Profilde konu sahibinin yaşı 27 yazıyor yanlış girmiş de olabilir bilmiyorumBende zaten bunu anlamıyorum hadi ilk evliliğinde yaşın 18-19 olsa saf kızım der gözünü açmaya çalışırım.İkinci evliliğini yapmış 40 üstü bir kadının daha ilk aydan bunu "severek yaptım "demesi tam bir akıl tutulması resmen 18 lik pembiş gelin hareketi,naiflik falan değil , kendine değer vermemezlik.....
Benim kv kb görünce böyle her hafta gelse benden önce eşim cinnet geçirir sevip sevmekle alakası yok.Evimde don atlet rahat oturamayac mıyım der?Profilde konu sahibinin yaşı 27 yazıyor yanlış girmiş de olabilir bilmiyorum
2 adım ötedeki insanları da yatılı kabul etmenin severeklik bir kısmı yok yaşehir dışında yaşarlar senede bir gelirler o zaman tamam da yarım saatlik mesafedeki aile niye 1 hafta ağırlanıyor ki, eş de güzel yıkama yağlama yapıyor seni seviyorlar diyerek, beyfendi kendisi yatak indirip kaldırsın çeşit çeşit yemek yapsın da görelim marifetlerini, eşinin ailesi gelse mutlu olacak mı? Hiç sanmam, ne bu böyle deyip arıza çıkarır, ay anacım hep de erkek aileleri sevgi pıtırcığı
Biz doğuluyuz eşimde öyle ama bizde yok böyle bişey daha annemle babamın yakınlarda ki kardeşlerime yatıya kaldığını bilmem. Şehir dışında oldukları için sene de bir kere gelirler ısrarla en fazla 3 gün kalırlar o kadar. Bunların ki üst levelEşinizin ailesi ile farklı memleketlerdensiniz sanıyorum.Kültür farklılığı var büyük olasılıkla. Doğulu,Anadolulu aileler böyle aynı şehirde bile olsalar birbirlerine yatıya gitmeye bayılırlar. Bu bir kültür gerçekten ve o şekilde büyüdükleri için de onlara zor gelmez.Ben asla katlanamazdım buna.Bunu en başından farketmiş olmanız lazımdı ki mesafe koyasınız. Zaten sorumluluklarınız ağır.Yeni bi hayat ,uyumlanma süreci her iki eş ve çocuklar için de.Daha çekirdek aile gibi yaşamak istediğinizi belli edin onlara.Mesafeyi koyun,siz kalmaya gitmeyin mesela.Tepki vermezseniz, bu böyle sonsuza dek sürer.Gerekirse siz de işe girin ,çok tavsiye ederim bunu ki kendi alanınız, kendi özeliniz olsun.
Allah razı olsun çok teşekkür ederimKeşke anlasalar ama sanmıyorum, evime çocuklara düzen kurmaya çalışıyorum
Tatlı tatlı gidip gelelim, yatılı olmasın çocukların,eşimin düzeni bozuluyor desen ama anlamazlar eminim
iyi kalplı insanlar hep böyle, işte kendi kırırarsın yorarsın onları kırmamak için sonunda olan sana olur, o yüzden eşin müdahale etsin canım benim
Ben 40 yaşında değilim efendim. 27 yaşındayım. Bir buçuk yıllık evliyim. Eşim 40 yaşında. Çocuklar ilk eşinden benden değil yanlış anladınız :)Bende zaten bunu anlamıyorum hadi ilk evliliğinde yaşın 18-19 olsa saf kızım der gözünü açmaya çalışırım.İkinci evliliğini yapmış 40 üstü bir kadının daha ilk aydan bunu "severek yaptım "demesi tam bir akıl tutulması resmen 18 lik pembiş gelin hareketi,naiflik falan değil , kendine değer vermemezlik.....
İnanın 20 kişiyi yatılı ağırladığımı bilirim. Tek bir surat dahi asmadım. İşlerine yarayınca iyisin aksi olunca kötüsün. Eşim çok iyi bir insan en çok da onun hatrına sabrediyorumYa bu kadar kibar nasıl olabiliyorsunuz? Ben olsam kesin kavga çıkmıştı
Anne baba hakkı varsa, evlat hakkını da. Ayrıca kişi kendine eziyet ettirmemeli. Onların yaptığı ziyaret değil eziyet olmuş. Eşiniz konuşsun yatılı kabul etmiyoruz desin.
Çocukların ilk eşinizden olduğunu anladım ,hiç cocuğu olmayan bir kadının iki ergen oğlu olan adamla evlenmesi büyük cesaret aşk evliliği olsa da mantık devre dışı kalmamalı.Eş ,ailesine sizi köle diye almadıysa bunun öncesinde ve olaylar sonrasında konuşulması gerekirdi.Hiç konuşmadan sınırları çizmeden pat diye mi evlendiniz?????Ben 40 yaşında değilim efendim. 27 yaşındayım. Bir buçuk yıllık evliyim. Eşim 40 yaşında. Çocuklar ilk eşinden benden değil yanlış anladınız :)
Hayır eşim öyle biri değil kardeşim. Benim misafirim gelince oda benim gibi özenir kendi ailesine yapmadıklarını benim aileme yapar. O farkında herşeyin sadece çözüm bulamıyoruzProfilde konu sahibinin yaşı 27 yazıyor yanlış girmiş de olabilir bilmiyorum
2 adım ötedeki insanları da yatılı kabul etmenin severeklik bir kısmı yok yaşehir dışında yaşarlar senede bir gelirler o zaman tamam da yarım saatlik mesafedeki aile niye 1 hafta ağırlanıyor ki, eş de güzel yıkama yağlama yapıyor seni seviyorlar diyerek, beyfendi kendisi yatak indirip kaldırsın çeşit çeşit yemek yapsın da görelim marifetlerini, eşinin ailesi gelse mutlu olacak mı? Hiç sanmam, ne bu böyle deyip arıza çıkarır, ay anacım hep de erkek aileleri sevgi pıtırcığı
O sizin hatrınıza ne yapıyor mesela???Avutmaktan,pohpohlamaktan başka??? Biz sizin düşmanınız değiliz tam tersi mutlu olun gereksiz yük altına girmeyin.İşin sonunda kimse tebrik takdir etmez.Yapmasaydın der çıkarlar.Kv kb ne ki bunu eş der yeri gelir evlat der.Kendi değerini kendin belirlemezsen 3 kuruşa harcarlar tek lafla canını yakarlar....İnanın 20 kişiyi yatılı ağırladığımı bilirim. Tek bir surat dahi asmadım. İşlerine yarayınca iyisin aksi olunca kötüsün. Eşim çok iyi bir insan en çok da onun hatrına sabrediyorum
İnanın 20 kişiyi yatılı ağırladığımı bilirim. Tek bir surat dahi asmadım. İşlerine yarayınca iyisin aksi olunca kötüsün. Eşim çok iyi bir insan en çok da onun hatrına sabrediyorum
Benim çocuğum var ama yanımda değil sadece. Ben eşimi tanıyordum ailesinin böyle rahat olduğunu evlenince anladım gerisi anlattım gibiÇocukların ilk eşinizden olduğunu anladım ,hiç cocuğu olmayan bir kadının iki ergen oğlu olan adamla evlenmesi büyük cesaret aşk evliliği olsa da mantık devre dışı kalmamalı.Eş ,ailesine sizi köle diye almadıysa bunun öncesinde ve olaylar sonrasında konuşulması gerekirdi.Hiç konuşmadan sınırları çizmeden pat diye mi evlendiniz?????
Evet haklısınızO sizin hatrınıza ne yapıyor mesela???Avutmaktan,pohpohlamaktan başka??? Biz sizin düşmanınız değiliz tam tersi mutlu olun gereksiz yük altına girmeyin.İşin sonunda kimse tebrik takdir etmez.Yapmasaydın der çıkarlar.Kv kb ne ki bunu eş der yeri gelir evlat der.Kendi değerini kendin belirlemezsen 3 kuruşa harcarlar tek lafla canını yakarlar....
Nerde peki babasına mı bıraktınız.27 yaşındaysanız çocuk küçüktürBenim çocuğum var ama yanımda değil sadece. Ben eşimi tanıyordum ailesinin böyle rahat olduğunu evlenince anladım gerisi anlattım gibi
Eski eş vefat etmiş yorumlardan anladığım kadarıyla. Boşanma yok yaniKendi çocuğunuzu bırakmışsınız eminim ki çok zordur. Bunu yapmanıza göz yuman kendi 2 ergen oğluna baktırıp da sizin bebeğinizi eve sığdırmayan bir kocaya çok iyi diyorsunuz?
Çok iyiyse neden boşanmışlar diyeceğim ama kesin eski eş manyaktır hastadır vs vs eşinizin hiç suçu yoktur.
DüzenledimEski eş vefat etmiş yorumlardan anladığım kadarıyla. Boşanma yok yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?