• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın ailesine gitmek istemiyorumm

Kavga çıkacak bence o yüzden akıl vermiyorum, Kavga olmadan da zor gibi görünüyor.

Çok aptalım ben. İlişki nasıl yaşanır bilemedim. Tamam kocacığım olur kocacığım diye diye böyle oldu. Aslında baştan sert dursaydım çıtını çıkaramazdı
öyle demeyin farkına varmışsınız geç değil bir şeyler için. iletişim ile çözülebilecek şeyler bunlar kendinizi savunsanız yeterli.

Bana köyde kal annemi ara annemle konuş vb şeyler çok sinir bozucu geliyor köyde kal dışında diğerleri örnek , belli bir yaşa gelmiş ve anne olmuşsunuz nerede kalmak isteyip istemeyeceğinize siz karar vermelisiniz , örnek veriyorum canım ben giderim ama maksimum 4-5 gün dururum sonra bayrama birlikte gideriz.
Net olan her şeyi seviyorum sonuçta hayat eşit o size anlayışsızlık ederse sizde edin . Ben sırf eşim istiyor diye neden köyde 2 ay kalıyorum .
Köy değil yazlık durumları da iyi baya ama inanın hiçbiri umrumda değil. Onların hiçbir şeyini istemiyorum benden uzak olsunlar yeter

Köy değil yazlık durumları da iyi baya ama inanın hiçbiri umrumda değil. Onların hiçbir şeyini istemiyorum benden uzak olsunlar yeter

İsterse denize sıfır villa olsun canım istemiyorsa gitmem ben yani , mantıklı olan o

öyle demeyin farkına varmışsınız geç değil bir şeyler için. iletişim ile çözülebilecek şeyler bunlar kendinizi savunsanız yeterli.
Savunuyorum ama karşımdaki anlamak istemiyor ya da işine gelmiyor belki de beni sevmiyor saygı göstermiyor bilemiyorum

Normal şartlarda kocanızın size böyle bir şeyi teklif dahi edememesi lazım.
Annemler zamanında kaldı böyle köye karısını, çocuğunu bırakıp kendi geri giden erkekler.
İnsallah hayır demeniz bir işe yarar.

Eşimin 1 haftalık izni var memleketine gitmek istiyor ama beni de çocuğumla beraber bayrama kadar orada bırakmak istiyor ve ben asla istemiyorum kaç kere hayır sensiz 1 ay kalmam dedim üstelik 1 ay da o geldikten sonra kalacağız ve ben kv yi hiç sevmiyorum çok konuşur dedikoducu gelin ayrımı yapar kısacası nefret gibi bir şey ediyorum. Bunu tartışmadan nasıl halledebilirim çünkü baya tartışacağız gibi duruyor bana bir akıl verin lütfen
Eşiniz 1 haftalık izninde annesine gitmek istiyorsa kapıdan uğurlayıp haftaya görüşürüz diyeceksiniz :)) bayramda beraber gidersiniz, ki bayramda da 1 ay kalacakmışsınız zaten.

Evet beni hiç sevmezler zaten sürekli laf sokar kv anlaşamayız yani. Beni beklediklerini de pek düşünmüyorum sizin gibi
Bence sakin ve kararlı bi şekilde kalmayacağız, seninle birlikte geri döneceğiz diyin ve konuyu kapatın. O kendi kendini yiyip bitirsin. Sizi bırakıp kaçacak hali yoktur heralde.

Benim bir komşum vardı. İki tarafın da ailesi aynı şehirde. Bunlar memlekete gidiyor. Kızın ailesine bir akşam yemeğe ya da çaya gidiyorlar kalan bütün zamanı erkeğin ailesinde geçiriyorlar. 3 günse 3 gün 1 haftaysa 1 hafta. Ya da başka bir tanıdığım evlendiklerinden beri bütün haftasonlarını kocasının köyünde geçiriyor. Büyük konuşmak istemiyorum ama ben anlayamıyorum. İnsan nasıl bunu kabullenir ve o bir düzen haline gelir. Erkeğe bu tahakküm neden. Evliyiz biz ya beni besleme diye almadı ya bu adam.

Yadırgamak için sormuyorum da " nasıl yani hayır diyince yeterli olmuyor mu ? Zincirli köle misin nedir bu baskı, paşamın gönlü karısını bir yere bırakmak istiyor bakk sennnn"

Eşiniz 1 haftalık izninde annesine gitmek istiyorsa kapıdan uğurlayıp haftaya görüşürüz diyeceksiniz :)) bayramda beraber gidersiniz, ki bayramda da 1 ay kalacakmışsınız zaten.
Sizin yorumunuzu hep bekledim biliyor musunuz? Buradakilere bir abla gibi yaklaştığınızı gördüm hep. Öyle de söyledim ama bilemiyorum ne olur

Lo siento tavuk geldi aklıma mune ,kapıdan uğurlayıp görüşürüz diyeceksin diyince 🤣

Yadırgamak için sormuyorum da " nasıl yani hayır diyince yeterli olmuyor mu ? Zincirli köle misin nedir bu baskı, paşamın gönlü karısını bir yere bırakmak istiyor bakk sennnn"
Gerçekten yeterli olmuyor. Hayır diyorum ya hayır baskılanmış hissediyorum kendimi diyorum yok illa gidilecek

Back
X