• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın ailesine gitmek istemiyorumm

Asıl saçmalık bayramda zaten gideceğiniz yere şimdiden tekrar gitmenizde. Eşinizin başka planı mı var ? sırf sizi orda bırakmak için gidiyor gidiliyor gibi. Ben kalmam konu tartışmaya da açık değil kapandı diyin. Net durun.
Öyle yapacağım hiçbir şey umrumda değil

Dün sabaha kadar uyuyamadım üzüntüden. İstemiyorum diyorum. Sürekli laf sokan sevmeyen bir kadının yanında durmak istemiyorum
gitmeyin, bu konuyu tartışmadan nasıl çözebilirsiniz bilemedim ama sanırım bi bahane bulmanız gerek. ama bence eşinizin bir silkelenmesi lazım.

Hani bazı konular vardır iki taraf da kendi açısından haklıdır. Öyle durumlarda kavga etmeden karşılıklı anlayış falan derim. Ama bu tamamen saçmalık

Bayramla beraber bir ay daha kalacaksanız şimdi de gitmeyin.
Bir hafta tatili var madem tekrar da gideceksiniz neden başka türlü değerlendirmiyorsunuz? Tartışacaksanız da tartışın bazı kavgalar çıkmalı.

Yalnız ısrarla sizi göndermeye çalışması ister istemez düşündürüyor. Hep böyle miydi? Yada her konuda böyle tahakkum kurmaya çalışır mı? Çocuğunuz kaç yaşında?
Bende düşündüm neden göndermek istiyor diye ama bilemedim daha 6 aylık

gitmeyin, bu konuyu tartışmadan nasıl çözebilirsiniz bilemedim ama sanırım bi bahane bulmanız gerek. ama bence eşinizin bir silkelenmesi lazım.
Çok aptalım ben. İlişki nasıl yaşanır bilemedim. Tamam kocacığım olur kocacığım diye diye böyle oldu. Aslında baştan sert dursaydım çıtını çıkaramazdı

Kızlar merhaba konuya gireyim hemen.
Eşimin 1 haftalık izni var memleketine gitmek istiyor ama beni de çocuğumla beraber bayrama kadar orada bırakmak istiyor ve ben asla istemiyorum kaç kere hayır sensiz 1 ay kalmam dedim üstelik 1 ay da o geldikten sonra kalacağız ve ben kv yi hiç sevmiyorum çok konuşur dedikoducu gelin ayrımı yapar kısacası nefret gibi bir şey ediyorum. Bunu tartışmadan nasıl halledebilirim çünkü baya tartışacağız gibi duruyor bana bir akıl verin lütfen
Sizi annenize bıraksın, onun izni başlayınca kv ye gidin.Ya da o gitsin son bir hafta siz yanlarına gidin.Güzellikle konuşun, kimseyi suçlamayın ben dili kullanın.Ben rahat edemiyorum, huyum böyle gibisinden konuşun.Erkeklerin, tüm hataları ile sevdiği tek kadın anneleridir unutmayın.

Bende düşündüm neden göndermek istiyor diye ama bilemedim daha 6 aylık
Bebek gürültüsünden sıkılmıştır kafa dinlemek istiyordur. Derdi, anası çocuk sevsin değil bebeğe biraz da onlar baksın.

Hani bazı konular vardır iki taraf da kendi açısından haklıdır. Öyle durumlarda kavga etmeden karşılıklı anlayış falan derim. Ama bu tamamen saçmalık
Hemde çok saçma. Senle birlikte gider geliriz diyorum yok ben zaten geleceğim kal yanlarında sana yardımcı da olurlar diyor ama benim böylr bir beklentim yok ki heleki annesinden

6 aylık bebeğin düzeni ne olacak eşiniz baskı yapıyorsa sizde etki tepki yapın hayırdır bi işinmi varda istemediğim halde beni zorluyorsun die . Kim nie karısını böyle bisey için zorlar eşiniz genel hayattada böyleyse nie çocuk yapıp evli kaldınız böyle sizin ne istediğinizi önemsemeyen biriyle saygısız terbiyesiz . Siz bir bireysiniz istemediğiniz şeyleri zorla yaptırmasına müsade etmeyin . Tartışmaysa tartışma kavgaysa kavga böyle ömür mü geçer . Cidden 2 ay ne alaka kaynana evi çocuğun düzenini kim düşünüyor

Sizi annenize bıraksın, onun izni başlayınca kv ye gidin.Ya da o gitsin son bir hafta siz yanlarına gidin.Güzellikle konuşun, kimseyi suçlamayın ben dili kullanın.Ben rahat edemiyorum, huyum böyle gibisinden konuşun.Erkeklerin, tüm hataları ile sevdiği tek kadın anneleridir unutmayın.
Alsın anasını başına çalsın. umrumda değil onu benden daha çok sevsin ama haksızlıkta yapmasın

Ben yerinizde olsam bu bir hafta için de gitmeyi kabul etmem, zaten bayramda gideceksiniz. Ha bayramdan sonrada bir ay kalmam. Bugüne kadar ses çıkarmamışsınız düzeniniz nasıl bilemem ama bir dur demenin vakti gelmiş geçiyor bile.

6 aylık bebeğin düzeni ne olacak eşiniz baskı yapıyorsa sizde etki tepki yapın hayırdır bi işinmi varda istemediğim halde beni zorluyorsun die . Kim nie karısını böyle bisey için zorlar eşiniz genel hayattada böyleyse nie çocuk yapıp evli kaldınız böyle sizin ne istediğinizi önemsemeyen biriyle saygısız terbiyesiz . Siz bir bireysiniz istemediğiniz şeyleri zorla yaptırmasına müsade etmeyin . Tartışmaysa tartışma kavgaysa kavga böyle ömür mü geçer . Cidden 2 ay ne alaka kaynana evi çocuğun düzenini kim düşünüyor
Sadece onları düşünüyor ya da kendini bilemiyorum ama tek bildiğim o eve onsuz gitmek istemiyorum

Bana köyde kal annemi ara annemle konuş vb şeyler çok sinir bozucu geliyor köyde kal dışında diğerleri örnek , belli bir yaşa gelmiş ve anne olmuşsunuz nerede kalmak isteyip istemeyeceğinize siz karar vermelisiniz , örnek veriyorum canım ben giderim ama maksimum 4-5 gün dururum sonra bayrama birlikte gideriz.
Net olan her şeyi seviyorum sonuçta hayat eşit o size anlayışsızlık ederse sizde edin . Ben sırf eşim istiyor diye neden köyde 2 ay kalıyorum .

Ben yerinizde olsam bu bir hafta için de gitmeyi kabul etmem, zaten bayramda gideceksiniz. Ha bayramdan sonrada bir ay kalmam. Bugüne kadar ses çıkarmamışsınız düzeniniz nasıl bilemem ama bir dur demenin vakti gelmiş geçiyor bile.
Haklısınız göze aldım her şeyi gerekirse kavga çıkacak

Back
X