Kocamın ailesinin düşüncesizliği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Profilde konu sahibinin yaşı 27 yazıyor yanlış girmiş de olabilir bilmiyorum
2 adım ötedeki insanları da yatılı kabul etmenin severeklik bir kısmı yok ya şehir dışında yaşarlar senede bir gelirler o zaman tamam da yarım saatlik mesafedeki aile niye 1 hafta ağırlanıyor ki, eş de güzel yıkama yağlama yapıyor seni seviyorlar diyerek, beyfendi kendisi yatak indirip kaldırsın çeşit çeşit yemek yapsın da görelim marifetlerini, eşinin ailesi gelse mutlu olacak mı? Hiç sanmam, ne bu böyle deyip arıza çıkarır, ay anacım hep de erkek aileleri sevgi pıtırcığı

Benim kv kb görünce böyle her hafta gelse benden önce eşim cinnet geçirir sevip sevmekle alakası yok.Evimde don atlet rahat oturamayac mıyım der?
İnsan eşiyle bile kucak kucağa oturmak ,bir şeyler izlemek istemez mi?
Bizim en sevdiğimiz aktivite.....

Eşinizle oraya gidiyorsunuz geç saate kadar kalıyorsunuz. Sonra burda kalın diyecekler muhtemelen hemen yapıştırın olur mu. Aynı şehirdeyiz kalamayız insanın evi gibisi yok evimize gidelim diyin tatlı tatlı. Onlar o lafın üstüne toplaşıp dedikodu yaparlar zaten. Evde de migreniniz tutsun. Banyoda bileğinizi burktunuz tühhh her seferinde tatlı bahaneler ama doğruyu eşinizde bilmesin onlarda yavaş yavaş uzaklaşsın

Biz doğuluyuz eşimde öyle ama bizde yok böyle bişey daha annemle babamın yakınlarda ki kardeşlerime yatıya kaldığını bilmem. Şehir dışında oldukları için sene de bir kere gelirler ısrarla en fazla 3 gün kalırlar o kadar. Bunların ki üst level

Allah razı olsun çok teşekkür ederim

Ben 40 yaşında değilim efendim. 27 yaşındayım. Bir buçuk yıllık evliyim. Eşim 40 yaşında. Çocuklar ilk eşinden benden değil yanlış anladınız :)

İnanın 20 kişiyi yatılı ağırladığımı bilirim. Tek bir surat dahi asmadım. İşlerine yarayınca iyisin aksi olunca kötüsün. Eşim çok iyi bir insan en çok da onun hatrına sabrediyorum

Ben 40 yaşında değilim efendim. 27 yaşındayım. Bir buçuk yıllık evliyim. Eşim 40 yaşında. Çocuklar ilk eşinden benden değil yanlış anladınız :)
Çocukların ilk eşinizden olduğunu anladım ,hiç cocuğu olmayan bir kadının iki ergen oğlu olan adamla evlenmesi büyük cesaret aşk evliliği olsa da mantık devre dışı kalmamalı.Eş ,ailesine sizi köle diye almadıysa bunun öncesinde ve olaylar sonrasında konuşulması gerekirdi.Hiç konuşmadan sınırları çizmeden pat diye mi evlendiniz?????

Hayır eşim öyle biri değil kardeşim. Benim misafirim gelince oda benim gibi özenir kendi ailesine yapmadıklarını benim aileme yapar. O farkında herşeyin sadece çözüm bulamıyoruz

İnanın 20 kişiyi yatılı ağırladığımı bilirim. Tek bir surat dahi asmadım. İşlerine yarayınca iyisin aksi olunca kötüsün. Eşim çok iyi bir insan en çok da onun hatrına sabrediyorum
O sizin hatrınıza ne yapıyor mesela???Avutmaktan,pohpohlamaktan başka??? Biz sizin düşmanınız değiliz tam tersi mutlu olun gereksiz yük altına girmeyin.İşin sonunda kimse tebrik takdir etmez.Yapmasaydın der çıkarlar.Kv kb ne ki bunu eş der yeri gelir evlat der.Kendi değerini kendin belirlemezsen 3 kuruşa harcarlar tek lafla canını yakarlar....

Senede yirmi kişiyi evime davet etmiyor olabilirim

Arkadaşımın çay ,kahve muhabbettini saymıyorum.

Yatılı gelen zaten sayılıdır.

Benim çocuğum var ama yanımda değil sadece. Ben eşimi tanıyordum ailesinin böyle rahat olduğunu evlenince anladım gerisi anlattım gibi

Evet haklısınız

Benim çocuğum var ama yanımda değil sadece. Ben eşimi tanıyordum ailesinin böyle rahat olduğunu evlenince anladım gerisi anlattım gibi
Nerde peki babasına mı bıraktınız.27 yaşındaysanız çocuk küçüktür

Eski eş vefat etmiş yorumlardan anladığım kadarıyla. Boşanma yok yani

Eşinizle konuşacaksın ve o hayır diyecek.Gunu birlik gelin ve parça parça gelin diyecek.esim çok yoruluyor, bel fıtığı var diye sallayabilir.Ben olsam hiç dahil olmadan eşime hallettiririm.Bir de lafını sözünü çekemem derim.He eşim yok ben diyemem derse misafirlerin herşeyi ile ilgilenir.Cok uykum var diyip siz hazirlarsiniz yatakları der gider yatarım.

Adam çok zekiymiş yalnız.

40 yaşında 27 lik kadınla evlenmiş. Hem çocuklarına baktırıyor hem ailesine. Ana babaya hürmet adı altında hiç bir şeye sesi de çıkmıyor.

Kusura bakmayın ama kendi çocuğunuz bile yanınızda değil. bu ilgi alakayı yanlış kişilere gösteriyorsunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…