Kocamın ailesinin düşüncesizliği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Lütfen :) köle değilim. Onların bana sevgi ile abla demeleri yetiyor. Hayata farklı taraflardan bakmayı deneyin
Neden siz hayata kendinize değer ve kıymet vererek bakmıyorsun da, biz sizin köle olmanıza bakmak için sizin tarafa geçiyoruz.

27 yaşındaymışsınız 40 yaşındaki adam sizi rüyasında görse ulaşamamalıydı.
40 ve 2 çocuklu.

Sizin iyi olmanız, hayata iyi bakmanız, inancınızı olumlu yönde parlatmanız görüldüğü gibi evinize kavimler göçü yapılmanıza sebep.

Bence siz neden şikayet ediyorsunuz ki… hayata bizim bakmadığımız yönden bakıyorsunuz birde eşinizin ailesi için bakıverin ve onları hoş karşılamaya devam edin.

Ah ah ben yanarım yanarım 8 yaşındaki oğlunuza yanarım.

Hayır eşim öyle biri değil kardeşim. Benim misafirim gelince oda benim gibi özenir kendi ailesine yapmadıklarını benim aileme yapar. O farkında herşeyin sadece çözüm bulamıyoruz

Diyor :) anlamıyorlar. Sorun da bu ya
Allah yuvanızda mutlu etsin yazdıklarımızı yanlış anlıyorsunuz ama olsun.
Misafiriniz gelince yatağı yorganı bile siz indiriyor kaldırıyor yatak yapmaktan beliniz kırılıyorsa, sabahtan akşama kadar yemeğiydi çayıydı hizmetiydi siz yapıyorsanız eşiniz hiçbir şey yapmıyor sadece güleryüz gösteriyordur yoksa zaten yoruluyorum diye şikayet etmezdiniz.

Ailesine nasıl diyorsa yarım ağız söylüyor ki hala gelmeye devam ediyorlar, net bir şekilde yatıya gelmeyin dese kimse gelmez, bunu siz de diyemiyorsunuz, ki sizi aramaya bile eriniyorlar eşinizi arayıp söylüyorlar o da gelmeyin demiyor, çözüm direkt söylemektir başka yolu çözümü olmaz böyle bir şeyin.

2 çocuk sahibi koca odam olan eşiniz isterse gayet ailesine sınır çizebilir. Hiç demiyor ki bu kadın benimle evlendi, iki çocuğumunda ev işi sorumluluğunu aldı bir de ailem üzerine yük olmasın. Adam size merhamet etmiyor bunu anlıyor musunuz?
Bu eş iyi bir eş değildir, bencildir sadece.
Biraz sesiniz çıksın, yoksa bu sorumlulukların altında ezilir kalırsınız.

Buraya yazma sebebim zaten eşim ve çocukları değil ailesi. Bizim bir problemimiz yok. Neden anlamıyorsunuz.? Problem onun ailesi. Ve kavimler göçü almamın sebebi de benim iyi olmam değil bilakis onların cahil olmasıdır. Oğlum için de yanmanıza ihtiyacım yok efendim. Biz birbirimizi bırakmadık hiç bir zaman. Siz benim hangi şartlar altında ondan ayrıldığımı biliyor musunuz? Eşimle nasıl bir hayat içinde iken evlendiğimi biliyor musunuz? Tabi ki de hayır. Ama görmüş gibi konuşuyorsunuz. Aslında size hiç cevap vermemem gerekirdi çünkü sizler çok keskin ve net konuşuyorsunuz hayatımın özetini biliyor gibi. Sınanmadığınız acıların üzerinden çok rahat yorum yapıyorsunuz. Sadece yargılayacaksanız lütfen yazmayın.

Siz problemin ne olduğunu göremiyorsunuz sorun orda başlıyor.

Eşiniz bu kadın benimle evlendi bana çocuklarıma bakıyor bir de sülaleme bakmasın diye düşünüp set çekmeli.problem ailesi değil, problem eşiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…