diye düşünerek olmaz mı?
Tamam ne güzel. Buradan yürüyün işte. Yavaş ama emin adimlarla hayatınızı kuracaksınız. Önce lise diploması, sonra açıktan bununla ilgilidir önlisans bölümü vardır belki bilmiyorum araştırın. Mesleğinizde ilerleyin. Şu an en mantıklısı bu sektörden hareket etmek.Orta okul mezunuyum 5 yıl kuaförde çalıştım
Kreş için küçük değil. Ben 11 aylık başlattım kızımı oğlumu da 19 aylıkKreş için biraz küçük henüz kendini dile getiremiyor anaokul zamanını beklemeyi düşünüyorum
Sakin yaşayacak diye sana bu hayatı bekle mi diyor sabretmi diyorAnnem para açısından değilde sakin bi düzene alıştığı için beklemek istiyor tek torun benim oğlum
Israrcı olun. Adamın size vurduğunu anlatın, detay detay. Başka çarenizin kalmadığını söyleyin," gelebilir miyim" değil, "geliyorum" diye konuşun. O da ne biçim anneymiş yalnız, "çocuğum dayak yesin ama düzenim bozulmasın"!! YUH.Annem para açısından değilde sakin bi düzene alıştığı için beklemek istiyor tek torun benim oğlum
Kıyamam ya, Allah yardımcın olsun. O yaşlarda insan bilemiyor bazen gerçekten. Ama koca 23 yaşındaki adam bunu nasıl yapar aklım almıyor malum yeri kırılasıca. Gencecik kızın hayatını mahvetmiş. İş bulup annenizin evine geçseniz annenize de para verseniz belki destek olmaya yanaşacaktır eve ortak para giriyor vs diye düşünerek olmaz mı?
Çocuk 3 yaşına gelene kadar hala resmi nikah yaptırmaman çok vahim. Yaşın küçük, yol gösterenin yok haklısın ama hiç müge anlı da mı izlemedin, elinin altında İnternet var hiç mi bi şey araştırmadın.oğlumun velayeti onda reşit olmadığım için babasına verildi ve resmî nikahımız yok
Hay başlayacağım onun sakin düzenine. Bilmiyor mu senin şiddet gördüğünü nasıl buna sabret diyor, hadi sen küçüktün yaşın ufaktı cahildin de annen nasıl kabullendi 3 sene nikahsız o halde el evinde yaşamana? Maddi durumu yok mu peki sen çalışıp çocuğu kreşe versen o da ev geçimine yardım etseAnnem para açısından değilde sakin bi düzene alıştığı için beklemek istiyor tek torun benim oğlum
Çok üzüldümMerhaba ben 19 yaşındayım 16 yaşında cahilliğimle bir ilişki yaşadım ilgisizliğim yüzünden eşimin sözlerine aşık olmuştum ama sadece sözlerine ve gitmesin den çok korkuyordum bir gün bana yaklaşmaya çalıştı ve ben geri çekildim oda durdu ama o gün sonra bana soğuk davranmaya başlamıştı bende onu kaybetmemek için birdahaki buluşmamızda geri çekilmemiştim ve ilişkiye girdik o benim ilkimdi ama ben onun değildim ve kendimi çok kötü hissetmiştim ama hala onu seviyordum bi kaç gün sonra bu tekrar yaşandı ve ben hamile kaldım hamile olduğumu 3.ayında öğrendim o kadar cahildim ki hamile kalabileceğim aklımın ucuna gelmezdi ve hiç reglimi takip etmemiştim ben hamile olduğumu öğrendiğimde ona karşı sevgim bitmişti ben aldırmak istedim ama yapamadım sonra biz evlendik kaçtım annem biliyordu fakat babam bilmiyordu annemde beni zaten silmişti sonra ailesiyle bi ton şey yaşadık ben hamileliğim boyunca ağladım ağladım kimse görmedi sonra oğlum dünyaya geldi ve eşim beni görmüyordu önceden ilgiliydi ama artık yoktu sadece oğlum vardı onun hayatında sürekli işime karışıyor sürekli azarlıyor sürekli sinirli oğlum 3 yaşında ve eşim hala aynı ailem de biliyor ama sabret diyor peki nereye kadar sabredeceğim en ufak şey için bana vuruyor beni azarlıyor sadece yatakta karısı olduğum aklına geliyor ama seni seviyorum diyor o kadar boş ki artık bu laf benim için ondan iliklerime kadar nefret ediyorum
Açıktan okul okumanın yollarına bak seneye oğlunu kreşe verir bir yerde düzenli bir işe girerein önce adımını sağlam at kendine çeki düzen ver o zamana kadar da en az zararla geçir günleri.Merhaba ben 19 yaşındayım 16 yaşında cahilliğimle bir ilişki yaşadım ilgisizliğim yüzünden eşimin sözlerine aşık olmuştum ama sadece sözlerine ve gitmesin den çok korkuyordum bir gün bana yaklaşmaya çalıştı ve ben geri çekildim oda durdu ama o gün sonra bana soğuk davranmaya başlamıştı bende onu kaybetmemek için birdahaki buluşmamızda geri çekilmemiştim ve ilişkiye girdik o benim ilkimdi ama ben onun değildim ve kendimi çok kötü hissetmiştim ama hala onu seviyordum bi kaç gün sonra bu tekrar yaşandı ve ben hamile kaldım hamile olduğumu 3.ayında öğrendim o kadar cahildim ki hamile kalabileceğim aklımın ucuna gelmezdi ve hiç reglimi takip etmemiştim ben hamile olduğumu öğrendiğimde ona karşı sevgim bitmişti ben aldırmak istedim ama yapamadım sonra biz evlendik kaçtım annem biliyordu fakat babam bilmiyordu annemde beni zaten silmişti sonra ailesiyle bi ton şey yaşadık ben hamileliğim boyunca ağladım ağladım kimse görmedi sonra oğlum dünyaya geldi ve eşim beni görmüyordu önceden ilgiliydi ama artık yoktu sadece oğlum vardı onun hayatında sürekli işime karışıyor sürekli azarlıyor sürekli sinirli oğlum 3 yaşında ve eşim hala aynı ailem de biliyor ama sabret diyor peki nereye kadar sabredeceğim en ufak şey için bana vuruyor beni azarlıyor sadece yatakta karısı olduğum aklına geliyor ama seni seviyorum diyor o kadar boş ki artık bu laf benim için ondan iliklerime kadar nefret ediyorum
Çocuk esirgeme kurumuna gitseydiniz memur olma hakkınız olurdu şimdi memur olup çocuğunuzla mis gibi yasardinizŞikayet etseydim ne olacaktı annem yine yanına almıycaktı ve ben sığınma evinde yada çocuk esirgeme kurumunda kalacaktım oda bi süre peki ya sonra
Sürekli vuran nikahsiz elin adamının evine nasil sığarsın peki? Annenin de sözlerini duyma bi zahmet ama yok bu gidişle gelir 2.cocuk 3.cocuk da zavalli yavrulari ayni kadere hazirlarsin doğur at sevme ilgilenme devam et..Bu kadar insan darp raporu al demis yok almam ,kadin siginma evleri var git demişler cevap yok ,devam et napalim biz o zaman seçim senin..Babamla aram iyi değil annemle de iyi o çalışıyor benim oğlum biraz yaramaz atıp kırma huyları çok anneme gittiğim zaman ne zaman gideceksin evde diye söylüyor benim üzüldüğümü görünce de şaka yaptığını söylüyor yani ben annemin evine sığamam
Yorumun süperSürekli vuran nikahsiz elin adamının evine nasil sığarsın peki? Annenin de sözlerini duyma bi zahmet ama yok bu gidişle gelir 2.cocuk 3.cocuk da zavalli yavrulari ayni kadere hazirlarsin doğur at sevme ilgilenme devam et..Bu kadar insan darp raporu al demis yok almam ,kadin siginma evleri var git demişler cevap yok ,devam et napalim biz o zaman seçim senin..
Seven dovmez ya lafa değil icraata bakin.Merhaba ben 19 yaşındayım 16 yaşında cahilliğimle bir ilişki yaşadım ilgisizliğim yüzünden eşimin sözlerine aşık olmuştum ama sadece sözlerine ve gitmesin den çok korkuyordum bir gün bana yaklaşmaya çalıştı ve ben geri çekildim oda durdu ama o gün sonra bana soğuk davranmaya başlamıştı bende onu kaybetmemek için birdahaki buluşmamızda geri çekilmemiştim ve ilişkiye girdik o benim ilkimdi ama ben onun değildim ve kendimi çok kötü hissetmiştim ama hala onu seviyordum bi kaç gün sonra bu tekrar yaşandı ve ben hamile kaldım hamile olduğumu 3.ayında öğrendim o kadar cahildim ki hamile kalabileceğim aklımın ucuna gelmezdi ve hiç reglimi takip etmemiştim ben hamile olduğumu öğrendiğimde ona karşı sevgim bitmişti ben aldırmak istedim ama yapamadım sonra biz evlendik kaçtım annem biliyordu fakat babam bilmiyordu annemde beni zaten silmişti sonra ailesiyle bi ton şey yaşadık ben hamileliğim boyunca ağladım ağladım kimse görmedi sonra oğlum dünyaya geldi ve eşim beni görmüyordu önceden ilgiliydi ama artık yoktu sadece oğlum vardı onun hayatında sürekli işime karışıyor sürekli azarlıyor sürekli sinirli oğlum 3 yaşında ve eşim hala aynı ailem de biliyor ama sabret diyor peki nereye kadar sabredeceğim en ufak şey için bana vuruyor beni azarlıyor sadece yatakta karısı olduğum aklına geliyor ama seni seviyorum diyor o kadar boş ki artık bu laf benim için ondan iliklerime kadar nefret ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?