Kocamin ailesinin bizi hizmetci olarak gormesi

Yazmak istediklerim bunlardi Yalniz eşinin kavga olunca anneleri cagirma huyunu da sevmedim.Konu sahibi de ,eşi de yaptiklarini gözden gecirsinler.Olgunca yaklasimlar degil asla

Olayın başı bu nerden anlatmalıydım sizce?
Daha önceden sizi ve eşinizi kullanma durumları oldu mu mesela? Size karşı bir garezleri mi var, eşinizi çok fazla iyi niyetli görüp suistimal mi ediyorlar nedir yani olay da bu kadar dolusunuz. Eğer cidden durum sadece bu olaydan ibaretse ilk yaptığım yorumumu tekrar söylüyorum bi iğne iplik için bu denli tantana fazla olmuş

Bence sizin yaptığınız yanlış.Bir de gidip aramışsınız kayınvalidenizin size dediği hiçbir şey yok.Adam kendi yorgunluğunu düşünmüyorsa sizene hem ev yakınmış.Sizden isteseler neyse.Suç sizde

Tabiki oldu. Dört yıllık evliyiz her hafta ya da iki haftada bir köye ısrarla çağırma durumları var. Eşimin kardeşi bekar aramız iyi değil. Beni köyde istemedi yanıma çıkmadı. Ama işi düşünce abi benim bu isimle ilgilen diye telefon açtı. Iyi de sen abinin karısına bakmıyorsun bile niye bu beklentiye girdin ki?
Daha bir sürü şeyler. Işe girdi cıktı yengeye söylemeyin diye tembih ettirdi hep ben milletten öğrendim. Mesafeyi hep koymaya çalıştım. Kv umursamadı asla. Evi taşırken bir yardımda bulunmayan anne diğer oğlunun evinin tadilatı için günlerce orda... ve üstüne bizden iğne iplik gibi ufak meseleler için yardım bekliyor.... Beni el gibi göreni ben niye benimseyeyim...

Kv keşke beni arasaydı zaten, hiç böyle olaylar yaşanmayacaktı. Onlar beni bu aile içinde yok sayıyorlar. Ama benim ve eşimin onlara kul köle olmasını bekliyorlar. Tamamen bencillik.

bence gereksiz yere çok karışmışsınız. siz eşinize yorgunsun onlar gelsin dediğiniz de eşiniz ısrarla ben götürecem diyorsa gerisine karışmamanız gerekiyordu.üstüne aramışsınız laf çarpmışsınız falan biraz fazla gereksiz olmuş...

Ne günlere kaldık ya. Kadın üşenmiş oğlundan birşey rica etmiş size ne oluyor talimatlar talimatlar. Bide üstüne böyle meseleler için tartışmayın demiş diye kızıyorsunuz. Allah sabır versin insanlara

Siz eşinizi ailesinden kıskanmışsınız bence size ne gitsin bıraksın bu kadar büyütülecek ne var ?? Bence siz alıngansınız annesi yüzünden degil kavga sizin yüzünüzden çıkmış

Igne iplik bulunmayacak birsey degil. Neden sizden aldiklarini anlamadim. Ama anladigim kadariyla igne iplik bahane, esinnevden cikmak istemis. Yani kendi goturmek istemis. O yuzden tepkisi. Sen esini korumak isterken aslinda esin disari cikmak istemis.

Tabiki onlar usenebilir. Benim kocam üşenemez.
Çünkü biz onlara hizmet etmek için evlendik.

Her şeyi geçtim yanında sapasağlam oğlu varken benim işte olan eşimden niye böyle bir beklenti içine giriyor?

Ne alaka ya seni sevmiyor diye abisiyle konusamaz mi?

canım benim sen eşini düsümüşsün yorgun argın geldi diye..ki o işten yorgun geliyor diye siz kendi ihtiyaçlarını hep kendiniz yapmuşşınız.. sen kıyamazken başkasının kısması seni sinirlendirlen çok iyi anlıyorum ama bu kadar merhametli olmamak gerek sen ne kadar acirsan acınacak duruma düşüyorsun canım benım o yuzden aile konularında bırak ne yapıyorsa yapsın... yorgunluktan geberselerden hatalıktan yatak döşşek yatsalarda aile bireylerinden biri çağırdımı bi bakmışsın kaybolurlar... sen bi şey rica etsen demediğini bırakmazlar...

Hak verdiklerim var. Niye böyle söylüyorsunuz.?
Haksizsiniz. Hak verdikleriniz sizi destekleyen yorumlar.
Kendinizi bu şekilde kocaniza saydiramazsiniz. Ayrıca annesi o ya. İstiyorsunuz ki sizi annesinden daha çok sevsin. Böyle bir şey mümkün olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…