Kocamı ağlattım

tamam o zaman kıradan dırek yapılan eve gecmeyı unutun , 2 kere tasıma masrafı perde fılan masrafınızda kalmadı cunku kırada devam edecek gıbı duruyorsunuz

Bnce sen evdeki bütün yükü omuzlayan kişisin ,herseyi çok fazla ince düşündüğün için bu kadar büyütüyorsun.bayanlara katılıyorum 30 bin masrafa yapacağın bi ev yok tamam taşınma masrafin olur kira bedeli olur oturduğun semti bilmiyorum lüks bi yerdemi oturuyorsun ki taşınma kira 15 bin tutar gibi uçuk bi rakam söylüyorsun .bak ben 9 yıllık evliyim 3.ye hamileyim ve daha bi evim yok yeni giriyoruz borca inş olacak ilerde senelerdir kiradayim hoc kapı pencere yaptirmadim, perdeleri uygun da alabilirsin yani sen sadece geçici çözümler uretmelisin bulunduğun şartlara ayak uydur.esin biraz vurdum duymaz gibi ama bu kadar ustune giderek hem kendini hem esini yipratirsin.bnce suan icin kendinize uygun fiyatli bir ev arayip tasima sirketiyle gorusup yine ortalama bi fiyatla ki ben 5 bin bile tutmaz bu dediklerim cok rahat hallolur lutfen kendini uzme dert edecek daha çok şey var hayatta inş. Herşey istediğin gibi olur.

Bence tertemiz kiraya çıkmanız gerek. Kv deniz büyüklük yapmış kira almadan evinde oturtmuş senelerdir. Yaptığınız harcamalarınız kendi yaşamınıza katkı sağlamış. Vestiyer filan demişsiniz bunlar Kv niçin cebine girmediki.
Birde üstelik kadın olmazsa bana taşınırsınız demiş bence Kv nizin hakkı ödenmez.
Ama benim fikrim paşa paşa kiraya çıkın o evdende umudunuzu çekin. Satılırsa hissenizi alırsınız. Satılmazsa teklif edilmeden yeniden oturmaya dahi hakkınız yok Kv kiraya verip gelir elde etmek isteyebilir. Yapın birikiminizi alın kendi evinizi..

Sırf kendi çıkarınızı düşünerek yapılan projeyi beğenmediğinizi söylemişsiniz kadına.
Acaba eşiniz bu gereksiz harcamaları kendi ailesine yaparken,onlarında hakkı olan evde koşulsuz olarak oturuyorum ihtiyaçlarını karşılamalıyım gibimi düşündü.
İlk aklıma gelen buydu.

Biraz da kv karsı soğuksunuz sevememişssinz sanırım. O kendne gore haklı sende kendne gore haklısın. Hayallerimz her zaman istedgmz gibi gercekleşmiyor ne yazıkki. Eşinizle aranızı bozmayın. Guzelce konusun. Bencede kiraya çıkın daha iyi. Kımseye gebe kalmamiş olursunuz. Allah yardımcınız olsun. Çokda üzülmeyin. Hersey olacagına varır

Eşim orda oturmazsak onların çok kırılacağını ve ilişkilerin gerilecegini düşünüyor. Ama ben de kırılıyorum. Bu evi beğenmiyorum, yeni yapılan daha minnoş evi de beğenmiyorum. Bunları benim düşünmeye hakkım yok, ben beğenmek zorundayım, ben kv tayfasini kırmamak, kocamı ağlatmamak zorundayım. Köpek gibi çalışırım, akşam 9 da eve gelip evim diyip ısınamadıgim yerde uyur kalırım. Kvye minnet duyuyorum kira ödemediğim icin.

ki etmelilerde, sız baskalarının mallarına sahıp cıkacagınıza varsa ananızdan babanızdan olan mıraslarda ancak ve ancak soz sahıbı olabılırsınız gerısı terbıyesızlık cunku

Ben hayatta kimseden bir şey isteyebilecek biri değilim. Babamın mirası hakkında da asla söz sahibi görmüyorum kendimi. Babam bugün bana gelse dese ki ben seni dört dörtlük okuttum,evlenirken üstüme düşeni yaptım. Geri kalan senin hissene düşen ne varsa mehmetçik Vakfına, hayvan barınaklarına, LÖSEV e veriyorum haberin olsun. Bir evlat olarak asla aksini iddia etmem. Kendimi hak sahibi görmem.

Pekı suanda ben anlamadım ya da yanlıs mı anladm sızın o eve gerı donmeme ıhtımalınızı dusunmuyormusuuz cunku yaptıgını para harcalarında o eve dondugunuzde yapacagınız harcamalar var , ben sızın yerınızde olsam esımın kardeslerıne haksızlık yapmasını ıstemezdım evı satıyorlarsa satsınlar paylassınlar, veyahut oturdugunuz kadarını kardesıne kıra vermelıydınız madem ortada sadece 1 tane ev var

Bu konuda onlara çıkarlarını koruma konusunda hak verdiğimi söylemiştim. Ama siz taşınacaksınız diyor ve bana sormadan değişik planlar devreye giriyor. Benim orada bu yapılacak ev bana göre değil. Kiraya çıkabiliriz sinyali vermem hata gibi gelmedi bana. Onlar projeye bile bakmadılar.

ki etmelilerde, sız baskalarının mallarına sahıp cıkacagınıza varsa ananızdan babanızdan olan mıraslarda ancak ve ancak soz sahıbı olabılırsınız gerısı terbıyesızlık cunku
Cute ben arkadaşı anlıyorum. Ama sadece onun kocası hak sahibi değil o sebebten başının çaresine bakmalı hani evi paylaştırmaya kalkarsalar eğer payına düşeni Yen'i bi ev alırsa krediye öder.

Şu durum da ; yapacak bişe yok.

30 bin çöp.

Bence bu durumu çok daha fazla deşmeyin.

Sonuç değişmeyecek,kira sizin için en kısa çözüm gibi görünüyor.

Mutsuzlukta yanınıza kâr kalır.

Ben hep para hesabi cok yapan insanlarin daha cok borclu oldugunu gordum kadin bence akillica yapmis bende olsam oyle yaparim biraz mecbur masraf olacak evi olmayip kirada olan napsin bu kadar hesap yapmayin inaninki hersey zaten oluyor savur demiyorunda bu kadar yipranma

Ben o eve donmeyelim diye patladım. Normalde ev kiradaymis kardeşleri kucuktu o zamanlar.zaten evlenecek çağda olan kardeşi olsa bana göre burada oturmamuz haksızlık olur. Birileri kira verirken biz vermiyoruz diye düşünürdüm.

Orasi kvnin evi.geri donmemek uzere duzgun 1 eve kiraya cikin.
Yada 30 bin harcayacaginiza cekin kredi ev alin.kira yerine kredi odeyin.
Tekrat kv nin evine neden doneceksiniz ki zaten

Yerinizde olsam, istediğim bir eve kiraya çıkar, bir daha dönmem. Ev de ortaksa ona göre paylaştırılır. İlerde Millet paylaştırışacak evde oturmak istemem.

Benim eşimin üstüne gitmemin sebebi onun rahatlığı.önceki konumu okur iseniz anlarsınız. Ben çalıştığım dönemde çırpınırken eşim eline geçen her kuruşu harcadı. Bu bize verilen imkanı değerlendirelim kira vermiyoruz, çocuğumuz yok, masrafımız az diye düşünmedi. O zaman 140bin olan ev ,suan 380 bin. Ben o zaman 50 bin bikiktirsem yetiyordu şimdi en azindan 200bin olursa alabilirim, borca girebilirim. O zamanlar eşime kızamazdım, enkazdan çıkmıstim (eski aile ortamım ) huzur istiyordum.

Yerinizde olsam, istediğim bir eve kiraya çıkar, bir daha dönmem. Ev de ortaksa ona göre paylaştırılır. İlerde Millet paylaştırışacak evde oturmak istemem.

Ağlayan insanlara normalde gülen, zerre kadar duygusallık barındırmayan kocanız, karşınıza geçip mecburuz diyip ağlasa çaresiz kaliyorsunuz işte.

Ağlayan insanlara normalde gülen, zerre kadar duygusallık barındırmayan kocanız, karşınıza geçip mecburuz diyip ağlasa çaresiz kaliyorsunuz işte.
30 yaşında insanlar mecburuz dememeli bence. Çünkü artık kendi hayatlarımızı kuruyoruz. İyi ya da kötü kendi ailesinin çıkarını düşünebilmeli artık, sanırım sinirlenmenizde eşinizin pasif duruşu da etkili. Siz ben kira ödemeye razıyım diyorsanız, eşinizle bağırıp çağırmadan sakince konuşun bu konuyu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…