- Emoji Skoru
- 10.327
- Puanlar
- 248
- Konu Sahibi Luppooooooooo
Kavga çıkacak bence o yüzden akıl vermiyorum, Kavga olmadan da zor gibi görünüyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öyle demeyin farkına varmışsınız geç değil bir şeyler için. iletişim ile çözülebilecek şeyler bunlar kendinizi savunsanız yeterli.Çok aptalım ben. İlişki nasıl yaşanır bilemedim. Tamam kocacığım olur kocacığım diye diye böyle oldu. Aslında baştan sert dursaydım çıtını çıkaramazdı
Köy değil yazlık durumları da iyi baya ama inanın hiçbiri umrumda değil. Onların hiçbir şeyini istemiyorum benden uzak olsunlar yeterBana köyde kal annemi ara annemle konuş vb şeyler çok sinir bozucu geliyor köyde kal dışında diğerleri örnek , belli bir yaşa gelmiş ve anne olmuşsunuz nerede kalmak isteyip istemeyeceğinize siz karar vermelisiniz , örnek veriyorum canım ben giderim ama maksimum 4-5 gün dururum sonra bayrama birlikte gideriz.
Net olan her şeyi seviyorum sonuçta hayat eşit o size anlayışsızlık ederse sizde edin . Ben sırf eşim istiyor diye neden köyde 2 ay kalıyorum .
Olsun yapacak bir şeyim yokKavga çıkacak bence o yüzden akıl vermiyorum, Kavga olmadan da zor gibi görünüyor.
Köy değil yazlık durumları da iyi baya ama inanın hiçbiri umrumda değil. Onların hiçbir şeyini istemiyorum benden uzak olsunlar yeter
Savunuyorum ama karşımdaki anlamak istemiyor ya da işine gelmiyor belki de beni sevmiyor saygı göstermiyor bilemiyorumöyle demeyin farkına varmışsınız geç değil bir şeyler için. iletişim ile çözülebilecek şeyler bunlar kendinizi savunsanız yeterli.
Yani eşinizle kötü olun istemem ama güzel sozden anlamıyorsa mecbur olacak bu tartışmaOlsun yapacak bir şeyim yok
Aynen öyle. Kv nin buzdolabını açamam mesela çekinirim çünkü sevmediği için beni sürekli gözü üzerimde gibiİsterse denize sıfır villa olsun canım istemiyorsa gitmem ben yani , mantıklı olan o
İnşallah çok teşekkür ederimNormal şartlarda kocanızın size böyle bir şeyi teklif dahi edememesi lazım.
Annemler zamanında kaldı böyle köye karısını, çocuğunu bırakıp kendi geri giden erkekler.
İnsallah hayır demeniz bir işe yarar.
Aynen öyle. Kv nin buzdolabını açamam mesela çekinirim çünkü sevmediği için beni sürekli gözü üzerimde gibi
Size laf sokup duran kaynanaya da gitmeyin 2 ay bi zahmet .Sadece onları düşünüyor ya da kendini bilemiyorum ama tek bildiğim o eve onsuz gitmek istemiyorum
Eşiniz 1 haftalık izninde annesine gitmek istiyorsa kapıdan uğurlayıp haftaya görüşürüz diyeceksiniz :)) bayramda beraber gidersiniz, ki bayramda da 1 ay kalacakmışsınız zaten.Eşimin 1 haftalık izni var memleketine gitmek istiyor ama beni de çocuğumla beraber bayrama kadar orada bırakmak istiyor ve ben asla istemiyorum kaç kere hayır sensiz 1 ay kalmam dedim üstelik 1 ay da o geldikten sonra kalacağız ve ben kv yi hiç sevmiyorum çok konuşur dedikoducu gelin ayrımı yapar kısacası nefret gibi bir şey ediyorum. Bunu tartışmadan nasıl halledebilirim çünkü baya tartışacağız gibi duruyor bana bir akıl verin lütfen
Bence sakin ve kararlı bi şekilde kalmayacağız, seninle birlikte geri döneceğiz diyin ve konuyu kapatın. O kendi kendini yiyip bitirsin. Sizi bırakıp kaçacak hali yoktur heralde.Evet beni hiç sevmezler zaten sürekli laf sokar kv anlaşamayız yani. Beni beklediklerini de pek düşünmüyorum sizin gibi
Eşime göre beni seviyor :) umarım buluruzBi de sevmiyorsa neden gidip canını sıkacaksın ki zaten kendini üzme hiç , ortak noktayı bulmalısınız eşinizle
Sizin yorumunuzu hep bekledim biliyor musunuz? Buradakilere bir abla gibi yaklaştığınızı gördüm hep. Öyle de söyledim ama bilemiyorum ne olurEşiniz 1 haftalık izninde annesine gitmek istiyorsa kapıdan uğurlayıp haftaya görüşürüz diyeceksiniz :)) bayramda beraber gidersiniz, ki bayramda da 1 ay kalacakmışsınız zaten.
Eşiniz 1 haftalık izninde annesine gitmek istiyorsa kapıdan uğurlayıp haftaya görüşürüz diyeceksiniz :)) bayramda beraber gidersiniz, ki bayramda da 1 ay kalacakmışsınız zaten.
Gerçekten yeterli olmuyor. Hayır diyorum ya hayır baskılanmış hissediyorum kendimi diyorum yok illa gidilecekYadırgamak için sormuyorum da " nasıl yani hayır diyince yeterli olmuyor mu ? Zincirli köle misin nedir bu baskı, paşamın gönlü karısını bir yere bırakmak istiyor bakk sennnn"