Kocamın ailesinin düşüncesizliği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anladığım kadarıyla güzel bir ailesiniz aslında ama eşiniz bu durumun suçlusu. Kimseyi kırmamak için eşini hizmetçi etmek doğru mu sizce? Ayrıca sizi sevdikleri için değil tam tersi ekstra iş olsun diye yıpratmak için bunu yapıyorlar. Demek istiyorlar ki SEN GELİNSİN, SENİN GÖREVİN HİZMET!

Ben 40 yaşında değilim efendim. 27 yaşındayım. Bir buçuk yıllık evliyim. Eşim 40 yaşında. Çocuklar ilk eşinden benden değil yanlış anladınız :)

Benim çocuğum var ama yanımda değil sadece. Ben eşimi tanıyordum ailesinin böyle rahat olduğunu evlenince anladım gerisi anlattım gibi
Sizin çocuğunuz kaç yaşında ve neden sizinle değil ; babasında mı ? Siz evlenmeden önce de mi çocuğunuz sizinle değildi yoksa evlilik nedeniyle mi çocuğunuz şu an sizinle değil?

Kendi çocuğunuzu bırakmışsınız eminim ki çok zordur. Bunu yapmanıza göz yuman kendi 2 ergen oğluna baktırıp da sizin bebeğinizi eve sığdırmayan bir kocaya çok iyi diyorsunuz?
Afedersiniz ama nasıl böyle önyargılı konuşabiliyorsunuz? Ben çocuk hakkında bir şey yazmadım. Ve yorum almak istediğim mevzu da belli. Neden insanların günahını alıyorsunuz. Ben oğlumla sürekli görüşüyorum eşim de oğlumu yanıma almamı çok istiyor fakat alamıyoruz şu an. başka meseleler var. Onun çocukları ile kardeş gibiyiz ve hiç birbirimizi üzmedik. Benim onlardan şikayetim yok. Şikayet ettiğim ailesi

Neden kendi çocuğunuzu bırakıp kocanın sülalesine hizmet ediyorsunuz. Kusura bakmayın ama çok üzüldüm o çocuk için.
Bırakmadım görüşüyoruz. Bir söz vardır bilir misiniz üveye etme Özden bulursun diye. Ben buna çok inanıyorum. Ben o yetimlere bakıyorum ki onları çok seviyorum Allah da benim oğlumu darda bırakmayacağına inanıyorum. Bakış açınızı değiştirin

Sizin çocuğunuz kaç yaşında ve neden sizinle değil ; babasında mı ? Siz evlenmeden önce de mi çocuğunuz sizinle değildi yoksa evlilik nedeniyle mi çocuğunuz şu an sizinle değil?
Çocuğumun benimle olmamasının eşimle ve şu anki evliliğimle alakası yok. Ben çok oldu boşanalı. Eşim ile de yakın zamanda tanışıp evlendik. Çocuğum bekarken de bende değildi sadece arada bir alabiliyorduk

lütfen sadece bir iki kelime üzerinden yargılamayın durum çok farklı anlatırsam uzar da uzar ve zaten konumuz bu değil.

Evlenmeden önce çalışma hayatınız olduğunu yazmışsınız. Şu anki eşiniz istemiyor diye işinizi bırakmışsınız. Herkes yuvasında mutlu olsun ancak ya bu evliliğiniz de sona ererse ? Sizin kayıplarınız ne olacak ?

3 kişinin kölesi olmuşsun bu nasıl evlilik, sabah erken kalk, devamlı yemek çay, hergün kirli çamaşır…

Bunlar yetmiyor birde seni yumuşak bulmuşlar ordu gibi geliyorlar.

Evlilik zaten evliliğiniz gibi bir kurum olmadığı halde birde topluca size ara ara göç ediyorlar.

Açık açık konuşacaksınız.

Kendi çocuğunuz yanınızda yok mu, valla şok oldum.
Güzel kardeşim evliliğin (eşin / çocukları) ve ailesine köle olacağına bence asıl olmanız gerekene mesai harcayın.

Beni anlamanıza çok sevindim Allah sizden razı olsun. Yuva bozacak bir durum yok çok şükür. Ailesinden bunaldım sadece. Burda bir nebze de olsa tavsiyeleriniz beni rahatlattı çok sağolun

Eşiniz sizden 13 yas buyuk koskoca adam. Kendi çocuğunuz yanınızda değilken onun 2 çocuğunun sorumluluğu ssizde. Çalışmanızı istemedigi için işten çıkmışsınız. Ailesi sürekli evinizde, köle gibi yaşıyorsunuz. Bu evliliğin size ne gibi bir faydası olmuş ben anlamadım. Koskoca adam gencecik kızla evlenmeyi biliyor da ailesine bizi biraz bas basa bırakın demeyi mi bilmiyor?

Lütfen :) köle değilim. Onların bana sevgi ile abla demeleri yetiyor. Hayata farklı taraflardan bakmayı deneyin

Haklısınız

Diyor :) anlamıyorlar. Sorun da bu ya

Gerçekten samimi ve içten seven insanların haber vermeden, çatkapı, maaile geleceğine pek ihtimal vermiyorum.
Saygı bence sevginin en güzel ölçüsüdür. Bu insanlar size saygı duymuyorlar.
Aslında sizde tam olarak duymuyorsunuz.
Sadece farkında değilsiniz.

Sizi sevmiyorlar, sizden elde ettikleri menfaati seviyorlar.
Hakkınızı ilk ihlal edildiği anda savunmazsanız, sonrasında daha fazla çaba harcamak zorunda kalirsınız.
Eşinizin bunu muhakkak halletmesi gerekiyor. Gerçekten bu kadar hizmete indirip kaldırmaya değer mi? Bunu düşünün. Canınızın kıymetini bilin.
Eşiniz söylemezse siz söyleyin.

Hic kimse icin kendimi boyle heba edip yoramam mumkun degil. Net direk konusamiyorsaniz eger cikarin bir bel agrisi bisey acik acik konusun sagligim artik el vermiyor biz size gelelim diyin nedir bu yazlik ev sanki tatile gibi gelip yiyip icip gidiyorlar

Gurur hissettiğimi söylemedim. Yazımı net okumanızı tavsiye ederim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…