Kocamı ağlattım

Sorumun cevaini alamadim sanirsam, kv ile ayni apartmandasin ve birlikte mi oturuyorsuniz? Yoksa kv nin ayni apsrtmanda baska dairesi varda orda mi oturuyordunuz? Kv ye kac tane ev verecekler. Bir ev mi? Bir ev ise kadin kendi oturacak o eve tabiki ve tum cocuklar hak sahibi olacak. Eger oyleyse hazir 30 binin varken sen ufaktan ufaktan ev almaya bakacaksin. kira oder gibi ev sahibi olacaksin. Bence en en mantiklisi bu.

Ayrıca size bir sır vereyim nerede oturuyorsunuz bilmem ama 30 bin tl ev almıyor :)
Hele kira ödeyip para biriktirmek siz çalışmadıgınız müddetçe zor.
Çalışsanız dahi en azından kira derdiniz olmadan para biriktirir 10 yıl krediye mahkum kalmak yerine daha kısa vadeli olarak çeker bir eve atarsınız kendinizi.
Tamamen dedigim olsun diyerek saçma bahaneler sıralamışsınız.
k.valide ile birlikte de oturmuyorsunuz evleriniz ayrı.
Birlik olsanız tamam.
Adam size ''BU EVE MECBURUM'' diyor siz hala ev alalım diyorsunuz
Eyvallah tamam alın ama hangi parayla ?

Hayır farklı bir sebep yok. Benim bu evi kabul etmemin sebebi kira vermeyip, para birimini yaparız diye düşünmekti. Ama bu gerçekleşmiyor.Bu evin varlığı bizi hep dibe çekti malesef.

Hay ağzını öpeyim kardeşim. Beni bir sen anladın. Kv evi ama birlikte ya da aynı apartmanda değil. Biz onun ekstra olan evinde oturuyoruz. Tek daire ve kentsel dönüşüm evi küçülterek veriyor.tek daire olarak. Keşke 30 bin yetse, ben buraya bir kuruşumu dahi layık görmem. Gider alırdım ev.

kesinlikle ya!
eşinize dur demeyi bilip birikim yapacaktınız
sizin yaptığınız masraklar kv yi ilgilendirmez ki
çalışıyor musunuz eve para vermemekle başlayın
çalışmıyorsanız eşinizden her ay bir miktar para alın biriktirin

Çözüm karı koca olarak masraf etmekten kaçının madem al işte çözüm.

Ya bu evi bu kadar aşalıyorsun git kirada otur zaman kıymet bilmeyen insan modeli

.

Ev alacak durum olsa zaten ben buraya konu açmam.30 bin bizim için ciddi bir para. Olsun 30binimiz eksik olsun diyecek lüksüm yok.

Yeni yapilacak eve (kv evine) kira vererekmi oturacaksiniz? Eger evetse bir daha geri tasinmayin derim ben masrafdan kurtulmus olursunuz. Eger kira vermiycekseniz anlasma yapin kaynananizla evde atiyorum 5 yil Kira vermeden oturmak sartiyla tasinin. Anlasma yapin dememin sebebi kaynananiza birsey olabilir Ve diger kardesler evin satilip haklarini almak isteyebilirler. Boyle birsey yapabilirsiniz. Ve Bu arada da calismayanbasladiginiz da sizin kazandiginizi biriktirip kendinize ev almaya bakin derim ben. Nasil olsa kocanizin aldigi yetiyor geciminize.

ya kusura bakmayın ama çok nankörsünüz. tüm yorumları okudum, kadının evinde kira vermeden beleşe oturuyorsunuz ama sürekli sürekli aşağılıyorsunuz. oraya beş kuruş para vermeye değmez vs vs. vermeyin o zaman. çıkın kiraya. kirada yaşayın. bu ne nankörlük ne kıymet bilmezliktir.

Ya bu evi bu kadar aşalıyorsun git kirada otur zaman kıymet bilmeyen insan modeli

Evi neden aşağılayım ki.Herkesin evi kendine güzel.Burası benim evim olsa güle oynaya toplarım eşyalarımı, gün sayarım taşınmak için. Ama ben burada oturmak için masraf yapıyorum, elde var sıfır. Ayrıca kırıcı konuşuyorsun.

Evde kardeşlerin de hakkı var diyorsunuz. Nereye kadar sürekli siz oturacaksınız o evde? Evin değeri 500 olursa satarsınız bölüşürsünüz kardeşler arasında herkes ne istitorsa onu yapar. Siz de payınızın üzerine ekler kendi evinizi alırsınız.

Hem o işler öyle olmuyor. 2 sene diyorlar 4 seneye çıkıyor.

Benımde cocugum var balkonuma korkulup yaptırmadım tavana kadar
tasınmamak ıcın bahanemı uretıyorsunuz sonucta ev sızın degıl yapıldıktan sonra oturtmasalar hakları var

Sizin açınızdan tabi ki doğru söylüyorsunuz.Ama biz burada oturmak için mutfak dolabı yaptırdık, vestiyer, aydınlatma, balkon demiri yaptırmak zorunda kaldık. Kv hepsini sokturmustu eski diye. Gelip ilk yıllar dalga geçti öğrenci evi gibiymis diye. Ben para biriktirmek içn katlandım. Ama olmuyor işte. Kira artık gözüme daha iyi görünmeye başladı. Çünkü ev zaten yetersiz iki çocuk icin.

İnan paylaşılması beni çok mutlu eder.keşke öyle bir şey olsa.peşinat konusunda bana çok yardımcı olur. Ama malesef kesinlikle öyle bir şey söz konusu değilmiş. Eşim öyle diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…