Kocamin ailesinin bizi hizmetci olarak gormesi

Siz neden eşinize karıştınız ki götürup versin demek ki çok yorgun değildi o sorun yapmiyorda siz neden aralarina giriyosunuz ben olsam hiç bişey demezdim zaten 10 dk lik mesafedeymis verip gelseydi gereksiz uzamiş konu

Ben burda hizmetçilikle ilgili bir şey göremedim. Ayrıca sen niye karışıyorsun ki anne oğul arasında olan konu. Ha eşin çok yorgunsa aramak yerine eşine sen yorgunsun ara onlar gelsin alsın dersin. Eşin kabul ederse arar etmezse kendi götürür. Bana senin araman ve tepki göstermen gereksiz ve abartılı geldi. Kv sen ne karışıyorsun senden mi istedim de diyebilirdi.

Yaptiginiz cok yanlis birsey. Adam gitmek istiyor siz yorgun yorgun diye tutturup ailesini ariyorsunuz. Oturmaya gitmiyor ip midir nedir onu verip gelirdi ne diye bu kadar abarttiniz anlamadım.
Eşinizin adina konuşmaniz da cok sinir bozucu ayrica, yorgunsa ve gitmek istemese kendi soyleyebilirdi, eşim boyle birsey yapsa cidden cok kizardim.

Okurken şiştim resmen sana ne ya sana ne? Oğlundan birşey istemiş sana ne?
Sen o kadar sene defalarca yorgun argın ilgilen, geceler boyu uykusuz kal elin kızı 14 saat calisti gelemez diye ortalık yıksın. Size tavsiyem, had bilmek iyidir!

Çok sevindim sizi gördüğüme

Ay içim şişti,seni annenden alırken de yorgundu o zaman adam ! Sanane senden izinmi alcak annesine yardım ederken. Bide annesinemi kızdı sanamı kızdı ne karışık yazmışsın ana oğulun arasını mı bozmaya çalışacaksın. Yine kayınvaliden olgun bi insanmış ki seni orda rezil rüsva etmemis.

Bizi alıp öyle eve geçti, kendisi içeri girdi, oldu kızıyla eşini almasın ama annesinin ipliği için sokak sokak dolassin, sizin dediginiz is mi ? Annemde oturmadik cocugu hazirlayana kadar bekledi icerde sadece.

Sokak sokak dolaşması ne alaka 5 dk. mesafe diyorsunuz.

Verip gelecekti, taş tasimayacakti.

Yorgun diye diye konuyu uzatmissiniz ama ailesiyle münakaşa etmiş, sizinle etmiş ve gecenin sonunda ayrı yatmışsınız.

Üstüne de yarın aile kulisi kurulacak, evet gerçekten Kocanızın düşünüyorsunuz.

Bu kadar hırs yer aileyi.

Zaten genelde öyle kayinvalidelere boyle gelinler denk geliyor.

Sadece sinir oldugumu soylemeye geldim...bacim adami tapuladin herslde? Allah anasina esine yardim etsin, sanada akil, fikir versin.

Bende iğne ipliğe takildim. Sizden isteyene kadar yokmu cevresinde bir dukkan gidip alsa? Devamlı eşinizi böyle şeyler icin kullaniyorlarsa sıkıntı ama keske olay buralara gelmeseydi biraz siz abartmışsınız, ayrica aileleri çağırmak neden? Kendi problemlerinizi kendimiz çözmelisiniz, onlara anlatırsanız büyük hata olur

Kocanıza sen yorgunsun gitme dinlen demeniz , tuhaf değil mi? Düşünceli olmak güzel de onun yerine düşünmeyin. Yorulsun. Benim eşim de bazen 12 ye kadar çalışıyor sürekli ailesi de birşeylerle meşgul ediyor. Eşim kendisini düşünmüyorsa ben mi onu düşüneceğim?

Çok doğru yapmışsınız. İstiyorsa kendisi gelsin alsın. Annelerin bu oğullarını heryere hizmetçi gibi koşturması nedir ya., Artık bi ailesi oldugunu anlasın. Kadın evin işlerini ben gidip hallediyorum adam çalısıyor diye diyor. Ama annesi bunu düşünmüyo. Bence haklısınız tavrınızı koymanız da iyi olmuş

Siz konu sahibi değilseniz ben de birşey bilmiyorum.

Oma huzur vermeyen ben degil, onu hic dusunmeyen ailesi. Sen annesin evde diğer oğlun yatarken gecenin geç vaktinde iğne için diğer oğlunu ayağına çağırmak nedir?
Size ne. Evlisiniz diye adamın verdiği kararlara karisma hakkınız yok. Adam razı olmuş annesine götürmeye. Çocuk mu bu adam da siz böyle müdahale ediyorsunuz.
Bunu bana eşim yapsa yıkarım ortalığı.
Herkes haddini bilmezse i evlilikte sorun olur.

Oma huzur vermeyen ben degil, onu hic dusunmeyen ailesi. Sen annesin evde diğer oğlun yatarken gecenin geç vaktinde iğne için diğer oğlunu ayağına çağırmak nedir?
İnsanlar hatalı olduğunu sayfalarca söylemiş ama hala yok şöyle yok böyle diye üste çıkmanın derdindesin. Kafanı ellerinin arasına alıp ben neden böyle saçmalıyorum diye mi düşünsen acaba? Üstüne annelerinizi de çağırın, çağırın ki evliliğinizi mahvedeceğiniz gibi, aileler ile de yüz göz olup küsün...sonra şu günlerini mumla aramazsın inşallah... ayrıca kv sana insaflı davranmış gibi, ben senin yaptığını yapsam o telefon suratıma kapanır, bir daha da açılmazdı sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…